- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spin
aktív tag
Konkrétan ezt a hibát néztem. Nekem C765 van. Közvetlen frissítés telepítés után valóban lassan indult el a Youtube (20-30 mp kb) és HDR tartalomnál valóban láttam én is akadozást, de nálam 3-4p után megszűnt minden akadozás. Tv kikapcs, újra bekapcs (gyorsindítás) azóta hibátlan nálam. Sokat nem volt időm tesztelni, de eddig nem vettem észre, hogy rosszabb lenne mint a 486, igaz előnyről sem feltétlen tudok beszámolni...Engem ami kiborít az a menüben való akadozás, lépkedésnél, de az mindegyik FW-rel ilyen volt eddig...
-
Spin
aktív tag
válasz
HateEternal #33053 üzenetére
Egyből az utolsó mehet. Jó hír, hogy nálam egész használható ezekkel a 4xx verziókkal a tv.
-
Spin
aktív tag
Ó, a telegramig nem jutottam, sry a fake infóért, de ha már belemerültem, felrakom a legfrissebbet. Te ezt használod?
HateEternal: Nem tudom ez a frissítés dolog minek lehet a függvénye...
-
Spin
aktív tag
válasz
HateEternal #33034 üzenetére
Kicsit jobban utánajárva, már OTA 404-nél járunk! Fel is tettem, jelenleg ezzel üzemel, szerintem ez az eddigi legjobb, mintha alapból már a kép is reszponzívabb lenne, a "jelenség" még mindig megvan, de ezen a verzión egész elviselhető, a menü tuti, hogy pörgősebb, gyorsabban reagál a parancsokra. Én egyelőre ezen maradok, szerintem jó kiindulás finomhangolásra. Az biztos, hogy nálam a 135 és 141-es verziókat veri.
Innen letölthető a 404, sok előzővel együtt: [XDA]
-
Spin
aktív tag
Feltettem a 141-es firmware-t, semmi változás ami a kép röcögést illeti, annyi, hogy a tv menüje még jobban akadozik mint eddig, valamint a youtube reklámok eddig legalább nem röcögtek, ezzel már azok is...Hát nem tudom, megmondom az igazat nekem csalódás a tv, így, ebben az állapotában, szerintem a mai világban azért elvárható lenne, hogy ha veszel ennyiért egy tv-t, akkor ne kelljen már ilyen dolgokkal foglalkoznod, persze, értem, hogy mások nem adnak ennyiért ilyen panelt, tudást, de talán lehet arra használni őket amire valók.
Kipróbáltam bence188 tippjét is, semmi pozitív hatás.
G-Bali: Köszi.
-
Spin
aktív tag
válasz
HateEternal #32998 üzenetére
Igen, én is arra a "darabos" mozgásra gondolok, nálam valamiért megragadt akadásnak
Ha szimplán menüből, netről akarok frissíteni nekem sem dobja fel, de olvasgattam reggel és rátaláltam egy újabbra. Addig ma le nem fekszem míg rá nem rakom... -
Spin
aktív tag
65C765 tulajoktól kérdezném, hogy Ti melyik FW-rel használjátok a tv-t? Még mindig a kép "akadozással" küzdök, így fejembe ötlött, hogy a jelenlegi 135-ös végű fw-t lecserélném a 141-re. Van akinek ez van fent? Valami változás, bármi utána?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest