- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
Akkor ezek szerint nem kell kínlódni a megbízhatatlan cella szerinti helység azonosítással elég venni pár ilyen matricát és tele ragasztani vele a környeztem. Pl. Haza érek lerakom az előszoba szekrényre ragasztott matricára a telefont és azonnal kapcsolja a kívánt dolgokat.
Kérdés, hogy ezek a matricák egyformák? Tehát egyszerűen csak aktiválja az NFC-t amit utána a Tasker vezérel?
Kilépő feladattal ilyenkor mi van. Maradva az előző előszobás példánál mi van ha elhagyom a lakást?....közben rájöttem. A wifi ekkor lekapcsolódik, és erre az eseményre azt a feladatot programozom amelyiket akarom...
jól gondolom?
-
Yager01
senior tag
Megcsinálnád esetleg? Már mindent megpróbáltam. Etty profilom már van ami kikapcsolja a wifit HA nincs csatlakozva. Működik rendesen. Ha az érzékeli, hogy kapcsolódva van akkor leáll a task.
Ha ezt a profilt meg lehetne adni cellához köthető exit tasknak, tök jó lenne. De a cellás dolog most külön profil ami csak state állapotban kapcsolja a wifit.
-
Dottore
addikt
-
G.I.JOE
senior tag
Ahh, nem úgy van az!!
A dolog úgy működne, hogy ha megvan az SSID, akkor feljön egy ablak, hogy bekapcsolja-e a gépet! (nem biztos, hogy mindig be akarom) Viszont ha úgy érem el a wifim hatósugarát, hogy már megy a gép, akkor nekem ne jöjjön fel ablak! (ha idő után eltűnik, azt még átgondolom)
Ezt most egy változóval küszöböltem ki, 0-ra áll hajnal 2-kor és ha 0 az értéke, csak akkor jön párbeszédablak és átállítja a változót 1-re, ha ébresztek.
De akkor is jobb lenne pingeléssel!
-
törölt tag
Sztem ez nem kernel kérdés. Az S2 elég népszerű teló volt, sok custom kernel készült hozzá. Mégsem tudja egyik sem, gyári alapú romokkal. Sztem ez rom kérdés. Gyári romokban internal os -en belül történik a váltás. Alkalmazás számára nincs hozzáférési pont. Ha jól tudom, a CM kódvisszafejtésen alapul. Ezért lehet ilyen funkciókat beépíteni.
-
törölt tag
Designed!!! Olvastad tovább is? A videó címe pedig 2G-3G toggle SAMMY!!! based rom! Erről neked a CM jut eszedbe? Ezen kívül, sztem már korábban is írtam, hogy gyári alapú romon teszteltem. Egyébként CM -en alapból működik a kapcsolás, bármelyik automatizáló tudja kapcsolni. Abban semmi kunszt nem lenne, minek futnánk ilyen fölösleges köröket? Magának a témának az alapja, hogy NEM CM romon hogyan lehet megoldani.
-
Mauzes
addikt
Nálam most Moto G van, ahol egyrészt lehet váltani manuálisan 2G/3G között (néhány telónál nem lehet), illetve azt tapasztaltam, hogy hívás közben is vált 2G-re (gondolom, ha kicsi a 3G jelerősség), és nem szakadt meg a vonal. Ezt úgy teszteltem, hogy felhívtam netbankos automatikus vonalat, ahol először 3G-n volt, és hallottam, hogy rossz a vonal minősége (picit sistereg). Majd az automata beszéde közben egyszer csak megváltozik, kitisztul (vonal nem szakadt meg). Ezután megnéztem a settings-nél és már nem HSPA-t írt ki, hanem unknown-t. Tehát HSPA-val kezdem, szar a vonal, majd kitisztul, és ilyenkor unknown-t ír ki, ezért gondolom, hogy 2G-re vált.
Na mindegy, leszedem a Tasker trial-t, hátha tudok mókolni valamit.
-
Mauzes
addikt
Jól értem, akkor nem csak hogy a Tasker nem tudja automatikusan, de még bármilyen toggle is csak a menüt hozza be, és csak mókolt ROM-on van működő kapcsoló?
Mondjuk a kutyafáját, olyan idegesítő ez a dolog, hogy szop(hat)sz a szolgáltatód "miatt". Most ha megvettem volna drágán a telefont (amit jelenleg csak próbára kértem kölcsön), akkor szívnám a fogam, hogy vagy elfogadom a szar hálózati minőséget, vagy állandóan oda-vissza állítgatom a 2G/3G-t menüből. Így viszont elég nehéz telefont venni (de az is lehet, hogy csak én reagálom túl a dolgot).
-
Roxkex
senior tag
Már sikerült megoldani , köszönöm szépen !
Olyasmit esetleg meglehetne oldani valahogy , hogy :
Mondjuk eléri a telóm a 99%-ot , ekkor létrehoz egy mappát (az akkori idő + dátum névvel) aztán 98%nál létrehoz mondjuk egy file-t amit ebbe a mappába rak bele. (Valami olyasmi "utalás" kéne , hogy mindig abba a mappába rakja ). Aztán ha újra eléri a 100%ot a telóm (tehát feltöltöttem) akkor ezt a mappát törölje (tartalmával együtt). Ez kicsit , lehetetlennek tűnik.
Konkrét mappa névvel megoldható (úgy már megcsináltam) de "nem konkrét" névvel , ami a dátum , úgy nem tudom :\ -
Musaka
senior tag
Csak provizore írtam úgy őket ( nem tudtam hogy van jelentősége a kis és nagybetűknek akkor még) , a profilban a TIME nagy betűkkel volt írva a Timecopy meg első betű naggyal. De ez csak annak köszönhető hogy a droid nagy betűkkel kezd írni.
Minden esetre köszönöm a felvilágosítást. Eszembe nem jutott volna hogy kell a nagy kezdő betű
Hiába ez nem PLC és nem létra diagram -
Musaka
senior tag
Köszi, legközelebb akkor már ez is fog menni.
Azt nem tudod véletlenül hogy profilnál ha megadom két változót össze hasonlítva indítson taskot az miért nem fut le mindig?
PL : " %timecopy doesn't match %time " nem indítja percenkét a taskot. A taskban lenne átmásolva a time a timecopy helyére.
-
atillaahun
veterán
Hát ez nálam b@szik működni.
Természetesen az Intercept All engedélyezve van, de még a log-ba se mutatja rendesen a cuccot. Toltam 3 értesítést, ebből észlelte az elsőt, de a Task már akkor se teljesült. Mindjárt kivágom a picsába.Szerk.: úgyláccik megijedt, most mán jó.
Bár az előbb a logtúrástól fejreállt, kinyiffant a folyamat, csak a szolgáltatás maradt meg, az meg úgy látszik magában kevés. Vagy mittudomén. -
RCH
tag
>>Egyszerűbb lenne a profilváltást NFC-vel megoldani, akkor még kézzel se kell variálnod.
Már babrálom a Taskert egy ideje, de sokminden még csak most kezd összeállni bennem.
Volt egy olyan megoldásom is, hogy pl a hengerô állítást IF-eztem, azaz ha haza értem, akkor beállította a hangerôt, majd ahhoz már nem nyúlt, míg az otthoni profil volt aktív. De ez olyan barkács...
Egyszer majd alaposan átgondolom ezeket a helyfüggô és alkalmi profilokat (Munkahely vs Autó), hogy összeakadás nélkül, de a lehetô legkomfortosabban mûködjenek. -
törölt tag
Ezt nem nagyon értem. Valószínűleg azért, mert ezt a Robot teljesen másképp kezeli. Ha Taskerben beállítom, hogy este 6 -kor állítsa a hívásjelzést 50% -ra, akkor utána alapértelmezésben őrzi ezt az állapotot? Hogyan? Végig aktív marad és monitorozza a hangerőt, hogy visszaállítsa, ha azt egy másik program, vagy a user elállítaná? Ilyenkor van vmi külön "END" opció, amivel a profil beállításainak meghagyásával kilép a profilból és hagyja elállítani az értéket?
-
RCH
tag
No, ha már itt tartunk...
A helyfüggô profilokkal az a bajom, hogy amikor hazamegyek és beállít mindent (hangerô, wifi be, stb.) és valamelyik paramétert kézzel módosítom (pl. video nézése közben a hangerôt), akkor az automatikusan visszaáll a profilban beállított értékre. Ráadásul profilok ütközésekor is vannak zavarok: pl. még a lakás közelében vagyok, de már az autóban, akkor teljes a káosz
Ezért választottam inkább azt a megoldást, hogy hazaérve csak egyszer futtatom le a beállítást és nem folyamatosan monitorozom ezeket.
Nagyjából így, bár eléggé leegyszerûsítettem a helyzetet. -
RCH
tag
Emitt az Autonotif-es task:
https://drive.google.com/file/d/0B0pxU1dLowswQThJNHNsOG1qR1U/edit?usp=sharing
-
törölt tag
Biztos, hogy nem csak a saját cuccait tudja. Elixír widgetet/kapcsolót már raktam bele. Sőt, csináltam egy átlátszó, érintési művelet nélküli Elixír widgetet, amit Floating Widgets -ben felnagyítottam teljes képernyőre. A profilt egy Robot parancshoz (avagy Tasker profil) társítottam. Így csináltam lockscreen nélküli lockscreent.
-
RCH
tag
Készítettem egy profilt, ami Notif-ben kiírja az épp futó profil nevét és a WiFi SSID nevét, amire felcsatlakoztam. Szeretném, ha ennek a Notif-nak az ikonja mindig az adott profil ikonját mutatná, így lenyitás, olvasgatás nélkül látnám mi fut.
Az AutoNotification megoldja, viszont valamiért tesz egy sortörést a kiíratott infok után, tehát az értesítés szükségtelenül magasabb lesz a kelleténél, több helyet foglal, csúf. (Próbáltam levadászni mi okozza ezt a plusz sort, de nem tudtam rájönni. Ha csak a profil, vagy csak a WiFi info jelenik meg, akkor nincs, ha együtt, akkor viszont igen. A Tasker Notif nem csinálja, viszont az meg csak egy ikonnal dolgozik.)
Szóval ha nincs megoldás az ikon cserére, akkor marad a "csúnya" AutoNotif, ha van, akkor inkáb Tasker alap Notif. -
mAtThEw0319
senior tag
Az a baj, hogy nem értem a logikát. Azért mert beírom, hogy %Szamlalo attól még honnan fogja tudni, hogy mit kell számolnia? Most érted... Egyszerűen ez felfoghatatlan számomra.. De oké túl lépek rajta.
Nézz rá kérlek erre a 3 képre.Így kellene kinéznie, ha azt akarom, hogy hangot játszon le ha 2 vagy több értesítés jön? Mert bármennyi üzenetet küldök nem játszik le hangot. Persze, ha kiveszem a If részt akkor egyből megy.
Vars a Task és az értesítés sávom, hogy lásd, hogy 2 üzenetet is küldtem próbának, de semmi hang nem jön...
(#2768) Somatom Kezdem kapírsgálni. De, hogy fog ez számlálóként is működni? Honnan tudja, hogy én a Messenger értesítésre gondolok? :S Attól, hogy beírok egy 0-t?
-
mAtThEw0319
senior tag
Értem, hogy kell elé a % ..
De pl, most még nem a fő profilt próbálom, hanem csak, hogy játszon le egy hangot ha jön értesítés a Messengertől ha a %szamlalo egyenlő 0-val (de írtam már be 1-t és 2-t is, de semmi..).. De ez a számláló nem működik... nem is értem, hogy ezt, hogy értelmezné a tasker.. hisz a Tasker angol én meg magyar szót írok be ékezetek nélkül? Ti most szivattok?
-
mAtThEw0319
senior tag
-
mAtThEw0319
senior tag
Sajnos akárhogy nézem az Autonotification nem kap el semmilyen értesítést. Legalábbis a nevet biztosan nem látom a logban.. Aztán ez az Array Push kb kínai nekem. :/ Megpróbálok lépésről lépésre haladni.
Addig jó az elképzelésem, hogy a Profiles-nál az Event alapút kell létrehozni és ott a Notification, ott pedig az Owner Application-nál kiválasztom a Messengert?! Ugye? És ennyi a profil. Ehhez kellene a Task amit lefuttasson. Létrehozom a Taskot és akkor a Te leírásod alapján nekem az Array Push kellene. De ez a rész itt már nekem, hogy is mondjam.. nagyon érthetetlen. Hiába fordítom le a szavakat magyarra, nem tudom, hogy pontosan mit is kellene itt állítgatni, hogy az összes FB nevet felismerje, mert ugye az Autonotification progit se tudom használni... :/
-
mAtThEw0319
senior tag
Nem várom el, hogy megcsináld helyettem!!
Csak pl. most hallok először ilyenről, hogy kezeli a txt fájlokban a neveket. Pl. ezt azt se tudom hol lehet hozzáadni.
Kellene egy kezdőlökés, hogy a profilba mit kellene raknom, meg a Task-ba és utána próbálkozom magamtól megoldani. De így, hogy alig értek hozzá addig nem fog menni magamtól.
Szóval egy kicsi kezdőlökést szeretnék csak kérni egyelőre! -
mAtThEw0319
senior tag
Egyszerűbbek már vannak.
Nem pont akkor kellene a hangot lenémítania mikor jön az értesítés.
Hanem mikor megkaptam az első üzenetet XY-tól és utána 15 másodpercig csöndbe kellene maradnia az FB-nek. De ezt is úgy szeretném, hogy minden személyt külön kezeljen plusz ha a 15 másodperc némítás során jött értesítés azt a 15. (vagy 16 mindegy
) másodpercnél jelezze egy hanggal. A Light Flow már ott megbukik, hogy nem látja a Tasker..
-
törölt tag
A következő biztos, hogy tepsifon lesz, de a Z ultra mérete már nekem is túlzás (pedig bejövős). De olyan kéne, ami tudja a CIFS csatolást, vagy OTG -ről soros port kimenetet. Ezek az S2 nél adottak a Dori kernellel. Meg még nagyon sok egyéb. Pl. az egyik governor -t kineveztem spórolósnak és átállítottam benne, hogy az 1. mag milyen terheléseinél lépjen be és ki a 2. mag, és hogy lassabban reagáljon a terhelésváltozásra. Ehhez a GPU frekvencialépcsőit is áthangoltam. Az S2 nem egy Gamer teló, én sem vagyok Gamer. De van egy játék, amivel szívesen szórakozom. Csináltam rá egy csúcsrajáratós governort, amit a Robot aktivál, ha indítom a játékot. Igaz, hogy zabálja az akkut, de kit érdekel. Aztán azon is állítottam, hogy a rendszer milyen memóriakorlátnál kezdjen bezárogatni. Olyan telót szeretnék, amivel ilyeneket megtehetek.
Nem tudom, hogy az elutasítás üzenettel hogy működik, mert nem sikerült életre keltenem. Csak kíváncsi voltam rá, mert itt felmerült egy ilyen igény. Nekem még soha nem kellett (szerintem nem is fog), de ha kellene, akkor tudom, hogy miként oldanám meg.
-
törölt tag
Ezt nem tudom. Van Sony -m, de ezt nem próbáltam. A Samu biztos írja és ahogy olvasgattam az XDA -s topikot, ott is volt szó a jelenségről. Emiatt is nehézkes ez a módszer. Egy "csomó" várakozás van beiktatva a műveletek közé. Más funkcióhoz csináltam már érintésemulációs kapcsolást és azt tapasztaltam, hogy bizonytalan a végeredmény, ha nem iktatok be szünetet a műveletek közé.
-
-
atillaahun
veterán
Erre most majdnem odavágtam csuklóból, hogy ne nézz már balf@sznak, hátha persze hogy igen. - Kivéve hogy nem volt.
Aztán nézem, hogy ez biza nem az eszközkezelő ... mit keres itt a Tasker - ?
Most komolyan 99 másik engedélyt meg lehet neki adni telepítéskor, erre az egyre meg külön menüpont kellett?Egyébként, köszönöm, így már működik. Viszont arra rájöttem, hogy a változóba bekerülő üzenetek valami csekély mértékben utalnak arra hogy milyen program küldi őket. Gmail-nél pl. a feladó jelenik csak meg, emlékeztetőnél meg az hogy task reminder. Hogy fogom én ezekről a hülyeségekről elindítani a küldőprogramot?
-
RCH
tag
Mivel most kissé kusza az egész, ezért nem látom értelmét hogy bemutassam a pancserkedésem gyümölcsét. Megpróbálom kivasalni és majd utána.
Ezzel viszont nem boldogulok:
"Nem a Hívás és az Üzenet parancsokat szeretnéd rárakni? Ha igen, akkor meg már le tudod kezelni a notification ID-jével utána a dolgokat."A hívás és az üzenet parancs az nem parancs, hanem egy-egy profil (2-3 soros taskkal), ezeket hívom meg az Autonotification gombjaival. És mivel minden AN értesítés ugyanezeket hívja meg, ezért a változók értékei is ugyanazok benne. Ez a bajom.
Lehet, hogy ezt nem is így kellene csinálnom?
-
RCH
tag
Közben rájöttem én is
A bajom csak az, hogy lesz %nev1, %szam1, %nev2, %szam2, stb, viszont az Autonotification a gombjaihoz projektet kér, és ha mindegyik notif-hez. ugyanazt a projectet rendelem, akkor az változók felülíródnak, azaz ha három szülinapos üzenet jelenik meg, akkor mindhárom üzenet gombjain a legutolsó változók szerinti parancsok lesznek. (Kicsit belegabajodtam, remélem kibogozod)
-
RCH
tag
Ha elárulod hogyan tudok egy FOR-ban változó nevû változókat látrehozni, akkor jövök egy sörrel :-)
Kellene mondjuk egy %nev1, ami a második alkalommal már %nev2, majd %nev3, stb.
Ha ez megvan, újragondolom a projektemet és kijavítom. Ha viszont nem tudunk ilyet, akkor marad a jelenlegi formájában. -
törölt tag
A virt. bill megjelenése sztem fontos esemény. Fura, hogy alapból nincs rá megoldás. De előbb-utóbb találok vmi trükköt rá. Majd megnézem, hogy van-e valami nyoma a rendszer logban. Addig meg alternatív megoldással próbálkozom. Az Anysoftban a rendszerbeállításoktól függetlenül lehet szabályozni a billentyűzet hangerejét. Ez biztosan valamelyik sáv hangerejét változtatja. Megpróbálom ezt a változást elcsípni a Robotban.
-
-
schferenc77
aktív tag
Ahhoz kapcsolódik, amelyik be van kapcsolva, egyszerre úgyis csak az egyiken hallgatunk zenét :-)
Az A tervben nem lenne használva az auto connect progi, hanem a tasker mondaná meg, hogy az adott eszközhöz csatlakozzon.
Nem figyeltem meg, hogyan működik a BT, ha egy eszköz már párosítva lett, és később bekapcsolom az eszközt, meg a BT-t is a telón, akkor automatikusan hozzá fog csatlakozni? Nekem úgy rémlik, hogy be kellett menni a BT menübe, és rábökni, hogy az adott elérhető eszközhöz csatlakozzon is... Erre lenne jó a B tervben az auto connect progi -
glaci
őstag
Nem, sajnos nem működik!
Csak akkor kerül fókuszba, ha bemegyek a beállításaiba.
(Legalább is az általam használt Swype esetében.)(#2533) Somatom:
Örülök, hogy tudtam adni egy jó ötlett!
Akkor most már csak az értesítést kell vissza "varázsolni"!
(Persze kérdés, hogy melyik funkció fontosabb, mert gondolom akkor meg az AKH nem fog rendesen működni.) -
törölt tag
Ezt gondoltam én is és nagyon meglepett, hogy nem volt rá reakció. Aztán arra gondoltam, hogy tulképp egy floating felület jelenik meg, nem klasszikus értelemben egy alkalmazás kerül fókuszba. Talán a rendszer (és az automatizáló) számára továbbra is a billentyűzet alatti program van fókuszban.
-
ok, köszi mindenkinek az időráfordítást, azt hittem megoldható a dolog, de akkor ennyi.
Lehet ezt a root callblockert felteszem (vagy kipróbalom a gyári blokkolót, hogy amikor hívok egyáltalán blokkol , mert ha nem akkor nyilván nincs program ami erre a műveletre kényszerítene egy másik programot vagy gyári beállítást.)
-
mAtThEw0319
senior tag
Nekem nincs semmilyen beállítás a Taskon belül... mármint úgy, hogy ha megnyitom a Profilhoz tartozó Taskot...
Alul 3 ikon van: Lejátszás (ugye evvel tudom tesztelni a Taskot) egy + jel amivel parancsokat adok a tasknak és egy ilyen kockás kocka
amivel ikont tudok adni a tasknak. Ezek közül egyik se az... :/
Rendben, köszönöm!
-
mAtThEw0319
senior tag
Bocsánat!
Hello! (Ez ugye már megfelelő számodra?
)
Itt a link a log fájlról: runlog.txt
Az a gond, hogy most tökéletesen végigfutott többször is a 7-8. ki-be kapcsolásnál állítottam le.. eddig a max tényleg 3 volt.. de inkább 2... most pl nincs benne a RejCopy a Status-nál... pedig nem állítottam semmit se azóta mióta a hibát jeleztem...
Ezek pedig képek a Profilról: Profil - Task
Köszi előre is a segítséget!
Szerk.: A Collision Handling-t nem találom sehol. Hol kell azt keresni?
-
mAtThEw0319
senior tag
Hali!
Profil név: BT KAPCS. HIBA
Task név: BT KAPCS. HIBA Task
Log fájl (profil xml fájt nem találom hol van, de az előbbi hozzászólásban pontosan leírtam hogy néz ki
):
Szerk.: Mindjárt feltöltöm inkább dropboxba és bemásolom ide a linket, mert így átnézhetetlen...
Amúgy most érdekes módon 8x lefutott egymás után... utána kikapcsoltam. Nem értem mi a gond... direkt szórakozik velem? -
stefi68
addikt
Nos, úgy tűnik FÉL siker.
Az a része teljesen jó, hogy fotót készít és kiírja a szöveget az idővel, viszont elég bizonytalanul működik. Van amikor a 2. kísérlet után rendben megcsinálja amit kell, viszont máskor meg nem hajlandó. Olyan mintha a Failed Login Attempts nem mindig adna át értéket a Tasker-nek
Na mindegy mára feladom, majd holnap...
-
stefi68
addikt
Hááát én eddig a Variable Add-al (szóval azért adta mindig hozzá az előzőt), de most kipróbáltam a Variable Set-el is (Variable Set -> Name: %PhotoTime; To: %TIME), ugyan az az eredmény.
Szerk.: Nos, úgy tűnik, a kísérletezés során kissé összekeveredtek a változóim. Úgy tűnik mégis működik a dolog.... (egyelőre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam topic
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest