- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
... Közben rájöttem mi a rákfenéje a problémámnak és a taskernek az APP-okra vonatkozó (IF) feltételei miért nem 'érzékelik' az APP-ot: Mert az adott APP TASKER PLUGIN része nem úgy viselkedik mint maga a teljes értékű APP és a tasker nem értékeli az app futásaként!!!
Tehát a plugin kavart be...
Úgy vettem észre hogy a Tasker-ben egy TASK-on belül elindítottam az APP PLUGIN részét és a teljes APP-ot is. Ekkor volt jelzés hogy elindult az APP, ráfutott az ezt vizsgáló IF feltételre.
Viszont mikor csak az APP PLUGIN indult el - ugyan az is futott szépen, csak erre meg nem lehet (egyelőre nem jöttem rá) futást vizsgáló működőképes feltételt beállítani...
Hiába adom meg hogy figyelje az APP futását, ha csak a plugin fut nem ad jelzést erre..És még az is egy érdekesség, (teló újraindítás, valamint ADB engedélyezés után) hogy a plugin rész az elindul lezárt képernyő mellett is, míg a teljes app nem indul el - ahogy előző hozzászólásban jeleztem)
Esetleg olyat lehet hogy a Tasker az indított Tasker Task-okat figyelje?
-
HREH
senior tag
Konkrét profillal/task-kal nem tudok segíteni, mert nekem csak jövőhéten jön a MB4, illetve én nem használok ilyen 3rd party appokat hozzá.
Viszont a legújabb Tasker verzióban (5.8, vagy ha bétáztál, akkor már eddig is) van olyan lehetőség, hogy az app indulását vizsgálod:Event > App > App Changed
, majd pedig azApp Info
action-nel tudod kiíratni az app nevét.
A karkötőn való nyomkodást ill. üzenetküldést passzolom, jobb esetben a pluginben kellene lennie ennek.
Ha még aktuális lesz, akkor jövőhéten tudok majd jobban segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Linux kezdőknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Black Myth: Wukong
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 Ti AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged