Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tasker
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
válasz
krysn95 #7612 üzenetére
A taskerhez készült AutoApps rendelkezil ilyen modullal: [link]
Vázlat: qr kód olvasás a tasker-el, aztán post a szerver api-nak, ahol ki lehet értékelni (lehetőleg valami ssl-el és api key-el, hogy ne lehessen bárhonnan bármit beküldeni, hibakezelés a szerver oldalon úgyis kell + naplózás)
-
F.E.K..
senior tag
válasz
F.E.K.. #7510 üzenetére
Közben rájöttem, hogy az egyik feléhez nem kell tasker: a bluetooth beállításánál kikapcsoltam a telefonhívások kezelése opciót ehhez az eszközhöz.
Már csak annyi kellene, hogy amennyiben ez az eszköz csatlakoztatva van és hívás jön, a telefon automatikusan aktiválja a saját "kihangosítóját".
-
F.E.K..
senior tag
Nekem is akad egy - remélhetőleg taskerrel megoldható - problémám, hátha van tippetek:
Az autóban media tartalmat Bluetooth-on az autó hangszóróira játszom át, ám ha hívás érkezik, akkor jelenleg kézzel kell átkapcsolnom a telefonon hogy a saját hangszóróját használja kihangosításra (mivel a Bluetooth egység mikrofonja nem túl jó minőségű a tapasztalatok alapján.
Lehet ezt automatizálni szerintetek? Minden egyéb Bluetooth eszköz esetében jó ha ott zajlik a hívás, csak ennél az egynél nem (csak emiatt nem cserélném le ha megoldható máshogy is. Csak kézzel kényelmetlen, és macerás is odanyúlni a telefonhoz).
-
F.E.K..
senior tag
Arra egy teljesen üres ablak az eredmény, a címsorban csak ennyi van olyankor: //
Android 8, lehet hogy modell/gyártó/android/csillagállas függő
De ha a notification alapján is.tudom triggerelni akkor nekem az is jó (egyszerűbb lenne ha a file modified is menne, de ha nem hát nem. Mondjuk az fura hogy nálad meg tallózható, de az androidnál már megszokottak az ilyen különbségek)
-
F.E.K..
senior tag
Hátha másnak is jól jön/esetleg tud más megoldást:
Csináltam egy ilyet:
Tasker: profile "kimásolás"
- Event: file modified (megadva a file pontos útvonala) --> Task "másol" hozzárendelve
- Task "másol":
1. File az sd kártya megadott mappájába másolása.
2. Foldersync pluginban mappapár megadva, művelet: szinkronizálás.
Ha minden igaz ezt az eredményezi hogy a file változásakor a tasker elmásolja azt a foldersync által már elérhető helyre, és elindítja a másolást a webdav mappábaNa most ez szép elmélet volt, de a /system-et mint útvonal ugyan be lehet gépelni a "file modified"-nál (kitallózni csak az sd-t és a belső tárhelyet lehet), de az ott lévő állománnyal nem foglalkozik a task így se.
Végül annyit módosítottam a dolgon hogy
- Event: Notification Watch -> from "Adaway" with "Sikeres alkalmazás" in title.with "Sikeresen alkalmazva" in text.with ""in ticker.Mondjuk azóta még nem volt frissítés, szóval tesztelve még nincs, de bizakodom hogy így már menni fog
-
F.E.K..
senior tag
Szép napot.
Aki rutinos a regex szűrőkkel kapcsolatban kiokosítana egy kicsit?
A problémám a következő: egy adott számról érkező sms üzenetekre szűrök (konkrétan most a banktól kapott sms-ekről van szó), tartalom alapján szólal meg a kiválasztott hang file, így a hangból rögtön tudom hogy mit kaptam (legalábbis a kategóriát, az bőven elegendő).
Az egyszerű szűrő a leírás szerint nem kezeli a "*", a "+" és a "/" karaktereket, a "*MUNKABÉR UTALÁS:*" mintára pedig a sima "*UTALÁS:*" is illeszkedik... de így pont a lényeg veszik el számomra.
Olyan regex kifejezést kellene használnom aminél a szűrő az "UTALÁS:" kifejezésre illeszkedik, de csak akkor ha az adott üzenetben _nem_ szerepel a "MUNKABÉR" szöveg is... hogy kellene kinéznie ennek?
(ha van egy működő példám onnan már tovább tudom variálni a későbbi esetekre
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest