- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
keresztapad #6308 üzenetére
a tartalomba nem lehet belekötni, de a stílus kicsit meredek. kicsit nyugodj le.
-
lúzer
veterán
válasz
természetesen azt várja meg
peace
más: egyébként szvsz. azt ne emlegesse senki, hogy ennyit és ennyit rendelt a cégnél, mert az árrést nézve nem egy nagy összegről van szó
kivéve ha céges beszerzésről van szóbocs, inkább várjuk a jó sztorikat
-
Rover623
félisten
válasz
Azért megpróbálhatnál kicsit nyugodtabb hangvétellel fórumozni...pláne hogy nem is vagy érintett...
Egyszer már figyelmeztetve lettél... -
diegho
nagyúr
válasz
keresztapad #6238 üzenetére
hol 1-2 hónap?
nálam nem is tudom mi volt eddig a leghosszabb. talán 1 hónap volt egy monitor javítás a karácsonyi ünnepek miatt, mert elkeverték a számunkat és nem tudtak visszaszólni, hogy kész van, közben meg már második nap kész volt a dolog. a legtöbb cuccot 2 héten belül cseréltetni tudjuk, de pl ha van raktáron belőle több darab (pl hdd, memória, vga, táp) akkor azonnal cseréljük, sőt volt egy ürge akinek a tápja kinyírta az egész gépet egy vga fejlesztés után (mondtam neki hogy a 350-es codegen kevés lesz) és simán visszavettem eredeti áron a sérült csomagolásos 2600xt-t, persz megjegyeztem hogy nem lenne kötelességem, de mivel jófej vagyok egye bassza.
-
Thulcandra
senior tag
válasz
keresztapad #6240 üzenetére
És?
-
Dufresne
addikt
válasz
keresztapad #6240 üzenetére
Ebben igazad van, de akármennyire rendes, vagy nem rendes az illető számtechboltos, mivel ez egy ilyen lépcsős dolog, van amivel ősem tud mit kezdeni. Persze lehetnek kényelmi szolgáltatások, mint pl csereeszköz amíg a másik szervízba van stb...gondolom én. De ettől még a szervízzel nagykerrel nemtud mit kezdeni, hiába vonatkozik rá is a jogszabály, ha azt egy nála magasabb dolog nem tartja be, vagy akadályozza őt a betartásban.
Ilyenkor mehetnél akár reklamálni a nagykerbe is, vagy a szervízbe, mivel azoknak a címe sem féltett titok.Sajnos ez olyan, mint az állammal, vagy önkormányzatokkal való nehéz közreműködés, ami alatt arra gondolok, hogy te nemnagyon szívózhatsz velük, de ők mindenféle jogszabályok mögé búja teljes nyugalommal baszogathatnak ha éppen valami nem ok...
Sajnos ezellen nehéz tenni valamit isDe ettől még hogy köcsög számtechboltos nem mondanám. Persze mi velük állunk úgymond kapcsolatban, de lehet nem mindig az a legjobb ha az ő asztalukat verjük.
-
Thulcandra
senior tag
válasz
keresztapad #6238 üzenetére
És ezt így most kinek tolod? Mi a problémád? Szerinted minden számtekboltos szar szemét köcsög? Vagy megtudhatnám miért beszélsz itt nagy általánosságban? Visszaolvastál egyáltalán? Felfogtad miről szól ez a topik?
Az egy dlog a törvény mit ír elő, de a szar szemét köcsög számtechboltos nem tehet semmit ha a nagyker vagy a márkaszervíz baszik a törvényre nem?
-
Dzoli
tag
válasz
keresztapad #6223 üzenetére
Statisztikailag a lakosság 0,8-1,2%-a dadog. A környékünkön él kb 60-80 ezer ember, akivel potenciálisan kapcsolatba kerülhetek nap mint nap. Valamint 6-7 másik üzlet van még kicsiny városunkban, ahol ezek az emberek megfordulhatnak. Személyes levelezésünkben sem ismertem el, hogy azonos személyről beszélünk, és most is azt mondom, hogy ennyiből nem lehet 1 adott személyre következtetni. Ha valaki mégis felismerni vélné magát, vagy ismerősét, akkor az csak a véletlennek köszönhető, és nem áll szándékomban mások megbántása.
-
P@trick
tag
válasz
keresztapad #6223 üzenetére
Miért ő tartozkodjon? Meg amúgy is... itt mindenki valamilyen szinten személyesen nyilvánul meg a "közönség" előtt
-
Dzoli
tag
válasz
keresztapad #6213 üzenetére
Köszi, hogy ezért az 1 beírásért hajlandó voltál beregisztrálni, és gazdagítani a közösséget.
Csak bízom benne, hogy a modik utánnanéznek az ipdnek, nem-e ténykedsz esetleg más néven is itt. Ahogy nézem, teszik a dolgukat rendesen. Vagy úgy esetleg nem mered vállalni a véleményed?Kolombusz: Te már örök Brand-fan maradsz
Vangelis: Tudom, hogy annyira ráérsz, hogy állandóan a webcamot lesed, és gyűjtöd a képeket, ezért mutatja egy ideje az eladóteret, és nem a pultot. Több sírós e-mailt ne írj, mert nem fog érdekelni.A további anyázós leveleket privátba kérem.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
keresztapad #6213 üzenetére
Van róla egy jó kis kép amúgy, kicsit kilóg hasa a póló alól, de csini.
[ Módosította: ngabor2 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest