- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Attix82 #48242 üzenetére
Nem erről beszélek, hanem mindig poros koszos, én meg kövér szőrös és hobósan öltözködő vagyok. Akkor ez azt jelenti hogy a kocsim már xar is? És a külföldi munka miért nem lehet az egyik követségen, vagy Szabadkán? Az sem nagy távolság
Maláj: tényleg az asztallal mi van mán? Ne kő vinni?
-
-
válasz
Attix82 #48233 üzenetére
nem biztos azért, hogy kamu ... azért havi 600 km az szerintem igen csak járható.... (napi 20 km ... ha valaki csak bevásárló kocsinak használta igaz is lehet... édesanyám 20 km-re jár dolgozni (oda vissza 40) így havi 1200 km-t megy..
de pl anyósom autóját újonnan vették (tesztautó volt kb 4000-5000 km-rel 1996-ban és most van benne 45.000 km ... a falu határát is alig hagyta el
... persze ez se jó a motornak (szerencsére benzines... egy dízelt kicsinált volna a sokszor 1-2 kilométer...
-
-
-
-
-
Algotis
addikt
-
tixem
addikt
válasz
Attix82 #44257 üzenetére
milyenekkel?magasságos
A beszélő budipapír és a tökös vonóhorog után szabadon
-
tixem
addikt
válasz
Attix82 #43018 üzenetére
Köszi
Windows Diagnostic Tool Ver. 1.12
Ezt lekaptam.rendszergazdaként elindítom, drive information-nél írja a típust és a szériaszámot, de akár shor akár extended tesztre megyek nem indul el mert ezt dobja: please select the target drive to test. De kiválasztani se lehet. Vagy csak béna vagyok -
-
-
válasz
Attix82 #42207 üzenetére
Deszk, Sándorfalva jó, csak nagyon drága. Ha nem zavarja az utazás, akkor inkább Klárafalva-Ferencszállás irányába érdemes nézni, ott bagóért vannak házak, és bármi elérhető. Például fél óra a járatos busszal Szeged. Ez Pestről-Budára BKV-val simán van egy óra, szóval nem távolság. Makó már messzebb van, meg drágább is ezeknél. Szerintem...
-
Polemius
senior tag
válasz
Attix82 #41682 üzenetére
Pár ezresért hirdetési oldalakon kapsz hagyományos tárcsás fogyasztásmérőt (amilyen a legtöbb helyen fel van szerelve hivatalosan is).
Ami azért jó, mert kis teljesítményt is mér, és ugyanazt amit a szolgáltatóé. Csak rá kell szerelni 2 kábelt, dugóval ill. aljzattal.A barkácsboltos meg Lidl és társai megoldások kisebbek, kényelmesek és ldc-sek, de pontatlanabbak.
-
pmheros
őstag
-
-
-
SirRasor
addikt
válasz
Attix82 #39598 üzenetére
Ezért örülök, hogy megtaláltam az arany-középutat
HD7770 mindent egész korrekten elvisz, de a TDP-je csak 80w, a procijé 77W; ~157W-ot meg röhögve elvisz egy 350-es táp akár 80+ minősítés nélkül is. Egyedül azt sajnálom, hogy egy 150-es (asszem nincs is nagyobb) PicoPSU nem vinné el. ÚÚúúú pedig akkor teljesen hangtalan lenne a gép
-
SirRasor
addikt
válasz
Attix82 #39596 üzenetére
Majd írok este, ha tényleg a táp a hunyó. Mondjuk ezen nincs VGA csatlakozó, de pont van 2 molex és pont van átalakítóm. 2x12v-os ág lead 300 wattot és abból max 150-et fogok használni. Erről csak az jut eszembe, hogy mi a rákért gyártanak 750-1300w-os tápokat
Ja mondjuk 2-3-4 videókártyás rendszer oké.
-
Syl
nagyúr
válasz
Attix82 #39383 üzenetére
Tetszik, hogy mindent meg tudtok magyarázni.
Bármi, csak fujj épöl.
Például a 20-40.000 forintos Logitec billentyűzet (vagy egér) az nem baromság, de a "drága" épöl motyó, az bizony az.Telesítményük meg nem a legjobb
(Applenak)
Ez azért nagyon nem általános. Pl. videóvágó szoftverek többszörösen jobban mennek meken.
-
válasz
Attix82 #39383 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Az almás cuccok a zárt oprendszer előnye miatt jók. Igaz ez a hátrányuk is, de amíg egy almát akár 1 éven keresztül is hagyhatsz max alvó módban, ugyanezt egy MS nem feltétlenül produkálja. A linux/bsd alapok kicsit megbízhatóbbak. MS meg nagyon erős a partnerkapcsolatokban meg sok a szerződött partnere.
-
válasz
Attix82 #39364 üzenetére
Hát, elég sokan dolgoznak Apple gépekkel (állítólag), itthon is, az Egyesült Államokban pedig mindenképp..
De nem tudom, remélem, ezt költői kérdésnek szántad pont felém intézve, nem én vagyok a célközönsége azoknak a motyóknak.(#39368) lugosi: Na ja, az már Win-gyíkság.. de én a Winek közül a 7-est kedvelem leginkább még így is. Az Osx nekem nem tetszik, de mivel nem használtam tartósan, igazából rosszat sem tudnék rá mondani - más és kész, elsőre nem állt kézre, másodjára se
De ha a Winre nem lenne szükségem többé, szerintem hamarabb lenne valami Linux a dologból.
Vagy SteamOS, ha így haladunk -
azbest
félisten
válasz
Attix82 #38307 üzenetére
Ugyanazok* az arcok vannak kinn évek óta, legfeljebb csak a placcot cserélgetik. Néha írnak róluk egy-egy rövid cikket, például amikor a kajáldából vitték el az egyiket, mert zaklatta a vendégeket. Legtöbbször a kancsalékkal találkozni, nem is tudom megtűrnek e mást szegeden, vagy ők uralják az összes utcát. Szervezett formában űzik.
*: ja persze a karonülő gyerekek cserélődnek, ha már túl nehéz vagy az állam elvette tizedjére is, akkor szül másikat. ilyen "anyákból" is több van kinn.
-
-
-
-
-
válasz
Attix82 #36333 üzenetére
"És ezzel zártam is ezt a vitát."
Hűha! Akkókéremezmegvanmondva! Érvekből kifogytunk, vitát lezártuk.
Ilyen ez amikor az ember kezd a saját dugájába dőlniOlyan sokmindentől függ ez, és szerintem elég szűklátókörűen mondjátok a magatokét.
Ha igaz lenne, ez a ford-fiat-franciautálat, akkor ezeknek az autóknak már nem lenne szabad léteznie, mert logikusa senki sem venné őket. De persze nem így van. És ez igaz a használtpiacra is, elvileg ha csak olyan tapasztalatok lennének vele, ezek az autók eladhatatlanok lennének, és használhatatlanok. Úgy néz ki mégsem azok. -
válasz
Attix82 #36276 üzenetére
"A legjobb részt elfelejtettem, Renault XSARA picasso menet közben a kormányzár bezárt"
Öhhö, ilyen okosságokat lehet mondani, tegnap vagy tegnapelőtt volt címlapos totalcar cikk (persze ők sem értenek hozzá, csak ti!) az autópálya tempónál satura fékező Suzuki Swiftről (a megbízhatóság szobra!), a csapágyak miatt. Ja, kiderült, hogy szériahiba.
Szilentcseréhez hidat levenni, mondok jobbat, egyes szendvicspadlós merciknél az országúti világítás izzőcseréjéhez le kell venni az első kereket. Akkor a merci szar? Nem gondolnám.
Az ilyen sztereotípiák, hogy ezt, azt, amazt ne, azok tipikusan a beszűkült gondolkodásból adódnak, persze hozzá kell tenni, hogy ti jellemzően szerintem 5-10 évnél fiatalabb kocsikkal nem találkoztok, mivel azokat márkaszervizbe és nem hozzátok hordják.
-
-
-
-
SirRasor
addikt
válasz
Attix82 #36209 üzenetére
Naja, csak egyre nehezebb a választás, mert tegnap felhívtam kettő emberkét; a két legesélyesebbet.
1. kapásból libatolvaj hangja volt az ürgének és kikötötte, hogy 50 km-rel hamarabb telefonáljunk rá, hogy "fel tudjon készülni" Ráadásul ezt kb. olyan hangsúllyal mondta, hogy a Jóisten kell ahhoz, hogy beindítsa és ezért kell neki hozzá idő
2. Ja jó a kocsi, de nem árulnak zsákbamacskát, mert nekimentek a betonkeverőnek és picit tört az eleje, de nem kókányolnak, mert az egész első elemet kicserélték. Ok. Ja és a két első lemez is le van szedve és bent van a csomagtartóban (WTF?) és a másikból is már megrendelték az újat (??). Ja meg majd gömbcsuklókat kell cserélni, de az csak párezer forint és már be van jelentve a szerelőhöz, nameg amúgy is elő kell készülni a decemberi vizsgára (hirdetésben 2014 decemberig volt érvényes vizsga!).
Asszem eleget hallottam
Mondjuk van itt városon belül 170-ért is, csak kérdés, hogy miért ilyen olcsó..Bár ha 250-et szánok rá, akkor lehet, hogy abból a 80k-ból már normális állapotba lehet hozni. Bár, ha kitaposták a lelkét, akkor már nem.
Ja hogy ne csak offoljak: GF 6600 elkelt.
MÁS: van egy rossz FSP 400-as tápom. Nem hiszem, hogy gagyi. Ventilátora beporosodott, sokáig nem is forgott és szerintem ezért nyírta ki a gazdája. Kitakarítottam; a venti jó, de azóta a donor gép el se indul. Aki érez magában hajlandóságot a javításra, ingyen elviheti.
-
ST05
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest