Hirdetés
- iPhone topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
Igen, így volt (repeat-elve) akkor is, amikor szinte másodpercenként oda-vissza váltogatott. Most úgy oldottam meg, hogy 2 feltételt szabtam. Az egyik, hogy ha a Home változóm 1*, a másik, hogy 22:00-6:30 között vagyunk. Ehhez rendeltem bemenetinek egy ék egyszerű taskot: airplan off, wait 2 perc, air off wait 28 perc, goto 1**. Kimeneti taskban pedig stop bemeneti task, airplan on. A taskok külön-külön elindítva szépen működnek, este megmondom, hogy a gyakorlatban hogyan.
*ugyanis nem csak otthon, de több más helyen is ki akarom kapcsolni estére
**tudom, hogy a goto nem elegáns megoldás, de ha már van, akkor kihasználom a lehetőségét. Ha már egyszer egy másik telón működő "programot" kell átszabni.2G -3G (- 4G):
Én nem is állítottam be ilyesmit, próbáltam a lényegre törni.Más.
Átalakítottam két contex/egy enter taskossá a csendes üzemmód beállításokat és miután hasra borítottam a telcsit, egy pillanatra felvillant a kis ikon az értesítési sávban és ugyanolyan gyorsan el is tűnt. Vissza kellett térjek az előző megoldáshoz, ahol egy contexen belül kezeltem a két dolgot. Nem értem miért csinálja ezt. Nem mindegy neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest