Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
bitpork #15634 üzenetére
hát nehéz kérdés van pár előnye, de talán több hátránya ... újpesten vagyok ami nem annyira szörnyű hely itt még néha 1-1 fát is látni ... mondjuk a liget melletthez képest elég nagy változás de tarján vagy belváros egyes panel dzsungelehez képest nem sokkal rosszabb ... lakás mindenhez közel van metro, kajálda, 1-2 partner cég ..., jó lenne néha elmenni sörözni, de nincs kivel mert nem sok ismerősöm van pesten ...
amúgy dolgozni itthonról dolgozok, a költözés miatt mindennel el vagyok maradva ... mától van normális neten (UPC) - durva mert tegnap írtam alá a szerződést és ma 10-re már be is kötötték o.O
-
-
-
-
boba6
senior tag
válasz
bitpork #15347 üzenetére
Oldboy a legjobb, aki még nem látta adjon neki egy esélyt
azt hiszem csinálok a hétre egy alternatív nyitva tartást, aki jönne hozzám előtte goto twitter vagy keressen vmelyik elérhetőségemen
-
-
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
bitpork #14911 üzenetére
Valamikor főnököm 90°-kal elforgatott videókamerával felvett egy 20 perces valamit és mutogatná EeePC-n a nagyérdeműnek KMPlayerrel. Kérdi tőlem, hogy lehet ezt elforgatni, hogy ne fekvő legyen a kép? Nem ismerem a lejátszót és hirtelen annyi izmot sem néztem ki a vasból, hogy konvertáljak. Odanyúlok és oldalára állítom a lakost.
Főnököm néz haragosan, páran felröhögnek, de a nagy többség élvezettel nézte végig a produkciót. -
-
-
Rhino666
addikt
válasz
bitpork #14449 üzenetére
Tipp: Avira Free Antivirus
-
-
-
válasz
bitpork #14429 üzenetére
Nyilván valami ritka érthetetlen módon fogalmaztam. Számomra az a viselkedés visszatetsző, amikor valakinek nincs, de úgy csinál, mintha lenne. Amúgy, ha minden olyasmi, amivel nem értesz egyet, az már pörgés, akkor van egy ötletem, zárassuk be ezt az egész fórumot, hiszen az egész nem más csak egy pörgés mindenféle dolgon! Oké?
-
válasz
bitpork #14418 üzenetére
jó, de azért nincsenek egy súlycsoportban a gépeink
az enyémbe a deszka ingyen volt, mert hibás gépből jött (azt hitték az a baja), a ram, vga olcsón apróból, a procit vettem csak újonnan.. többi meg volt itthon régről
megállt az egész 25k-nál, és simán lehet új játékokkal is játszódni vele, (nyilván a legújabbakkal nem maxon fullhd-ben) azért egypár éve ez még másképp volt pc fronton
szóval ez mindenképp örvendetesaz persze szomorú, hogy alig van normális játék
a deus exet lassan megunom, most a r.u.s.e.-ra kaptam rá, bár az nem számít újnak már -
válasz
bitpork #14414 üzenetére
ez kicsit csalóka, mert mind a pályák mind a texturák és még az ellenek is matematikai algoritmusok képletek szülöttei ezért tölt az elején annyit, mert a textúrákat, pályákat, ellenfeleket legenerálja ... ettől még jó
amúgy tudtommal egy 2 GHzs x86 procinál többet tud egy 2 GHz-s arm proci, csak a programozása jóval nehézkesebb .
Az android mivel "java értelmezőn fut" eleve lassú, mert a java nem egy gyors nyelv viszont könnyen programozható. Van most egy cég aki az androidot átportolta c#-ba vagy .net-be nem tudom és kb 10x gyorsabb mint javaban
... nem véletlen, hogy a wp7-es telefonok sebességben ennyire jók. Ha megnézed az a hardver ami mögötte van 1ghz és 512 ram kb 10-13 éves pc teljesítmény, s annak a kornak a játékai kb futnának is rajta 800x480-ban ... tehát nem mindenhol árnyalt a kép ...
Én pl örülnék ha az androidot átportolnák és elfelejtenék a javat ... kb mit tudnának a mai 4 magos szörnyek, ha a rendszer 10x gyorsabb tudna lenni ...
-
válasz
bitpork #14409 üzenetére
a hangok es texturak sokat foglalnak, ez nem a programozok hibja
btw a scene erabol sokan dolgoznak mar nagy jatekfejlesztoknel, szoval tudnanak programozni es optimalizalni is, csak epp ido nincs ramondjuk en most nem panaszkodok, gyakorlatilag minden jatek korrektul fut a gepemen, pedig nem egy erogep mai szemmel, koszonet a konzolok fejlodeshatraltato szerepenek
-
Vicoo
senior tag
válasz
bitpork #14409 üzenetére
Na igenn, de ma is van 64k scene bőőőven. Inkább az a gáz hogy a pár éves PCkben negyed ennyi RAM volt , vagy feleennyi, és azokkal PS, stb ment, míg manapság egy elvileg erős telefonban ezek felejtősek. De a legjobban a játékokon csodálkozok, és a gyrátók meg azt mondjáék h huuu de kurva jók vagyunk !
-
válasz
bitpork #14389 üzenetére
Itt máshogy írják.
Ezen a linken is lehet olvasni róla.
Szigorúan szvsz, de olyan égő fillérb...ás ez a P-s rendszám. Amolyan "van több tízmillióm egy kocsira, de nincs lóvé a vele járó költségekre". Ez azt indukálja bennem, hogy a vezetőnek nem sok köze van az autó tulajdonlásához, csak a birtokába került valahogy (pl bizományba átvette mint kereskedő) és időnként kikocsikázik villantani vele egyet. Olyan szánalmasfélének tűnő mutatvány ez.
-
Rawulf
őstag
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz
bitpork #14251 üzenetére
nálam a tetőn van a klíma talpán
eza száraz levegő szigetelőképessége kb. 3,2kV /cm
a villám néhány millió volt vagy néhány 10 millió volt de földközelbe veszít erejébőlde számoljuk 3,2millió volttal azaz 1000cm azaz 10m ezen a körzeten belül ha fém van akkor abba is "belecsap" vagyis oda is áthúz
igazából nem is az NT vagy AP a gyenge pont hanem a kábel
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest