- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
válasz
Buzztee #27838 üzenetére
Telekomról rendeltem és ott az állandó lakcímem volt megadva, de nem ott lakok. Nem engedett más címet megadni, vagy csak nem találtam, hol lehet módosítani. Tegnap kihozták a tv-t. A futár srácok jó fejek voltak voltak és átvitték a másik címre, nem kellett bajlódnom a szállítással.
-
pityaa23
senior tag
Megérkezett az én 805-öm is. 65 colost ne álljak neki egyedül bontani ugye? Vagy meg lehet ezt fogni óvatosan?
-
pityaa23
senior tag
válasz
Lackó1984 #27722 üzenetére
Közben még kutakodtam, igen elvileg akkor lehetséges, ha jól láttam júni 30-ig. A Telekom weboldalán az egyik képen rajta is van az 5 év gari. Bírjon is csak ki egy 5 évet, utána már hátha olcsóbb lesz egy oled.
Most is agyaltam oleden, mert a laptopom már az és baromijó, de nem fér bele most egy drágább készülék.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok, a telekomnál vásárolt készüléknél még lehet a gyári 3 mellett a plusz két év garit érvényesíteni?
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem telekomtól egy 65 colos 805-öt. Szállítási címnek csak az állandó lakcímem tudtam megadni. Az a kérdésem, hogy kb mekkora dobozban hozzák? Egy kombi J astrába gondolom befér?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Autóhifi
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest