- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Hequila őstag Az egyik volt főnököm jut eszembe. Adott egy feladatot: forrasszunk CR2032-esre kábelt. A műhelyfelszerelés, ami a feladat elvégzéséhez adott volt, kimerült egy 20 éves noname forrasztópákában és némi hasonló korú forrasztóónban.. Próbálkoztam, nem ment. Mondtam is neki, hogy _ilyen felszereléssel_ nem tudom megcsinálni. Erre ingerülten kikapta a kezemből, hogy majd Ő megmutatja, miként kell. Legyen. Én addig csinálom tovább a dolgomat. 
 1 perc múlva a hátam mögül hallottam egy tompa puffanást, amit nyomban hangos és változatos káromkodás követett. A nyomorult addig melegítette az elemet, amíg az a pofájába nem robbant. Egyetlen szerencséje, hogy szemüveges, így a szemét nem károsította a matéria. Másnap úgy nézett ki mint egy turista, aki napszemüvegben aludt el a tengerparton.Egyébként én is nagyon sokat forrasztottam a következők szerint: 
 Elem megcsiszol mindkét oldalán. Erős folyasztószer (emlékeim szerint Wolt folyasztókrém volt) rá, enyhén túlfűtött pákával csak 1-2mp-ig hozzáérve és előónozva nagyon szépen és könnyen, károsodás nélkül sikerült mindig az elemet feldrótozni. A művelet után folyasztószer-maradék eltávolítása kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest