Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Thulcandra
üzenetére
első kérdésem mikor bejönnek gépért: mennyiből szeretne. második kérdés: mire szeretné használni. harmadik: tuningolni szeretné? Ha látom fogalma sincs mit kérdezek kapja az AMD-t, ha felcsillan a szeme máris kapja az intelt és én mielőtt ő elvinné a gépét letesztelem tuningolva, hiszen a sarokban elmehet a gép felőlem egész nap is (amúgy meg 1 perc alatt elmagyarázom a tuningot annak akinek van némi fogalma róla, 1 percet meg nekem megér, hogy a vevő a legjobbat kapja a pénzéért és elégedett legyen, elmondja a szomszéd pistikének, hogy hú vazze itt még ezt is elmagyarázták és be is állították nekem és most hú milyen gyors és akkor a pistike is ide fog jönni vásárolni). ilyen egyszerű az egész. amúgy itt totál nem a felhasználókról volt szó, hanem arról aki dicséri az 5000+ prociját amit tuningolt, persze az a közhely igaz, hogy tuning nélkül AMD tuninggal Intel 40k alatti kategóriában, afelett csakis Intel ami megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest