- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polemius
senior tag
válasz
bitpork #41724 üzenetére
Majd viszünk a látogatóra kocsonyát.
Mindenkinek ajánlom karácsonyra a Rare Exports c. finn filmet. Csak ne gyerekekkel együtt nézzétek.
-
-
válasz
bitpork #41615 üzenetére
Én is sokmindent kinéztem már az antikvárium.hu-nál de felháborítóan drágának találom őket. Rongyos állapotú könyveket szeretnének néha az új ár 80%-áért eladni.
Kéne egy olyan könyv csereberélős-eladós oldal, mint ami a jatekaim.hu a játékoknál. Na az frankón működik. -
-
-
-
-
-
Polemius
senior tag
válasz
bitpork #39986 üzenetére
Felénk mikor mi. Ordítoznak itt megafonnal krumplis, tűzifás, használtakkus, trallalázik a jégkrémes meg a tejes és a fene tudja még mi minden.
Tegnap épp tollfelvásárló volt, és kb. hetente visszajár.
Már gondolkodom rajta, hogy mire legközelebb jön összeszedem a beszáradt golyóstollakat és megállítom... -
-
Agyasima
őstag
válasz
bitpork #39983 üzenetére
Van ám, mert már olyan rég volt. Komolyan nem vágom, hogy lehet ilyen silány minőségben dolgozni. Illetve vágom, bárcsak ne vágnám.
pepe091: Hát ez elég sovány információ, sajnos. Csak az nem derül ki belőle, hogy akkor most honnan hova lehet/nem lehet kanyarodni, hova lehet/nem lehet behajtani.
-
zeg
őstag
válasz
bitpork #39943 üzenetére
Az enyémre nem kell.
Mert már ráköltöttem, csak prémium alkatrészekkel, a legkisebb rendellenességre is azonnal reagálva, gyakorlatilag az autót lecseréltem, mivel nekem a megbízhatóság mindennél fontosabb. Ezért nem fogom eladni a következő 200ezer kilométerig. Aztán amikor már komoly felújítást kérne a motor, majd a magát autókereskedőnek nevező nepper valsózínűleg továbbadja 300sokezrest visszatekerve 225ezres kilométerállásal valamelyik nyomorultnak. Nekem nincs pofám a leendő vevő arcába hazudni.
-
Polemius
senior tag
válasz
bitpork #39858 üzenetére
Pedig épp vak komondort akartam venni házőrzőnek...
Szerk: egyébként eddig is látszott, hogy milyen irányvonalat követnek a "hagyománytiszteletet" hangsúlyozó oldalon. Nem ez volt egyetlen fizikai vagy szóbeli megnyilvánulásuk, gondolj csak a "ha szült már eleget" beszólásra, vagy az egyik helyi önkormányzati képviselő ügyére, akit el is ítéltek azóta, hogy molesztált egy nőt a TIK-ben (mellesleg más ügyei is voltak előtte/utána).
-
-
pmheros
őstag
válasz
bitpork #39671 üzenetére
csak a Control Center nek menj neki, mert ahhoz kell a .net
Attól még a drivernek hibátlanul kell hajtania a vga -t, főleg ha fel sem telepíted a CCC -t.
Egyébként 4.5.50.709 a net verziója. Frissebbet ettől nem találtam.MOD:
Újabb fejlemény:
Beraktam egy 5450 -et a 7790-2GD5/OC helyére, és lám megy neki az újraindítás utáni felállás (ugyanaz a driver). Rossz lenne a vga, vagy valami inkompatibilitás lenne ? -
fero02
nagyúr
válasz
bitpork #39635 üzenetére
Igen.
Ugyanazok a driverek vannak fent, amiket még újkorában mentettem le, telepítettem és ezidáig hiba nélkül üzemelt velük.
Még egy érdekesség: ha manuálisan kezdeményezem a dolgot (start menü/leállítás/alvó állapot, vagy hibernálás), akkor úgy indul a gép, mint ahogyan a nagy könyvben az le vagyon írva.
-
DarkByte
addikt
válasz
bitpork #39545 üzenetére
Én azt nem vágom hogy a Spongya Bob-nak igazából mi a célközönsége. Mert egy egyszerű mesénél többnek akar látszani de akinek meg egy kicsi sütnivalója is van az levágja hogy ez egy kreténség és ott is a rosszabbik fajtából mert mondjuk egy Adventure Time-on még az erre a humorra fogékonyak szórakoznak. A nagyon kis gyerekeknek pedig tök mindegy mit mutatsz mert jaj de aranyos, hogy mi történik azt fel sem fogják még. Bár lehet ezzel megválaszoltam a kérdést.
-
macilaci78
nagyúr
-
Polemius
senior tag
válasz
bitpork #39369 üzenetére
Sőt, a kategorikus imeratívuszt is tudnám idézni, de még azt is tudom mit ért alatta. Meg egyéb szerzőket klasszikus német idealizmusból (is).
Billentyűzetek közül nekem még mindig a régi típusok jöttek be legjobban: azok a kopogósak, amelyekből nem spórolták ki a 2 mm-es vaslemezt. Van is pár belőle valahol, csak sajnos AT csatlakozósak.
Amúgy ma is olyat használnék.
Szigetessel tapasztalatom nemigen van, talán azt is megszoknám.Ami viszont jó lenne, ha elfogadható minőségben és árban (nem 100$+) hozzá lehetne jutni, az egy ilyen elrendezésű darab:
Ugyanazért lenne jó, amiért a fentebb mutatott csonka apple bill. borzalom számomra: adobe progikat használok, és sok billentyűkombinációt használok, miközben egerészek is. Egy ilyennel sokkal kevesebbszer kellene elengednem az egeret és ide-oda kapkodnom.
Az egyébként kétségtelen, hogy az apple monitorai (kijelzői) nagyon szép képet produkálnak. Minden mást egyéni preferenciától függően lehet fikázni, ezt nem nagyon.
-
válasz
bitpork #39339 üzenetére
Ilyet én is kérnék, adnám is el mint a szélvész, és venném ezt:
Szerintem nekem nem lesz már asztali gépem.. nincs már bennem az a feeling, ami még régen megvolt, a gép összelegózásánál, meg az asztalnál sem ülök szívesen, kötöttnek érzem.
Pedig mindig ős-pc-legósnak gondoltam magam -
válasz
bitpork #39337 üzenetére
Jó-jó, én csak szerényen kifejtettem az álláspontom a vackok drágán való megvételével kapcsolatban
Épp ma botlottam ebbe a cikkbe, Epöl az van ezeknél is, bezzeg TP csak egy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest