- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
cbmfan
üzenetére
Én is '60-as években épült lakásban lakom, az előző tulajnál a vétel előtt 3 éve, kb 10 éve volt elektromos felújítás. Ennek okán volt itt alu falkábel, sodrott rézvezeték, hangszóróvezeték, hosszabbító méretre vágva és bevakolva két konnektor között... El nem tudom képzelni, mi volt itt ezelőtt, ha ez már előre lépést jelentett.
Beköltözést követően fél évvel a konyhában valami elpusztult, egyetlen konnektorban volt áram, meg a lámpában... Akkor mi is úgy döntöttünk, hogy belátható időn belül egy rendes felújítás lesz, cseréltük a villanyórát és nem érdekelt, mi van mögötte, mindent újra vésettem.
Szóval az én szememben a felújítás gyakran a szép máz alatt rohadó szart is jelenti ma már. Ugyanakkor egy PC-boltosnak nem feladata konnektort kiborítani a falból, főleg nem kötéseket ellenőrizni, stb. Mit csinálsz, ha egy kicsit szar konnektort kiveszel s a szar alu vezeték tőből eltörik?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő