- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A következő biztos, hogy tepsifon lesz, de a Z ultra mérete már nekem is túlzás (pedig bejövős). De olyan kéne, ami tudja a CIFS csatolást, vagy OTG -ről soros port kimenetet. Ezek az S2 nél adottak a Dori kernellel. Meg még nagyon sok egyéb. Pl. az egyik governor -t kineveztem spórolósnak és átállítottam benne, hogy az 1. mag milyen terheléseinél lépjen be és ki a 2. mag, és hogy lassabban reagáljon a terhelésváltozásra. Ehhez a GPU frekvencialépcsőit is áthangoltam. Az S2 nem egy Gamer teló, én sem vagyok Gamer. De van egy játék, amivel szívesen szórakozom. Csináltam rá egy csúcsrajáratós governort, amit a Robot aktivál, ha indítom a játékot. Igaz, hogy zabálja az akkut, de kit érdekel. Aztán azon is állítottam, hogy a rendszer milyen memóriakorlátnál kezdjen bezárogatni. Olyan telót szeretnék, amivel ilyeneket megtehetek.
Nem tudom, hogy az elutasítás üzenettel hogy működik, mert nem sikerült életre keltenem. Csak kíváncsi voltam rá, mert itt felmerült egy ilyen igény. Nekem még soha nem kellett (szerintem nem is fog), de ha kellene, akkor tudom, hogy miként oldanám meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- aquark: Zsebszámológépek
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- További aktív témák...
- Acer Nitro KG272UG 2K / IPS / 120hz (080)
- XPS 9640 16" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5430 üzleti laptop (14", i5, 16GB RAM, ÚJ 500GB SSD, 93% akku)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest