Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1DO
senior tag
... Közben rájöttem mi a rákfenéje a problémámnak és a taskernek az APP-okra vonatkozó (IF) feltételei miért nem 'érzékelik' az APP-ot: Mert az adott APP TASKER PLUGIN része nem úgy viselkedik mint maga a teljes értékű APP és a tasker nem értékeli az app futásaként!!!
Tehát a plugin kavart be...
Úgy vettem észre hogy a Tasker-ben egy TASK-on belül elindítottam az APP PLUGIN részét és a teljes APP-ot is. Ekkor volt jelzés hogy elindult az APP, ráfutott az ezt vizsgáló IF feltételre.
Viszont mikor csak az APP PLUGIN indult el - ugyan az is futott szépen, csak erre meg nem lehet (egyelőre nem jöttem rá) futást vizsgáló működőképes feltételt beállítani...
Hiába adom meg hogy figyelje az APP futását, ha csak a plugin fut nem ad jelzést erre..És még az is egy érdekesség, (teló újraindítás, valamint ADB engedélyezés után) hogy a plugin rész az elindul lezárt képernyő mellett is, míg a teljes app nem indul el - ahogy előző hozzászólásban jeleztem)
Esetleg olyat lehet hogy a Tasker az indított Tasker Task-okat figyelje?
-
HREH
senior tag
Konkrét profillal/task-kal nem tudok segíteni, mert nekem csak jövőhéten jön a MB4, illetve én nem használok ilyen 3rd party appokat hozzá.
Viszont a legújabb Tasker verzióban (5.8, vagy ha bétáztál, akkor már eddig is) van olyan lehetőség, hogy az app indulását vizsgálod:Event > App > App Changed, majd pedig azApp Infoaction-nel tudod kiíratni az app nevét.
A karkötőn való nyomkodást ill. üzenetküldést passzolom, jobb esetben a pluginben kellene lennie ennek.
Ha még aktuális lesz, akkor jövőhéten tudok majd jobban segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest