-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
-
zho-lee
addikt
válasz
Probert75 #23238 üzenetére
Először is neked válaszolok, a többiektől elnézést, de már csak holnap fog menni.
Szóval igen, 4.4.4, nexus5 custom rom, elkényeztet minden klassz beállítási lehetőséggel.
Általában mindegyik ilyesmi: beállítások, xy rom fícsörök vagy extrák, navigációs sáv.
Ott lehet állítgatni a magasságát/szélességét, az ikonokat cserélni, illetve választani, hogy milyen funkció kapcsolók legyenek. Plussz ezt a jó dolgot, hogy a 3 féle érintésre 3 féle funkciókat betallózni.
Reggel dobok screenshot-ot, ha tudok!Emlékszem, nem is rég, az SGS3 hasonló menüpontban a sáv színe is állítható. Itt még nincs ilyen..
Pedig szinte ugyanazok a fejlesztők.
(C-rom, L-rom,Spirit rom, stb...) -
Orf3usz
tag
válasz
Probert75 #22713 üzenetére
Photoshoppal te is össze tudsz dobni ilyen hátteret. Kell egy papíros kép (Google), azt invertálni, rétegmaszkot csinálni belőle és egy ilyen szép gradient (átmenet) layerre rátenni. Mögé meg egy sötétszürkét (a papír gyűrődéseinek színe).
Én se vagyok nagy szaki, de ezt összehoztam: kép
Ez egy gyűrött papírból, egy 'régi hatású' papírból és egy Hold fényképből készült. A többi mind saját. -
törölt tag
-
bordi10
senior tag
-
qamu74
őstag
-
zho-lee
addikt
válasz
Probert75 #19697 üzenetére
Szia!
Én leveleztem a zooperes xda topicban a másodperc mutatásról, azt a választ kaptam, hogy nem lehet másodpercet megjeleníteni.
Nem értem (google fordító), de olyasmi a gond vele, hogy annyiszor kéne mintát vételeznie, hogy lezabálná az akkut..szerk: (#19685) 1tigris: nagyon jó, én meg ezt a hátteret kérném el
-
-
-
animoo
senior tag
válasz
Probert75 #18755 üzenetére
Koszonom!
Hatterkep: van egy kivalo polygonkeszito progim, egy szurke-fekete gradientet csinaltam. Az alakzatok photoshoppal kerultek ra (az ikonkeretek is).ssLauncherben tettem ra a Tiny black ikonokat (ez jo rugalmas modszer sima piktogramok elhelyezesehez). Az ora/idojaras az zooperrel lett kiiratva. Minden letoltheto lesz a mycolorscreen oldalan
http://mycolorscreen.com/2013/12/09/cubist/
-
plejik
addikt
válasz
Probert75 #9798 üzenetére
Zooper Widget Nagyon jó program, és 280Ft ot simán megér.
-
Ricardo
titán
-
-
bordi10
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest