- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Old fox #33411 üzenetére
ehelyett inkább az ismerőseidet beszéld rá, hogy kire szavazzanak és hogy a mostani kormány miért nem jó nekik ... A folyamatos morgástól a kormányváltás még nem valósul meg.
Megj.: Az ellenzéki összefogásnak nem csak a fideszt de a fidesz + jobbikot is ... mivel a jobbik mindenki ellen van de mint tudjuk hamarabb szövetkezik az f-fel mint a többi ellenzéki összefogással ...
-
-
-
szumoo
senior tag
válasz
Old fox #30682 üzenetére
A pontos típusa: Velux KFX 100 és erre van rákötve egy ablak is.
Ahogy néztem, meg a pdf leírásban is ha jól láttam, akkor totál központi hálózatról megy.
Próbáltam az aksikat leszedni, de akkor meg a hiányuk miatt sípol...
Nyúkálni meg nem nagyon akarok benne :SSz.
Szerk.: PDF - nagyon lassan jön elő
-
tisn
addikt
válasz
Old fox #29880 üzenetére
Eddig nem volt, az mostani talalmany..Annyira talan nem kell sietni vele:
2015 végéig várhatnak az 1994. január 1-je és 2003. december 31. között felszerelt gázkészülék-tulajdonosok. 2004-et követő bekötésnél – ha nem történt meg a felülvizsgálat 5 éven belül – 2016 végéig lehet halasztani az ellenőrzést.
-
válasz
Old fox #29816 üzenetére
Ha kérdezel megmondom ezt neked Decemberben. Akkor szereltük le a gázos vízmelegítőt, erre lekapcsolták az egész gézt, mert újra kellett engedélyeztetni a lezárt csonk miatt. Az ablakba új szellőzőket kellett vágni, új megszakítót a kazánhoz a biztosíték táblába, új földelés és a kazán gépkönyves műszaki vizsgálati jegyzőkönyve kellett. Olyan 50kból megvolt, pfej...
-
Rawulf
őstag
válasz
Old fox #23293 üzenetére
Tegnap tuti nem voltak nyitva. Más ügyben voltam a Gogol utca 3 alatt és láttam, hogy ki volt írva a bejáratukra, hogy betegség miatt zárva.
SirRasor : Ez ugyanaz, mint hogy vegyek tuning ramot. Legyünk őszinték. Mostani ssd-k közül bármelyik jó lehet. Nem leszek elégedettebb, ha egy másodperccel később bootol az oprendszer.
Apropó alma. Bejött, amit jósoltam. Megindult az Apple a lejtőn lefele:
Eddig tartott az iLufi.
Szar érzés lesz nekik, mikor a csuklóra csatolható, hajlékony oled-es samsung karkötő-telefonok megjelennek. -
-
-
-
LÁZ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest