- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
Thulcandra #15088 üzenetére
erre meg az a megoldás, hogy ne türelmetlenkedj. ha találtál egy jó helyet, akkor ragaszkodj hozzájuk. én, dacára annak, hogy pesten élek, egy kisebb boltba járok, alig van árukészletük, de mindig kibírtam, ha várni kellett pár napot, általában 3nál sosem többet.
pedig megtehetném, hogy inkább megyek máshova, párszor meg is tettem, volt belőle zűrös garis ügyem, köszi soha többet. inkább maradok a réginél.
-
stol
addikt
válasz
Thulcandra #12658 üzenetére
Pont most válaszoltam erre.
Szerintem nem kéne ennyire torokra menni, mert neked is rosszul esne, ha a púlt másik oldalán állnál@(#12659) sutykuru
Mivel a megrendelés visszaigazolás nemleges volt, így semmi se jött létre.
Hangsúlyozom, bár nem gondoljátok azt, de mi is emberek vagyunk és abból a 10% alatti szar kis bruttó hasznból "élünk".
Ui.: Nem nálunk történt de kicsit magaménak is érzem.
-
madd dogg
senior tag
válasz
Thulcandra #12658 üzenetére
Sziasztok. Van visszaigazoló levelem, azon az áron
Most írt a kolega, hogy annyiért nem tudják beszerezni, mert karácsonyi akció volt a készlet erejéig. De ez sehol sem volt feltüntetve. Mit írjak nekik, hogy ne legyen hangos asztalcsapkodás, de jobb belátásra bírjam őket? Úgy érzem, ez már "jár".
-
mongi
senior tag
válasz
Thulcandra #11959 üzenetére
Ööö... ez most hogy is jön ide koléga?
Halott topicról jót vagy semmit
-
Pötyi
őstag
válasz
Thulcandra #10819 üzenetére
Én is kb. ilyesmire gondoltam, csak lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg. Ki védi a nem hozzértő fogyasztót ilyen esetekben?
Nemes bosszúként az jutott az eszembe, hogy egy ilyen eset után beballagnék az ügyfélszolgálatra, kérem a főnököt és elérakok az asztalra egy számlát, amin egy Vista ára, meg az installálásának költségei vannak és kérném vissza tőlük az árát, mondván az ő helpdeskesük hülye tanácsára vettem, de elvileg nem is lett volna rá szükség.
-
misirulez
senior tag
válasz
Thulcandra #10190 üzenetére
Ismerős volt...
-
proof88
addikt
válasz
Thulcandra #10078 üzenetére
Bevittem egy jó alaplapot, amire azt hittem, hogy rossz. Azt mondod, hogy megcsinálták, de mit csináltak rajta? Én hiába próbálkoztam, nem indult el... pillanatnyi baja volt, amit elem kivétel sem orvosolt?
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Thulcandra #10078 üzenetére
Nem tuttad?
Le kel azt tőteni a cé/dokumentumba és onnan a szetuppal köl indítani
-
shteer
titán
válasz
Thulcandra #9972 üzenetére
-
vallas
őstag
válasz
A "hurok" biztos lehúzta a gép teljesítményét
-
Pacák
senior tag
válasz
Ez van, ha adnak egy csomó ajándék sata kábelt az alaplaphoz. A kistudású júzer meg mindet fel akarja használni, mert ezt diktálja az ösztöne.
-
szumo
senior tag
válasz
Nekem kellett néhány másodperc mire leesett, és akkor a fejem is az asztalra.
-
bullseye
addikt
válasz
most mér, a Zeen Loops-ban is az a feladat, hogy mindent szépen összekössünk, ne maradjanak kiálló csatlakozások...
-
válasz
-
johniee
senior tag
válasz
Ez miez?
Valamelyik júzer így rakta össze a gépet?
Nem romlik el ettől az alaplap? -
nyunyu
félisten
válasz
Thulcandra #9405 üzenetére
Ez nem abbol a TNG reszbol van, amikor a ferengiek elraboljak Lwaxanat, aztan Picardnak odat kell enekelnie hozza?
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Thulcandra #9234 üzenetére
én többé veszem vazze
-
eziskamu
addikt
válasz
Thulcandra #9234 üzenetére
Én is azt a tipust szoktam ajánlani, de itt az alvégeken drágább ez a cumó, a webshopokat meg csak mostanában kezdtem használni.
PS: tévedtem a pnf-re gondoltam, de mondjuk tegnap meg pont pnr-t rendeltem, mert abba a gépbe elég a gyengusabb 12v-s ág, és csak így fért bele a keretbe routerestűl, wlan kártyástúl.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Thulcandra #8907 üzenetére
Igen, nyiss egy olyan topicot és írd meg a szép bevezetőjét is!
[Támogató - smiley]
Talán Hofi mesélte, hogy otthon mindig azzal jönnek az ismerősei: Művészúr mondjon egy jó viccet! Erre azt hiszem így válaszolt, miért, az útépítő munkás otthon talán aszfaltoz egy kicsit, ha megkérik rá ? -
liver
tag
válasz
Thulcandra #8907 üzenetére
Tényleg nagyon sok az OFF!
Ez a topik nem azért született,hogy a számítechboltosoktól rendeljenek a userek nehezen beszerezhető alkatrészeket!Ha egy-két kolléga érdeklődik az még ok,de már minden 2.hozzászólás úgy kezdődik,hogy:-Melyikőtöknél kapni ilyent meg olyant
Más:
Nagy nehezen tudtam rendelni egy nagykertől egy olyan Ati 4850-es videókártyát amin alapból van HDMI kimenet(nem átalakítgatós) 1hét mire megérkezett.Az ügyfél már nagyon várta!Csomagból kibontjuk,beteszem a gépébe,bekapcsolom és semmi!Gyári hibás volt
Nagyakerben mondták,hogy nem tudnak másik ilyet szerezni egy darabig.Pénz vissza mindenkinek.Kb 5-6 órát telefonálgattam mire ezt megtudtam szerezni.Kicsit ideges voltam -
eziskamu
addikt
válasz
Thulcandra #8737 üzenetére
Akkor nem fizetett?
-
PiciKenny
senior tag
válasz
Thulcandra #7712 üzenetére
köszi szépen, ugyérzem ez egész korrekt válasz volt
tudom.. sokan kiröhögtek hogy cukrász majd info szak?mondom igen és ??
na mind1.
Megértem amit mondtál, és igazis,de szeretek tanulni, új dolgokat megtudni.Remélem egyszer összejön, mert nemérdemes olyan szakmát tanulni, ill. dolgozni, ami nem érdekel, ez nálam a cukrász szakma :/ nem megyek bele a részletebe miért nemkedvelem, jó szép meg minden, de jólállneki a távolság..
Még 1x köszi a választ, te legalább konkrét választ adtál
-
nyunyu
félisten
válasz
Thulcandra #7110 üzenetére
The Blue Oyster Bar [link]
Kossz, sikerult felidezned a 3 evvel ezelotti elso eles bevetesemet.
Szombat hajnali 2-kor riadoztattak, hogy all a szerver, menjek azonnal.
Telthaz, probalok atvagni a tomegen, folyoso melletti egyik sarokban a felhomalyban ket srac simogatja egymas terdet.Fel negy fele vegeztem is az elszallt adatbazis ujrainditasaval, aztan pisilnem kellett.
Irany a ferfi WC. Nyitnek be, erre benn egy nagydarab borgatyas szakallas csoka smarolt egy 20 koruli fiucskaval a kotonautomata mellett.Afene ennek fele se trefa, akkor inkabb irany haza...
Azota igyekeztem nyitvatartasi idon kivul szervizelni...
-
nyunyu
félisten
válasz
Thulcandra #7093 üzenetére
Ha nyiltan felvállalják azt, hogy ők bizony homoszexuálisok, akkor hol van itt a hitelrontás?
3 eve Gay Pride napjan voltam atnezni a rendszert, nehogy veletlenul barmi gond legyen az esti telthazas partyra.
Uzletvezeto leanyzo (*) pont akkor osztotta ki az alkalmazottakat, hogy elozo este mindenki fogadkozott, hogy kimegy felvonulni, erre o berendelt 3 limuzint, aztan osszesen 5-en voltak a fonokevel egyutt...
Mar nem tudom pontosan idezni, de valami olyasmit mondott nekik, hogy ne csak a fold alatt legyenek legenyek, hanem ha mar ugyis ok a cimeres buzibar, akkor alljanak is ki nyiltan mellette.(*) Feher westerncsizma+fuzo volt rajta, mar csak a borkorbacs hianyzott a tokeletes domina szerkobol.
Ja, raadasul az uzletvezeto nem is leszbi, csak felvallalja, hogy ilyen helyen dolgozik.
(Errol is van storym, de az mar nem igazan ide valo...) -
as_Rock
őstag
válasz
Thulcandra #6956 üzenetére
Nem mindenki office-ban dolgozik
-
diegho
nagyúr
válasz
Thulcandra #6500 üzenetére
első kérdésem mikor bejönnek gépért: mennyiből szeretne. második kérdés: mire szeretné használni. harmadik: tuningolni szeretné? Ha látom fogalma sincs mit kérdezek kapja az AMD-t, ha felcsillan a szeme máris kapja az intelt és én mielőtt ő elvinné a gépét letesztelem tuningolva, hiszen a sarokban elmehet a gép felőlem egész nap is (amúgy meg 1 perc alatt elmagyarázom a tuningot annak akinek van némi fogalma róla, 1 percet meg nekem megér, hogy a vevő a legjobbat kapja a pénzéért és elégedett legyen, elmondja a szomszéd pistikének, hogy hú vazze itt még ezt is elmagyarázták és be is állították nekem és most hú milyen gyors és akkor a pistike is ide fog jönni vásárolni). ilyen egyszerű az egész. amúgy itt totál nem a felhasználókról volt szó, hanem arról aki dicséri az 5000+ prociját amit tuningolt, persze az a közhely igaz, hogy tuning nélkül AMD tuninggal Intel 40k alatti kategóriában, afelett csakis Intel ami megéri.
-
keresztapad
csendes tag
válasz
Thulcandra #6239 üzenetére
Tudom, hogy nem egészen ide kellett volna írnom , de azért látom , hogy ki bújt a szög a zsákból ! Ebben teljesen egyetértek veled , de a vevő nem a nagykertől vásárol hanem tőletek számtech boltosoktól. A fogyasztóvédelmet nem az fogja érdekelni , hogy a nagyker milyen szar hanem azt, hogy a kereskedő nem tartotta be a törvényeket !
-
Zofren
aktív tag
válasz
Thulcandra #6226 üzenetére
olyan kép nincs, hogy mi lesz 10 perc mulva? megoldotta vagy nem?
-
bbchris
senior tag
válasz
Thulcandra #6226 üzenetére
Na igen , az ilyen egyénekre ráférne egy BIOS update
-
Thulcandra
senior tag
válasz
Thulcandra #5999 üzenetére
tyű de lázba hozott mindenkit ez a kép, sajnos nem én készítettem, neten találtam, kb 5 perc zokogva röhögés után úgy gondoltam ezt muszáj megosztani itt is, veletek
-
Shadows
senior tag
válasz
Ez nagyonlol, DE figyelitek a moddingot a foglalaton?? a neve sorkiemelő Sárga....
Egyébként respect..... Ez lenne a bolt történelmének legnagyobb hardveres malőrje
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
GUT BESSER AMD
-
Hydra SR
addikt
válasz
Itten jól értelmezem a képet, hogy a hűtőpasztát a proci és a foglalat közé nyomta a "szakember"?
-
munky
őstag
válasz
jesszus
-
eziskamu
addikt
válasz
Meddig ment így? Ez egy Chaintech Apogee vagy milyen lap?
-
Dzoli
tag
válasz
Kár hogy nem ezüsttartalmú pasztát használt.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Mit is mondhatnék?
-
lúzer
veterán
válasz
-
eziskamu
addikt
válasz
Thulcandra #5864 üzenetére
A mechanikus szerkentyűk ki tudnak fogni rajtam, de a gépeimet magam építem, persze nem én forrasztom be az ic-ket és marom a nyáklapokat
. De szép is lenne ha ilyeneket tudnék
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Thulcandra #5783 üzenetére
itthon nem láttál ilyet?
-
Gézengúz
addikt
válasz
Szia!
Szerintem ez így nekem jó lesz......a hangot majd kiszedem a hangkártyából...
Mennyibe kerül egy ilyen és mi a hivatalos neve? Kép klónozási nehézségei nincsenek egy ilyen átalakítónak???
Thx...
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
nekem ez azért sántít, mert a dsubnak nevezett valamin hol jön ki sztereó hang?
-
Shadows
senior tag
válasz
Thulcandra #5734 üzenetére
de mai kábel van nem 1001 éves azon nincs maszter meg slév
-
deicide
veterán
válasz
Thulcandra #5105 üzenetére
én vegyészként vagyok beszerző és eladó egy hardver nagykerben
-
pulcsi
tag
válasz
én cukrász vagyok mellete meg gazadasági informatikus
-
rovar1
csendes tag
válasz
én közgazdász vagyok /a társam műszaki beállítottságú kereskedő/ viszont amint tudtam körülvettük magunkat mindenféle számtech szakival.
amit szeretek csinálni:
-gépet összállítani, akik bejönnek és azt mondták,hogy egy jó gépet szeretnének ennyiből és rám van bízva. (az ilyenek mindig extra kiszolgálásban részesülnek)
-áruért én járok
-fiatal csajszikhoz szervízelni járni -
net84
őstag
válasz
szoftverüzemeltető + CAD tervező + kijárt, de nem levizsgázott számítástechnikai és elektrotechnikai technikus, meg egy bolt/üzletvezetői tanfolyam, amiről kicsaptak a vizsga elött, mert "elfelejtettem" a végefelé megjelenni
Az idióták nem kerülnek el minket sem, csak annyi van belőlük, hogy estére már teljesen zizi vagyok én is az íráshoz...
tegnapi telefon enyhe vidékijes ákcentussa:
- lehet venni magukná gépet? ilyen hordozhatót, laptop vagy mi
- igen lehet. milyenre gondolt? mire szeretné használni?
- csak othonra kell, melyik a legócsóbb?
- van egy akciós típusunk x Ft (és már sorolnám is a paramétereit, amikor megszólal)
- hűűűűű hát e nagyon drááága, ócsóbb nincs? azt hallottam, hogy van óccsóbb, olyan 100 ezer körü
- igen van, olyan 100-110 ezer körültől, ami megbízhatóbb, minőségibb, az olyan 120 ezer körül van, de az alacsony ár maga után vonzza a gyengébb teljesítményt
- emár jobban hangzik, meg is lehet ezt nézni magukná?
- nem! ilyen alacsony teljesítményű notebook-ot nem tartunk raktáron, rendelésre hozzuk meg, ha ma megrendelik, akkor holnap után itt is van.
(bunkó üzemmód bekapcsol)
- hát azúgy nem jó, nekünk most kell, visszhall
bíp-bíp-bípbeléd is
zizitoppos telefonáló:
- csak azt szeretném kérdezni, hogy az lcd monitor driver-ét fel kell telepíteni?
- nem szükséges, ha azt a vindóz nem kéri, és nincs extra tulajdonsága a monitornak
- akkor menni fog úgy, hogy nincs telepítve a driver?
(végigfutott az agyamon: nem bazdmeg! nem ad addig képet, amíg nincs fent a driver, ezért vaktában kell telepíteni a drivert, és ha felment, akkor lesz majd csak kép a moncsin)
- igen, menni fog.
- és lesz is rajt rendesen kép? nem lesz semmi hiba a működésében?
- nem!
- jó! csak ennyit akartam, akkor biztosan nem kell telepíteni a drivert
- elviekben annak mennie kell driver nélkül, nem szükséges a telepítése...még azért elbúcsúzás közben 2x visszakérdezett
-
_Erik_
csendes tag
válasz
Szintén van vendéglátós végzettségem, meg elektronikai műszerész, meg egyszer elvégeztem valami számítástechnikai tanfolyamot is
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Thulcandra #4753 üzenetére
Na igen, ilyennel már én is találkoztam... viszont itt órákról van szó és nem percekről.
Meg ugye minden ki lett próbálva más lapban illetve más cuccokkal is kipróbáztam az ominózus lapot.Ráadásul egy ilyen baromarcúnak hogy adod be, hogy várni kell a kikapcsolással amikor ő csak azt hajtogatja, hogy EDDIG JÓ VOLT?
Abszurdum az egész...
Üzletileg amúgy sem hozza a ráfordított időt egy ilyen ócska öreg gép. Mi nem foglalkozunk használt gépekkel/alkatrészekkel, tehát igazából nem is kéne ilyen cuccokkal foglalkoznunk.
Nos, eredményként elkönyvelhetem, hogy NEM VESZEK ÁT öreg gépet semmilyen formában. Adok lehetőséget a bevállalós konkurenciának illetve a "nem szakmabelieknek".Így is sokszor látok autókon számítógép szerviz telefonszámokat. Majd az ilyen "kiugrok és elkérek tízezret emberek" megcsinálják...
-
ML320
senior tag
válasz
Thulcandra #4762 üzenetére
Akkor bocsi
-
ML320
senior tag
válasz
Thulcandra #4757 üzenetére
Ezt a videót elhiszed??!?!
Szétrobban a proci, és a foglalat alatti nyákot, és még az alatti asztalt is szabályos négyszög formában átrobbantja, úgy, hogy az eszközök nem mozdulnak meg? Alulról lőtték ki az egészet.
Múlt héten szétvertünk, és széthegesztettünk egy alaplapot.Unatkoztunk...
Elhiheted, hogy erős anyagból vannak. -
Zoloft
tag
válasz
Thulcandra #4757 üzenetére
Na de fémlemezt is?
Állítólag Irakban az amerikai hadsereg robotokat fog bevetni pár éven belül..namost ha ezek AMD procival ketyegnek még lőszer sem kell
-
Stavi
aktív tag
válasz
Thulcandra #4753 üzenetére
hali!
én kete szervízeltem egy ilyen gpet.... csontra ugyan ez volta baja, stabil volt, nem fagyott, nem melegedett. cska kikapcsolás utan varni kellett vagy 15-20 percet, amig ujra működött... egy vga kartya csere egoldotta a problémátHozzáteszem az a vga ami bene volt,m ásik gépbe frankón működik
bocsi az offért -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Thulcandra #4751 üzenetére
természetesen ki lett próbálva, mert hát honnan a rücskös apámf@szából tudtam volna, hogy melyik venti zörög?
itt az a lényeg, hogy akkor ment szarrá valami amikor kifújtam levegővel... csak az a kérdés mi, mert ugye még padon se akart elindulni az ipse lapja azt pár órára meg még is...
-
Zofren
aktív tag
válasz
Thulcandra #4691 üzenetére
vettem egy autot, oszt kellett a pénz rá
a sötétitett uveges bmw-esek kozt még nem láttam hosszuhajut,ezért levágattam.
de nem bmw-t vettem. -
as_Rock
őstag
válasz
Nálunk a srácok akkor tolták le 2 centisre, amikor elkezdett nekik piszkosul hullani
-
Shadows
senior tag
válasz
biztos meg volt szorulva mint britní spricz
-
Shadows
senior tag
válasz
Thulcandra #4470 üzenetére
elkurtad, azt kellett volna mondani, hogy hozza be mi majd felturbózzuk magának. és majd gyorsabban megy az aknakereső
-
1010
őstag
válasz
Thulcandra #4430 üzenetére
most az üzletet hívogatják állandóan vagy mi...
nem kell számot megadni egyszerű
vagy ejön vagy felmegy a netre ha akar valamit -
sasa311
veterán
válasz
Thulcandra #4420 üzenetére
Ez most hülye kérdés, de azért, mert egy számítógép heti 2x lefagy, miért lenne helyből szar?
-
Rover623
félisten
válasz
Tápcsere...RAM csere...BIOS frissítés...alaplapcsere...ebben a sorrendben és egyszerre csak egy módosítás...
Aztán kalapáccsal szétverni...tök másik gépet adni...ha utána is csinálja, a vevőt kell kettécsapni... -
Zofren
aktív tag
válasz
mérje meg a hálozati feszultséget. vagy pedig fáksui, fengsui. lehet arrébb teszi a virágot azt jo lesz.
ilyennel én is szivtam már sajnos. lehet hogy a számitogépház a hibás. ilyenem is volt. amiota kicseréltem gép mukodik rendesen. -
Shadows
senior tag
válasz
Thulcandra #4404 üzenetére
én spec sehogy szinte mindent be tudunk szerezni minek menjek máshova....
Na meg arcom is van, me glévén kisváros tudja mindenki hogy honnan jöttem!!!
-
Shadows
senior tag
válasz
Thulcandra #4398 üzenetére
Cserélj Lapot
-
poffsoft
veterán
válasz
Thulcandra #4398 üzenetére
asszem akkor valóban bioségetés lesz, mintha nem egyedi lenne a problémád...
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
Thulcandra #4390 üzenetére
bakker, nekem ilyen kreatív lenne anya...
flash előtt egyszerűbb az elemcsere ,az tuti. -
parandroid
félisten
válasz
Abszolut off, de volt régen valami VGA-teszt, ahol egy pucér csajszival fényképezték a VGA-t a teszthez. Nem tudja valaki, hogyan lenne érdemes keresni? Hetek óta keresem, a logikus keresőkifejezéseket már mind ellőttem gugliban, de semmi...
p -
Shadows
senior tag
válasz
vagy elemet cserélsz vagy beállítoda a biosba hogy hiba van ne várjon az f1-re
-
poffsoft
veterán
válasz
Thulcandra #4242 üzenetére
igen? és? 3000hsz.... de konkrétan zafír kontra asus valahogy nincsen... jártam ott, ha belenéztél, csak gondoltam, itt akadnak akik láttak már ilyent üzemelni.
TheReMixeR: köcce.
igazándiból márka qrvára nem érdekel, csak a 'lehetőségek' (saját driver, tuning),stb...
Djuree:kess nemszámít, aztat add!!
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
válasz
Thulcandra #3521 üzenetére
Asszem pár éve behoztak valami olyasmit, hogy 16 év alatti legális melót nem végezhet (persze illegálisat sem, de ezt ki tudja meg ugye).
-
djtoomi
addikt
válasz
Thulcandra #3519 üzenetére
Tudom neke nem jár szó,nem vagyok idevaló,de:ha a gyerek 16 év alat van,akkor hova menjen dolgozni?
Amugy meg igazad volt!
-
ML320
senior tag
válasz
Thulcandra #3515 üzenetére
Addig semmi. De akkor minek? Havernak csak olyan megfontolásból adtunk el SLI lapot, hogy később esetlegesen majd vesz bele egy másikat, vagy ha sokkal később majd talán könnyebb eladni. De amikor bejön, és kihangsúlyozva SLI alaplapot kér, de nem tudja mi az, és mire jó, de a haveri beszélgetésből csak ez ragadt meg benne, akkor könyörgöm, minek? A vinyók, a raid után ne menjünk már abba is bele, hogy egyik-másik chipset között mi a különbség, mert mindnek van előnye és hátránya, de itt a hangsúly azon van, hogy kérek valamit, amiről fingom sincs, hogy mi, de mindenki azt mondja, hogy azt kell venni! Meg a Józsinak is olyan van! Üzenem a ilyennek, egyen lószart! A világ összes legye nem tévedhet!
A kérdésem továbbra is az, hogy minek? Me..., me... , me a Józsi mondta, hogy slít kő venni, mejaz überfasza! Tényleg jó, de három hónap után ha bele akarja rakni a másik kártyát, akkor ki is mondta, hogy milyen jó ez az alaplap?!?!? Akkor jön a felvilágosítás, az anyázás, hogy akkor miért nem mondtuk ezt. Jön a keserű csalódás, a haverok előtti pofáraesés (mert ugye 50ezer felett négyen jövünk kártyát venni, hadd lássák, mennyire menők vagyunk), és jön, hogy én oldjam meg a problémáját. De ha be akarja cserélni az alkatrészeket, az már gáz, mert anyuci/apuci nem ad lovettát... Nem-e lehetne-e esetlegesen-e, valahogy occsóbban... 10 fogorvosból 9 ezt ajánlja. Az utolsó meg azt mondja, hogy fogmosást jól csináld, legyen egészséges az étkezési kultúrád, és ezek után tök mindegy, hogy mit használsz.
Mint kereskedőnek, feladatom a korrekt tájékoztatás, és az, hogy Isten tudatlan báránykáin segítsek. Ha bejön egy vevő, és csak egy gépet szeretne, nem unalomból faggatjuk ki, hogy mit, mire, hogyan, miért, mennyiből, majd és valamikor. Ahogy gép és gép között is van különbség, úgy kocsi és kocsi között is. Ott is mennek a viták a német-japán autókról, benzin-dízel ellentétekről, a megbízhatóságokról és rengeteg egyébről a vérre menő viták. Keverik a szezont a fazonnal, szakértői szolgálatot játszanak, én meg kiborulok...
UFF, beszéltem. -
ML320
senior tag
válasz
Thulcandra #2882 üzenetére
Elkérni én is elkérem, mert bérből és fizetésből aztán meg nem élek... A mellékes nélkül kicsit qva nehéz volna. Csakhát egyrészt jó, hogy rám számítanak, másrészt már ott tartok, hogy új emberkéket nem vállalok. Ahol voltam, vittem gépet, ők számíthatnak rám. A számítógép részben bizalmi kérdés - az én szemszögemből...
Azonkívül az adott műhelyben a kedves óvónéni férje a tulaj. A nagyobbik leány most ősszel megy iskolába (még nyáron van óvoda), de a hugi 1 éves, és mert Magyarországon élünk... Nem az számít, hogy kit ismersz, hanem hogy kik ismernek...
A másik helyen pont a nagylány csoporttársa szülei vannak. Szar állás a szolgáltatóipar. A munkádat nem értékelik, ha meg valami nem tetszik nekik, szidnak, ez meg máshol csapódik le
Jelen helyzetben viszont teljesen más végett mentem ki, mint ami lett belőle, és ezt nagyon útálom! Péntek reggel összefutottam egy régi ügyféllel, afféle makacs, nagypofájú öreg, anno faterral dolgozott együtt, kb 60, de nkább 70 éves. De legalább megmondta nyílt utcán: ''Ha szexet nézek, nem akarom, hogy az unokák is lássák, hol járkált a nagyapjuk!'' Itt legalább tudom, mi fog ténylegesen várni. De ha arról van szó, hogy állítsd be a számlázóprogramot, és ha odaérsz, a gép nem indul, hát no comment... Mondja meg, hogy mi a hiba!!! Pontosan!!!
Aki ügyfélszolgálaton dolgozik, tudja, hogy a javításra bekerülő gépeknél gyakran képtelenek a hibát pontosan meghatározni, utánna meg anyáznak. Egy multitól beküldtek egy notit, hogy rossz. Kipróbáltuk, jó. Három-négy oda vissza küldözgetés után kiderült, mi az ügyfél kínja: a DVD+R-t nem olvassa. A specifikációban meg ott volt, DVD-R...De egy hónapig nem volt gépe. Egy mondat miatt.
- Gép nem indul...
- A gép, vagy a rendszer? Ventillátor pörög, vagy semmit sem csinál? ...
- Mittomén... A fijjam beküldte, hogy szar ez az egész qva kóceráj...
-...
[Szerkesztve] -
Dzoli
tag
válasz
Thulcandra #2882 üzenetére
Sztm mindenki így kezdte az ipart. Aranyos volt, kedves, és olcsó. Csak egyesek azok is maradtak, mások meg továbbléptek, hogy meg is tudjanak élni belőle.
-
szepi79
őstag
válasz
Thulcandra #2541 üzenetére
nnna. én az ilyenek miatt (egyszer már beszoptam ezt ugyanis) mondom mindig annak, akinek a tanácsom kell, hogy csakis az ő felelősségére; ha valami nem jó, magára vessen, minek fogadta meg, amit mondtam. ha így is kellek, akkor ok.
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Thulcandra #1988 üzenetére
kicsit pepörgött a történéseken, ne haragudj rá ezért
hihihihiihi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest