Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
frseatleon
csendes tag
válasz
the radish
üzenetére
Abban esetleg tudnál tanácsot adni hogy Gosound sp 112-es konnektort szeretnék Taskerbe integrálni, hogy wifin keresztül kapcsolja a konnektor a világítást. Hogy kezdjek hozzá, vagy lehetséges e egyáltalán.
-
kaciokos
őstag
válasz
the radish
üzenetére
Használom én is, csak nincs vele gondom, ezért nem írok.
Amúgy hol láttátok az új UI-t? Mikor megy élesbe? -
nfsu17
veterán
válasz
the radish
üzenetére
megpróbálom, de amúgy pont nem szeretném ezt a funkciót
-
nfsu17
veterán
válasz
the radish
üzenetére
the radish
Jó neked.
FeZ...
Ez sem tökéletes. Mármint a tasker (progi) gondolom jó, de sztem a MIUI megint kidobta a memóriából a taskert, mert nem indult a zenelejátszás a kocsiban ma. Tegnap volt egy telórestart, sztem az dobta ki és nem indult el magától.
Most több telórestartot nem tervezek, így megnézem meddig "bírja" piszkálás nélkül. -
nfsu17
veterán
válasz
the radish
üzenetére
the radish
meglássuk
FeZ...
Ha érdekel, majd nézz vissza, szerintem pár nap még kell a tesztre, a héten talán nem is kell felnézned ide, jövő hét ilyenkorra talán már tudok több tapasztalatot mondani -
Kasya
nagyúr
válasz
the radish
üzenetére
Oh, bocsanat, nem valasz akart lenni, de koszonom a valaszt.
A gondom ott van, hogy a Taskon belul nem talalom az opciot, ami aktival/deaktival egy adott Profilt.Szerk: azt hiszem megvan
. Valahogy elkerulte a figyelmem a keresoben. -
Kasya
nagyúr
válasz
the radish
üzenetére
Hogyan tudnek olyan Profilt csinalni, hogyha egy App fut, addig egy Profilt deaktival? Nem talalok ilyen opciot.
-
the radish
senior tag
válasz
the radish
üzenetére
A Google kilövése is kellett a leállításához.
-
coco2
őstag
válasz
the radish
üzenetére
Ha erre gondolsz, azzal van egy olyan bajom, hogy én nem akarom megadni sem a windows sem az android jelszavamat a másik eszkzön. És nincs szükségem a telefon teljes átklónozására sem.
Nekem egy 1 bites pityergő kell androidra BT-n mondjuk 5 perces intervallumban 1x. A telefonon van egy lista az áttekintetlen eseményekről, amit down swipe nyit le. Ha akármi van ott, bit érték 1, ha nincs, akkor 0. Azt az üzenetet venni kellene windows oldalon, és tray ikonon kijelezni csak az 1 értéket igen / nem információként, hogy most éppen üres-e az a lista a telefonon vagy sem? És azon az egy biten nincs mit titkosítani. Felőlem láthatja az egész világ. Ha kell, a windows tray-t megírom én magam, de android alól világgá kellene sipákolni az állapot bitet, és nem lenne rossz, ha legalább arra lenne kész megoldás.
Tud olyat a tasker "egyszerűen" ?
Más. Okos óra, meg a többi.
A BT be van építve mind a laptopba, mind az androidba. Ingyen van. Nincs kedvem okos órához. De köszönöm az ötletet.
-
Bohus
aktív tag
válasz
the radish
üzenetére
Mérget mertem volna rá venni, hogy repülő módban nem lehet bekapcsolni a WiFi-t, merthogy azt épp arra találták ki, hogy egyik antenna se sugározzon. Erre tessék, én is be tudom kapcsolni repülő módban (Samu A8), fel is csatlakozik rendben a hálózatra.
Szerintem a Tasker "jogkövető" módon működik, és egyszerűen nem engedi kapcsolgatni. -
the radish
senior tag
válasz
the radish
üzenetére
Közben sok mindenre rájöttem, úgyhogy a kérdéseim egyelőre okafogyottá váltak. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy hol láttátok az új UI-t? Mikor megy élesbe?
. Valahogy elkerulte a figyelmem a keresoben.