Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

adalbert1 veterán válasz  PiciKenny

üzenetére PiciKenny

üzenetéreMég ha nem is tud valaki olvasni, szerintem a csoki fagyit illene ránézésről megismernie.   
 Tehát összegezhetjük úgy, hogy a kereskedelem minden területén találkozni ilyen idiótákkal... De én még mindig azt mondom, hogy a helyedben 2-szer is meggondolnám. Miért nem mész inkább egy másik cukrászdába, ha itt nem jó a légkör?
- 

- 

adalbert1 veterán 
- 

- 

ML320 senior tag válasz  PiciKenny

üzenetére PiciKenny

üzenetéreHuh, pedig egyszer már ki lett tárgyalva a téma. Mármint ki miként végzett, és ezek után számtech boltos lett.   
 Több mint 7 éve csinálom hivatalosan, főállásban, amúgy 14 éve űzöm az ipart. Itt a legtöbben tudják, milyen 11-kor hazakeveredni. Mármint este 11-kor. És a hajad ugyanúgy mosásra vár, mert az ügyfél melletted pöfékelt el két doboz cigit, vagy mert át kellett fúrni egy födémet, hogy a pincében tudja nézegetni a prostikat.
 Folyamatos b*szogatás, egyre kevesebb pénz, egyre több "hozzáértő"... Nem leányálom mostanság az informatika. 
- 

Nyugdíjas nagyúr válasz  PiciKenny

üzenetére PiciKenny

üzenetéreNézd meg az álláshidetéseket. Hány számtech. bolti eladói állást látsz? 
 a. rengeteget -én hibáztam 
 b. egyet sem, tehát tényleg protekció kell hozzá...Megfelelő bekarikázandó  denevér18: Attól még ez a helyzet. Egyébként erősen elszomorodnál,ha megtudnád, hogy én benzinkutasként 1,5x annyit kerestem, mint számtech. bolti dolgozóként. Hoppsz  Megtudtad... Megtudtad... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Formula-1
- Windows 11
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mert szegényke, hogyismondják nah ha jókedvevan rendes, ha rosszkedvevan bunkó
 mert szegényke, hogyismondják nah ha jókedvevan rendes, ha rosszkedvevan bunkó  na miaz nemugrikbe
 na miaz nemugrikbe  

Megtudtad...
 Megtudtad...