Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kaciokos

őstag

Samsung S10e-n második SIM-et szeretnék időzítetten, illetve quick settings ikonról ki-be kapcsolgatni. Megpróbáltam elcsípni, hogy ha a beállításokban átkapcsolom, milyen változókat használ, és ezeket találtam:
    - System / phone2_on
    - System / vowifi_menu_enable

Összeraktam mindent, és nagyjából működik is, de van két hiba, mondjuk az első csak inkább bosszantó, a második elég kellemetlen.

1. Ha a Tasker kapcsolja be a 2-es SIM-et, az értesítési sávban nem jelenik meg az a csík, amivel az elsődleges SIM-et tudom kiválasztani. Ha kikapcsolom a képernyőt, és pár másodperc után bekapcsolom, már ott van.

2. Néha előfordul olyan, hogy a 2-es SIM bekapcsol, térereje is van, de furán működik: ha ilyenkor én próbálok hívni valakit a 2-es kártyáról, akkor az 1-esről hívja (és a hívás alatt nem is jelzi ki a hívás képernyőn felül a SIM ikonját, mintha nem is lenne 2-es SIM), viszont ha ilyenkor felhív valaki a 2-es SIM-en, akkor kicsörög, tudok beszélni, és ha ezután próbálok hívni a 2-es SIM-ről, működik. Ezt a jelenséget nem mindig produkálja, kb. 4-5 esetből egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák