- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #8551 üzenetére
Egyik hölgyismerősöm aktuális pasija egy iStyle-ban dolgozik. Hát nos... izé...
Egyébként nagyon bírom az apple cuccokat, magam is MacPro-t használnék, ha megtehetném. Nos az állásra jelentkezők közül kb. ugy válogattak mint egy divatfotózáson, tehát kinek a pofája megy a bolt berendezéséhez kb...
Behaltam rajtaEzek után csodálkozunk?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nah, igen, ezaz. Régi szép idők
Csak igy tovább, ezért van ez a topic
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #7809 üzenetére
Ne haragudj,de te nem vagy normális
És te erre büszke vagy? Komolyan mondom, nem találok szavakat. Illetve találok, csak ha leirnám, akkor jönne valamelyik moderátor, és úgysem tudnád elovasni...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
PiciKenny #7708 üzenetére
Nézd meg az álláshidetéseket. Hány számtech. bolti eladói állást látsz?
a. rengeteget -én hibáztam
b. egyet sem, tehát tényleg protekció kell hozzá...Megfelelő bekarikázandó
denevér18: Attól még ez a helyzet. Egyébként erősen elszomorodnál,ha megtudnád, hogy én benzinkutasként 1,5x annyit kerestem, mint számtech. bolti dolgozóként. Hoppsz
Megtudtad...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
concret_hp #7310 üzenetére
Na, igy konkrétan már máshogy hangzik... Mittomén
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
concret_hp #7306 üzenetére
Vagy ne adj' ég az egy PVA paneles monitor, a wide-ban meg valami szutyi TN panel van
Bár akkor meg lavórszinüleg még drágább is lenne... -
Nyugdíjas
nagyúr
Azt a megfigyelést tettem, hogy:
Micsinál a jónép,ha nem lehet közlekedni? Gyalogol. Nade hova sétál? Vásárolni! Igen, vásárolni! Mit? USB-hosszabbitó kábelt. De nem jó neki a 3m-es. Ááááá! Keressem elő azt az 1db 1,5m-est. Há persze, hogyne!
Úgy látszik mindenki szabin vanVidéki kollégák most irigyek,mi?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ez mindenhol igy van. Igazából ez az ok, meg az okozat is...
Akinek van pénze nyilván ezért van,mert megnézi mire költ(már, ha inteligens, de tételezzük fel róluk). Akinek meg nincsen, annak meg részben azért nincsen, mert szórja mindenre amit lát TV-ben, hall valahol/rábeszélik, stb... -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
blackvinyl #6965 üzenetére
Pedig meg mernék rá esküdni, hogy van benne 2x1GB SuperTalent
kötözködés off: Nyilván a kép szerelés közben készült, és már rég nem is igy áll a cucc -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #6960 üzenetére
Nekem meg ez a "házam", szóvall...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Coyote2000 #6820 üzenetére
Igen, az én szüleim is igy nyomják. Nem is az "idősebbekre" gondoltam, mert sajnos vannak fiatalabbak is, akik igy tesznek...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
HoReSz1975 #6302 üzenetére
Ez itt nem ennek a helye.
mindazonáltal megértem a problémádat,félreétés ne essék,csak ennek megvan a maga topicjaRáadásul én is kecskeméti vagyok,és én is a Lingvinben vásároltam régebben mindig
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Thulcandra #5999 üzenetére
Mit is mondhatnék?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Intelligencs #5590 üzenetére
Egy az egyben,igazán a szivemből szóltál,ez teljesen igy van. Dolgoztam újságnál,szintén kiadványszerkesztőként,meg a kereskedelembe is belekóstoltam már nem is egyszer. És valóban komoly idegkárosodást lehet szenvedni,ha túl rugalmas akar lenni az emberfia
-
Nyugdíjas
nagyúr
Egyébként is a táp "kevéssége" nem igy szok jelentkezni. Nekem volt olyan tápom ami kevésnek bizonyult quadhoz. A jelenség az volt,hogy terhelés alatt lekapcsolt a táp. Másoknál is ezt csinálja ha ez a gond. Semmi fagyás,semmi kékhalál,hanem lekapcs és kész.
Bár azt halkan hozzáteszem, hogy én is tennék valami izmosabb tápot egy quad alá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged