- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akybron
aktív tag
válasz
cbmfan #22720 üzenetére
Kellett már javítanom egy kb. 20 éve a pincében porosodó magnót, mert a munkahelyem igazgatójának lánya kitalálta, hogy arra dugná rá buli alatt az mp3 lejátszóját.Nem volt gáz, csak az összes létező kapcsoló és potméter volt kontakthibás
. Pedig egy pár (a magnó teljesítményének megfelelő) aktív hangfal 2000 Ft lett volna...
-
Alg
veterán
válasz
cbmfan #22718 üzenetére
Mert megvették annak idején drágán a lejátszót, és akor már használják mindenképpen, még akkor is ha közben elavult/van jobb megoldás.
Ugyanez anyámék miniDV kamerájával: 100K felett volt anno, most elszállt a szalagkábel az LCD-ben, de javíttassuk meg, meg vegyünk bele memóriakártyát (sony MS, a régi hosszú fajta...) hogy tudjanak vele felvenni 800x600-ban... és hiába mondom hogy ott a fényképező ami kisebb, fullHD-t tud és nem kell 25K-t kiadni a javítás+memkaria, nem nekik az kell mert drága volt és akkor már használjuk ha megvettük...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
cbmfan #22613 üzenetére
Neki van itt egy másik oldal : http://downloadmoreram.com/
-
sketchifun
senior tag
válasz
cbmfan #22472 üzenetére
Höhöhö. Ilyen vótmá' velem is.
Korosodó pár telefonon felhív, behalt a gép, nézzem már meg. Átmegyek, nem indul. Se kép, se hang. Na, akkor nézzünk bele. Hátul szedném ki a csavart, erre látom, picit bekormolt a tápegység. Rögtön mondtam, hogy cserés az alkatrész. Vagy vesznek olcsógagyi tápot, ami jó esetben megy 1 évet és megáll, vagy egy normálisat, de annak ára van. Erre mondták, hogy akkor inkább új gépbe invesztálnának, 100 pénz van rá. Okés, holnapra hozok valami listát, és bólintás után meg is rendelem. Rendben, legyen. Itthon megcsináltam, egész korrekt multimédiás gép lett belőle. Megyek másnap, jajjmárnemkell, vettek Tacskóba gépet. Jhamondomoké. Ránézésre mondtam, hogy 1 év, és lehal. Ó, hát az nem baj, 3 év gari van rá. De a régi gépet eladnák. Az engem nem érdekel. Hmmm. P4 2,8Ghz, 4*512Mb DDR RAM, 6600GT VGA. Egész jó boltot is lehetne ebből csinálni, még egy 320-as IDE-s vinyó is van benne. Mondtam nekik, hogy így, döglött táppal adok érte 15 rongyot. Szerintem még korrekt árat is mondtam. Nahátazutszélenállónemfürdőédesanyámat, ők ezt annó 140.000 forintért vették. 70 alatt nem adják. Akkor tartsátok meg.
Két nap múlva havert elküldtem, elhozta nekem a gépet 12-ért.
-
mephi666
nagyúr
válasz
cbmfan #22354 üzenetére
nekem kb '99-2006ig betárcsázós volt 33.6k-val
elején irigyeltek is a faluba, mert nekem mindig 33.6-tal csatlakozott, 1 utcával arrébb ismerősöknek meg alatta... utána költöztem be a városba és jött az 1 megabit, ami elég is lett volna, ha nem lett volna bűnrossz a ping mellé... ezt emelték 2009-2010 körül 2megabitre... 2011 elején meg átmentem a digihez és onnantól 20/10
anno irc meg brutalia ment nálunk betárcsázóssal... meg 2006ig otthonról csak ezzel tudtam felmenni etr-re, hogy felvegyem a tantárgyaim: az a rendszer egyébként is döglött hatalmasakat tárgyfelvétel elején, a betárcsázós kapcsolattal meg kész mazochizmus volt
igazából nem is azért emeltem ki az 1megabitet, mert lassú volt, hanem hogy milyen árat kértek el érte (9990huf-os csomagból az került vagy 6ezerbe)
#22361: mi chat.hu-n meg treforton csajoztunk becsülettel
...meg irc-n is gyakran látogattuk a szomszédos városok csatornáit, áldozatra vadászva
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
cbmfan #22332 üzenetére
haha thomson modem... mérhetetlen örömmel vittem vissza nekik, amikor teljesen lemondtam az előfizetést
ügyfélszolgálatukról annyit, hogy lejárt a 2éves szerződés (50-60csatorna, 1megabites!!!! net és telefonvonal 9990ért) és ugyanezt a csomagot valami 11-12ezerért akarták adni
előtte 1-2 héttel dobtak be szórólapot, amin ezt 2/1-es nettel (óriási sebességugrás) alig 6ezerért hirdették... szájkaratéztam az ügyfélszolgálattal, ahol erősködtek, hogy "márpedig önnél ez az akció nem él... csak tizenererért" ...én pedig: "márpedig hozzám ez a szórólap volt bedobva, meg a környéken mindenhova" ...rájukcsaptam a telefont, felhívtam a szórólapon a számot, másnapra megdumáltam egy időpontot a csajjal, aki házhoz jött, megírtuk a szerződést és kevesebb, mint 6ezret fizettem, 1év hűségidő mellett
most diginél legkisebb digitális csomag 20-30 csatornával (amiben majdnem ugyanannyi hd, mint a nagycsomagban) meg 20/10-es betonstabil net 4100huf/hó
-
MR_Joe
senior tag
válasz
cbmfan #22272 üzenetére
"..egyébként ti mire mentek rá piacokon?.." többnyire az aszfaltra
Jómúltkorában (kb 3-4-x éve) egy dell p4 gépet vettem 5k-ért, igaz hdd és memo nélkül, viszont kb új volt a cucc belül, vagy nagyon kitakarították. Sehol egy porszem, ventik újnak látszottak, még a táp is full pormentes volt mikor szétkaptam. A ház a piacos körülmények között picit karcos volt ugyan, de akkor is megérte -
Mici80
tag
válasz
cbmfan #22265 üzenetére
Nagyából tényleg összefoglaltad a lényegeset!
Annyit én mint személyes vásárlási tapasztalatként, hogy árut soha nem dicsérünk. A lényeg ne lássa rajtad, hogy nagyon érdekel a cucca. Én sokszor ha nem enged az árból odébb megyek, hogy csá... Még akkor is ha nagyon érdekel az a dolog amit árul és felkeltette az érdeklődésem. Van, hogy elég egy métert mennem és ordít utánam, hogy "Vigyed!"... A lényeg a poker arc szerintem.
-
Mici80
tag
válasz
cbmfan #22250 üzenetére
Én is szoktam oda járni!
Nekem is szép hasznom szokott lenni az ott meg vett dolgokon.
Példának említeném amikor idősebb bácsika egy P4-es gépet 5k-ért árult. Elkezdtem vele dumálni látta, hogy értek hozzá. Megkérte, hogy nézzek bele. Hát nagyon nem Intel cucc volt!
Egy am2-es ASUS deszka és egy dual core AMD Athlon proci volt benne, 256-os vga-val, 2 GB mem.Felálltam és csak annyit mondtam a bácsikának hát sajnos ez nagyon régi gép nem ér sokat.
Ezt így jól bekamuztam neki és vége az lett, hogy 3k-ért hoztam el. Utána kompletten eladtam a gépet 10k-ért 7 ezres hasznom volt rajta...Petőfi csarnok mellé is érdemes kimenni a ligetbe, ott is árulnak sok-sok szép dolgot.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
cbmfan #22232 üzenetére
Több kamerás megfigyelő rendszer?
Sajna csak portugálul van valami hasonló
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest