- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
Végül C655 Pro lett. (Nyilván 2 hétig dobozban állt, mire kibontottam 20 ezret esett az ára
)
Fantasztikus TV, köszönöm szépen az ajánlást! Bőven többet kaptam vele, mint vártam.
A local dimming hihetetlenül más élményt ad a korábbi belépő LG-hez képest, megérte.
A betekintési szögek számomra annyira nem zavaróak, mondjuk direkt emiatt kihúzható fali konzolra tettem, hogy forgatni lehessen.
Ami nagyobb kérdés: érdemes LAN-ra dugni, vagy wifivel jobban járok sebesség szempontjából? -
skyrush7
aktív tag
válasz
freeland0806 #37339 üzenetére
Ha jól értem, ár/értékben messze jobban járok egy Hisense/TCL TV-vel az LG belépőkategóriás TV-ihez képest?
Alapvetően a webOS/hangzás miatt preferálom az LG-t, bár egy Google TV-s Chromecasttal hosszabb élettartamot tudok elérni smart funkciók szempontjából az tény. -
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, a tapasztalataitokra lenne szükségem.
55"-es TV-t vennék 190-ig bezárólag, alapvetően a legújabb belépőszintű LG-k vannak célkeresztben, mindnek gyönyörűen szól a hangszórója (soundbar nincs tervben), azonban az Android TV nagyon vonz a TCL esetében.
Milyenek az olcsóbb TCL TV-k hangszórói? Ár/érték arányban szerintetek jobban megérik a TCL-ek az LG azonos árú modelljeihez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- iPad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest