- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stol
addikt
Gyors és friss mai sztori boltos/szervizesként a pult túloldaláról.
Helyszín: Eu***ics S**ospatak.
Egy kedves ismerősöm a megkérdezésem nélkül vásárolt pénteken egy Toshiba C650 laptopot, br. 130ezerért (már gyanús) 2GB RAM, 250GB HDD, no OS...
A telepítés örömével engem keresett meg, el is vállaltam.
Feltűnő volt, hogy USB kulcsról 30-40perc alatt normál esetben felkúszó OS 1 és negyed óra alatt ment fel.
Második stikli, hogy 1&1/4 óra töltés után az akku töltöttsége 7% volt.Driverezés után HD-Tune-al ránézek a hdd-re, lám-lám..... Reall.Sector, 81db, power on hours, 190h
Adjunk már neki egy AIDA 64-et is... Nézem, "akku elhasználódás, 40%"
Gyorsan összecsomagol, ma vissza a boltba. Mondom, hogy ez egy túltárolt és hibás termék. Szemmeresztgetés....
Eladó készséges, de a műszaki "pultos,..." (minőség, szakértőktől.)
"Szerintem ez a laptop hibátlan."Bekapcs, mutatom neki a dolgokat, erre:
-Ez semmit nem jelent, majd a szerviz megmondja, hogy hibás-e, vagy sem.
-Ok, akkor szeretnénk érvényesíteni a 72 órán belüli elállás jogát.Kasszához vissza, rja a jegyzőkönyvet.
Ez áll rajta:
"A vevő meggondolta magát és eláll a vásárlástól."-Uram, ez így nem jó, csináljunk egy új jegyzőkönyvet.
-Miért? Nem mindegy, magának mi áll a jegyzőkönyvben? A pénzt visszakapja.
-Nem! Mert ez esetben a hibás termék újra forgalomba kerülhet és ez inkorrekt a vevőkre nézve. Ön szerint a termék hibátlan?
-Igen!
-És ez 2perc alatt hogyan állapította meg?
-Ránézésre.
-Vagy megírjuk a valóságot, vagy kap egy sztorit a vásárlók könyvébe is.Fej vörösödik, jegyzőkönyv ront, újat kezd....
Megírtuk a jegyzőkönyvet, visszakapta az ismerős a vételárat, távoztunk. -
cbmfan
senior tag
léccilécci! itt még nem kaptam semmilyen büntit
negyvenes fazon be. ordítva mondja, hogy dövédé film meg játék kőne, de okosba! pultos finoman nekiállt magyarázni, hogy illegális másolatok készítésével nem foglalkozunk. természetesen folytatja, vörös fejjel odajön hozzám. nekiállt nekem is panaszkodni, erre rámutattam kamerára... csóka elsápad, sűrű elnézést kérések közepette kivonul. lehet, hogy vérpistike vagy egyéb nepper bevállalja? esetleg azt hitte, hogy ha azok is, akkor mi is?
-
proof88
addikt
-
bocsi az offért...
eferrets vagy netic típusú vagy hasonló garimatricát honnan tudnék venni/rendelni? (privibe) -
sutykuru
aktív tag
-
KrAt
veterán
Akkor most be lehet fejezni egymás ostorozását, a játszótérről kirugdosását.
Volt hiba abban a hozzászólásban, ez tény, viszont sehol se említette, hogy ingyen kell neki, megkockáztatom, értelmesen és jól tette fel a kérdését, hogy hova vigye be.
Erre lehet(ne) értelmesebben is reagálni. Nem kell mindjárt elküldeni mást az anyjába ("mi sem a köszi, szevasz beszólásból élünk. ha ezt nem vagy képes megérteni, akkor vidd oda, ahova jólesik. felmenőkre gondoltam, de inkább nem említem őket." - ebbe bele tudnék magyarázni egy figyelmeztetést, nem teszem..)
Szóval az agyarakkal visszább mindkét fél részéről. Az, hogy kikészítenek titeket, és ezáltal minden ilyenre így reagáltok, nem kifogás. Lehet ezt értelmesen is csinálni. Ennyi.
-
stol
addikt
válasz
amargo #16781 üzenetére
"UI: 3k-ért bevizsgálom... Erre Neked is csak ugyan ezt tudom írni, amit a kollégádnak."
Szerinted, mi miből élünk? Két szép szemedből, vagy az 5%-os bruttó haszonkulcsból?
Diplomát, szakmát, gyakorlatot puszira kaptuk? Sok 10éves gyakorlati tapasztalattal egyetemben.Sajnos az önjelölt vérpistikék miatt a szakmánk lenézett és fogalmuk sincs az embereknek, hogy mennyi pénz és idő is valójában, hogy valaki ~kb. jó szakember lehessen.
"Képzeld magad az én helyembe, bemegyek egy boltba odaadom a szervizesnek a gépet, az egyből elkezd mindenfélét belemagyarázni..."
Belemagyaráz? Talán felsorolja a lehetséges hibalehetőségeket, mert SENKI SEM KÉPES ránézésre és vagy kézrátétellel diagnosztizálni.
-
szumo
senior tag
Ahogy a jó anime főhős mondaná!
Jare-Jare!
-
localhost
Közösségépítő
válasz
amargo #16778 üzenetére
Megértetted, gratulálok.
Ez nem az a topic, ami
Ennyi, nem kell emögé legendát szőni.
Viszlát!______________
Ez általánosítás, cáfolom!
"odaadom a szervizesnek a gépet, az egyből elkezd mindenfélét belemagyarázni" - ez ugyanolyan semmitmondó kijelentés, mint amilyeneket én tudnék írni, arról, hogy minden vásárló ..... nem folytatom. -
amargo
addikt
válasz
GrandeP #16779 üzenetére
Azzal van a baj, h ha hiszed hanem, mindenki levette, de 3-an biztos, h azt szeretnéd, hogy menjünk el, csináljuk meg helyetted és jobb esetben oda sercintesz egy köszit, rosszabb esetben még csak azt sem....
Ejha, pedig a webkamerát még be sem kapcsoltam, belelátsz még a lelkembe is
Azt viszont pontosan eltaláltad, hogy egyáltalán nem akarok ilyenekkel foglalkozni, erre megvannak a szakemberek és a hozzájuk tartozó kütyük.Egyébként még mindig itt kérdezed h hova vidd be, ahelyett h bevitted volna valahova, minden ember ismer a városában minimum 2 pcszervizboltot...
Én speciál nem ismertem, jéé lehet ezért kérdeztem? Ellenben ma utána néztem és találtam egy-két helyet, ahol 1,5k/komponens megnézik vagy 4-5e/óra.UI: 3k-ért bevizsgálom... Erre Neked is csak ugyan ezt tudom írni, amit a kollégádnak.
Képzeld magad az én helyembe, bemegyek egy boltba odaadom a szervizesnek a gépet, az egyből elkezd mindenfélét belemagyarázni és arra nem tud válaszolni, hogy jó helyen járok-e, Te otthagynád a géped, miközben állításod szerint mindenki ismer legalább 2 helyet ahova beviheti.. -
GrandeP
addikt
válasz
amargo #16778 üzenetére
amargo--->cbmfan: Ne haragudj, de elutasítom az ajánlatod, inkább be tolom egy olyan boltba, ahol jószerivel képesek megérteni, hogy mi a probléma.
Mondtam én h ingyen kell!
Azzal van a baj, h ha hiszed hanem, mindenki levette, de 3-an biztos, h azt szeretnéd, hogy menjünk el, csináljuk meg helyetted és jobb esetben oda sercintesz egy köszit, rosszabb esetben még csak azt sem....
Ezt te, mint kívülálló nem érted... de tegyük fel, h vannak haverjaid akiknek csinálsz ezt-azt, mert ugye "informatikus rendszergazda programozó vagy, "értik" hozzá, neki is van az az izéje a, na mondja má na, na az a, a háza na..."
Tehát naponta kb 30 ember felhív-emailt küld, h ez meg amaz van, mert ez ugye ingyen van, egy ideig segítesz, ha segítesz, akkor ugye egyből, még ez is az is, ez ugye hatványozódik, meg egyre nagyobb hülyeségek...tipikus "topa" dolgok, ész helyett erő megoldások stb...stb... egy idő után belefásulsz és amikor már itt is megkérdezted, és qrvara látszott az íráson h mit szeretnél ki jött belőlem az erotomán ösztönlény...Egyébként még mindig itt kérdezed h hova vidd be, ahelyett h bevitted volna valahova, minden ember ismer a városában minimum 2 pcszervizboltot... egyiket amelyiket ajánlották és egy másikat, amit nem...
Na röviden... mérhetetlenül arrogáns nagyképű parasztok vagyunk, és nem segítünk...
UI: 3k-ért bevizsgálom...
Ha kell online, webkamerával... (egyébként ilyenre is volt példa, mutatta h nézzem meg a qvga labtec webkameráján keresztül, h jól kötött-e össze mindent, aztán meg a biost is löjjem be...)
-
amargo
addikt
válasz
localhost #16767 üzenetére
Farkasketrec?
Ha a hasonlatodat akarnám tovább vinni, inkább kiskutyák egy lovardában - ne vegye magára senki nem én hoztam. Meg amúgy is, ez most komoly?Hoztál rá egy ismételt példát, magadra vess.
Milyen példát? Arra gondolsz, hogy ezzel foglalkozó emberek egy egyszerű kérdésre, hogy hol és mennyiért lehet kiderítenire, nem tudnak válaszolni?
Szerinted, erre a kérdésre az adott topic megfelelő? De felteszem, lássuk a medvétHogy őszinte legyek arra gondoltam, hogy egy szervizes képes egy ilyen kérdésre választ adni, de belátom, talán tévedtem és nem a legmegfelelőbb helyet választottam.
Az érzelmi kitöréseket betudom annak, hogy nagyon-nagyon rossz jellegű topic-ba tettem fel a kérdést, mert ez inkább csak "gőz" kiadására van.
De mint írtam a hozászolásom töröltethető is, ha nagyon rossz helyre mentcbmfan: Ne haragudj, de elutasítom az ajánlatod, inkább be tolom egy olyan boltba, ahol jószerivel képesek megérteni, hogy mi a probléma.
Hequila: Ha egyszer arra járok, de köszönöm az ajánlatot.
-
GrandeP
addikt
Mai nap trollkodása és pc "javítása"...
Szokásos szöveg... "informatikus ismerős már megnézte, de nem tudta megcsinálni!"...
Az volt, h a sárc, valami nagyon troolll haverja, a regisztiben, a run részben, létrehozott egy bejegyzést, szopoka néven, ebből vagy 10-et, és mindegyikbe beírt egy yútúbos roma-cigó zenét / linket...
Tehát minden indulásnál, internet explorer indul és mindenféle, iszom-iszom veled iszom, latin dzsigoló, savala romalé, zenék szóltak....
Háááááááá mekkkorrrra trolll, te jó isten?!
-
cbmfan
senior tag
válasz
macilaci78 #16768 üzenetére
kösz
persze, rohanok beszerezni egyet, és körberadarozom vele a pincét
mongi: ezt mondanod sem kell, egyértelmű, hogy kiveri a hisztit
-
mongi
senior tag
Majd mindjárt jön a mekkora bunkó p@rasztok ezek a boltosok...
Éphogy leírtam, középkorú nő be, kezében bevásárlószatyorban egy asztali géppel, és ezzel indít:
-Jónapotmiabajamertnemindulbeésmennyibekerülajavításésmikorraleszmeg?Mindezt egy szuszra...
-
mongi
senior tag
válasz
amargo #16764 üzenetére
Szerintem meg Te vagy eltévedve, ez a topik a boltosoké, lásd a címet, a kolléga ennek megfelelően "borult ki" - és szerintem jogosan- és nem a " Nagy Hogyan Hozzuk Helyre Parafenomén Módon ha valamit elba...tunk/nem tudunk megcsinálni " topic.
Itt sincs egy távgyógyító sem, de szerintem tedd fel a megfelelő topicban és rengetegen fognak segíteni... -
macilaci78
nagyúr
válasz
cbmfan #16766 üzenetére
Keresd Gauss-mérővel!
-
localhost
Közösségépítő
válasz
amargo #16764 üzenetére
Neked sem kéne háborognod, ha bemész a farkasketrecbe ne csodáld, hogy rád vicsorognak.
Ez a topic pontosan arról szól, hogy egyes userektől miért kapunk idegbajt...Hoztál rá egy ismételt példát, magadra vess.
Legközelebb a miért nem indul a gépem topicban érdeklődj! (ITT_TALÁLOD!
-
cbmfan
senior tag
-
adax01
tag
Ja elég oda egy 250-300 mili wattos hangszóró.
-
GrandeP
addikt
válasz
amargo #16755 üzenetére
Vagy user error vagy hardver error... behozod megcsináljuk, vagy otthon játszasz vele... minél több kárt csinálsz benne annál többért csináljuk meg... szevasz.
Bocsi, de már elegem van a sok önjelölt Vérpistikéből, akiknek telón vagy emailben kell megcsinálni a hétvégén lomizott gépét, ingyen, nem én vagyok a vöröskereszt...
Autószerelőhöz sem mész oda h te ezt meg ezt a hibát hogy csinálnád meg... esetleg a szerszámod kölcsön adod 2 percre?!
Akinek nem inge.....
-
amargo
addikt
Tudom, talán nem a legjobb helyen teszem fel a kérdést.
Van egy problémám, amiből elegem van.
Lehet valamilyen boltban speakert venni csak külön?
Esetleg milyen boltba lehet betolni a kofigot, hogy megnézzék és mennyit kérnek el érte?Bocsánat, hogy ha nagyon nem ide illik, akkor lehet töröltetni.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Darth_Revan #16751 üzenetére
Megoldás: építs egy újabb gépet a kártya köré
-
Hequila
őstag
válasz
Darth_Revan #16751 üzenetére
Én nem rég jártam így egy SIS chipes FSC Esprimo P5600-val. Semmiféle bővítőkártyát nem akart szeretni a gép, pl. PCI-E VGA-val hihetetlenül belassult, a TP-Link TL-WN350GD pedig nem volt hajlandó megkajálni a saját driverét. Próbáltam több kártyát, több gépet, az eredmény ugyan az.
A megoldást egy hasonló teljesítményű, inteles gép hozta. -
mongi
senior tag
válasz
Darth_Revan #16748 üzenetére
Régi gépeknél sokszor osztott PCI helyek voltak, így ha elfogy az irq neki akkor sanyi van.
Nem szerették ha a vga slot melletti első PCI helyre irq igényes kártya került, az utolsóba érdemes dugni a wifit, 2. PCI lankártyát, ha így sem megy akkor IJ.
Amúgy P3 szintű gép a minium amivel hajlandó egy wifi kártya működni a tudomásom szerint... -
proof88
addikt
válasz
Darth_Revan #16748 üzenetére
én jártam már így, biza, tp-link pci-os adapterrel. az is valami régebbi gép volt. megoldást nem találtam.
szerk.: lehet próbálkozni usb-s tp-link adapterrel ... de akkor utána nézd meg a procihasználatot is ... úgyhogy az sem játszott
régi p3-as gép ... azt hittem ennyit tud... aztán bedugtam az akkori asztalimba ... nem tűnt fel hogy gebasz van, mert azon nem tűnt fel hogy bekómázott a gép. Crysisnál tűnt fel, hogy mintha lassabb lenne a játék... és tényleg, ha letiltottam az usb-s adaptert, megszűnt a gond. Próbáltam a cd-n lévő driverrel és frisebb driverrel is, eredmény ugyanaz volt. Egy másik, még izmosabb asztali gépen meg azt produkálta ugyanaz az adapter vagy a driver, hogy nem folyamatosan volt lassabb minden játék, hanem fél percenként szaggatott be
gondolom vmi driver gebasz is volt akkoriban ezekkel. Na azóta adtam még egy esélyt egy másik tp-link adapternek, azzal nincs ilyen gép lelassítós gond, vagyis gondolom a driver bug lett javítva ... :d
-
Darth_Revan
veterán
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Darth_Revan #16746 üzenetére
Valami hasonló esetem volt (talán tv kártyával?), pár óra sz*pás után a tápcsere oldotta meg a gondot. Próbáld meg hátha..
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy nem indul be a számítógép, ha van benne WIFI kártya?
Szomszéd cserélt egy számítógépet és vettek bele TP Link PCI WIFI kártyát, de ha az benne van, akkor nem indul be. Pontos adatokat nem tudok, csak annyit láttam, hogy valami VIA chipsetes alaplap...mikor megláttam a VGA-t akkor a nosztalgiától még meg is szédültem, jó öreg 17 éves S3 Trio
Az volt az érdekes, hogy ha benne volt a WFI kártya, akkor nem ismerte fel a VGA-t, el se jutott addig, hogy érzékelje, ha kivettem a WIFI kártyát akkor felismerte a VGA-t vagy sípolt, ha nem volt benne.
Én voltam hülye én nem jöttem rá valami alap dologra vagy a ti szakmai véleményetek is ugyanaz, mint az enyém: régi f*s alaplap nem tudja kezelni?
(Az érdekes, hogy VGA ki/berakosgatás után vagy 20 alkalomból 2x beindult.)
-
cbmfan
senior tag
Veér István járt már nálatok? mert nálunk tiszteletét tette...
-
stol
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #16729 üzenetére
Jelen.
-
tserrof77
őstag
Joe: Ez kopirájtos!!! Anno még nagyzolis időszakomban lett ez kreálva. Van egy másik verziója, az többesszámra vonatkozik. Az a "takotánya avruka"
Grande: Végül is nem. De 2db vacak cd-t meg tudott nálam is venni, nem kellett neki a bitbót.
Igen, ez a Teleki sztrít elég hossza.. még szerencse, hogy a kompex már bezárt, akkor 5 bolt lenne itt egy kupacon. Meg a Csabiék a szépségszalonnál.
És mindez kb 300 méteren belül. Ez Győr szilikon völgye
-
-
-
tserrof77
őstag
Mai apróság. Csávó vagy 2 percig bámulja az ajtó feletti táblát. Majd bejön...
- Ez a bitbót..???
- Menjél ki, és csináld azt, ami az előbb.
Kimegy, fél percig nézi. Fél méteres betűkkel van kiírva a bolt neve (jurópíszí).
- Akkor.. nem ez a bitbót?
- De, csak elfelejtettem átírni a táblát...
- Ja, jó.. kérnék 2db cd lemezt.
- 300Ft.
- Köszi, szia.
- ...tadánya avrukA -
localhost
Közösségépítő
válasz
TESCO-Zsömle #16729 üzenetére
Nem, ők máshol tanyáznak... itt
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Van itt valaki, aki ért a hálózatokhoz és szereti a rejtélyeket?
2 napja szivornyázok...
Üdv.
-
tserrof77
őstag
gozso: Grat hozzá! Az alsó fedlap alatt fogja 3 csavar a bill-t, mielőtt kifeszegeted
Brutee: ja, néma gyereknek anyja se látja az erdőt. Újba felejtsd is el az egészet. LGA775-öst NULLA eséllyel veszel.
Szerintem s478-ast jobb eséllyel találsz
Ésss... ha már kiborulás! Ma i szösszenet:
Munkásruhás jómunkásember betoppan.
- Izé.. jónapot... (2-3 kisüsti vs kannáscsiger 2 méterről is fejbevág) olyan... ténta kéne.
- Töltőtollba...? trollfész bejáccott
- Francokat, NYOMTATÓBA!
- Rendben, ez esetben a gép gyártmánya, típusszáma, vagy a patron pontos száma kellene.
- Hát, izé, itt vettük még anno. Nemtuggyamegnézni???
- Jó.. milyen névre vették?
- X.Y.Z. mucsajröcsögealsó pitvarostyukfarm akármennyi.
- Hát, ilyen néven senki, pedig az elmúlt 4 évet visszanéztem. 2008-ba álltunk át gépi számlázásra.
- Hhhöööö.. mi még abba a suliizébevettükám. Sulinet, 2006-ig volt.
- {@&#]°đĐ#><@@{ Akkor sajnos nem tudom visszakeresni.
- Akkor aggyá valamilyent, aztán ha nem, akkor visszaveszed, oké???
- Persze. Úgy, mintha a gyógyszertárba venne kotont, majd visszaviszi, hogy túl nagy...?
Itt tartottam tőle, hogy kicsit messze mentem, de kicsúszott már a számból, ez van...
- Jaaa.... hátizé..igazad van.. akkó' majd megnézzük hogy mijjen... - két pofáraesés a küszöbben plusz a két lépcső lefelé már sok volt, de épségben elhagyta a helyiséget. Az utána két perccel érkező ügyfél meg gyanakodva nézeget, tömény piaszag, gondolom... Inkább nem magyarázkodtam neki... -
Bruteee
csendes tag
Üdv! Előre is elnézést az hogy ilyet merek kérdezni, de tudna nekem valaki linkelni vagy akár boltban dolgozó és raktáron lévő E6500 vagy E6600as processzort ajánlani ami még nincs eladva/lefoglalva és ezek kombinációi. Eddig 8 boltnak írtam akinél láttam kint hogy "Raktáron" és mire válaszoltak addigra pont elfogytak és nem is rendelnek. Válaszokat privátba ha lehet és előre is köszönöm
-
gozso
őstag
ime egy jo pelda, miert is ne adjunk laptopot egy 3 eves gyermek kezebe
pici ujjacskai epp alafertek a gomboknak
egyebkent meg boven gar idon belul vana kepen lathato hiban kivul elszallt a vinyo benne.
szeintetek fussak egy kort gar ugyben?
jah: egyik usb is ki van torve -
ati012
őstag
válasz
FlasH-BacK #16714 üzenetére
Már miér ne működne? Fogasként funkcionál!!!
-
iday
aktív tag
válasz
DeltaPower #16704 üzenetére
Igen, igen. Ezaaaz!
Köszi. -
tserrof77
őstag
válasz
cbmfan #16700 üzenetére
Én ilyen kipótolóst 478-assal csináltam. Ott is ugye, ahogy kell, 90fokkal arrébb feszegette be a lapba, és "természetesen" egyengetés közben el is törtek a lábat. Annak szerencséje volt. De ez menthetetlen. Holnap jön az apjával, azt mondta. Várom szeretettel, meg a garancia jegyen levő "Fizikai sérülés esetén nincs garancia" című kitétellel.
-
FlasH-BacK
senior tag
Remélem nem volt még, egy vicces sztori:
"<endre> volt egy hazas sztorim nekem is
<endre> szomszed varosban egy idoben egy ingatlaniroda megy egy szamtech uzlet egy telefonszamon mukodott
<endre> en meg ugye toronyhazat szerettem volna venni..
<tg> es vettel?
<endre> vettem, de egy kis ido volt mire rajottunk, hogy az ingatlaniroda ebben nem tud annyira segiteni mint amennyire akartak
<endre> amikor azt kerdezte a csajszi, hogy hany emeleteset
<endre> akkor azt hittem, h biztos kezdo es a 5,25" helyek szamara gondol
<endre> mondtam hogy 4 minimum"
-
iday
aktív tag
Üdv!
Ti biztos tudjátok a választ a kérdésemre vagy legalábbis láttatok ilyet.
Réges régen mikor még a mustár is meg volt.
Lehetett kapni egy pc házat aminek hasonlo volt az elölapja mint ennek a telefonnak. [link]
Nem tudja valaki hogy miféle márka volt? netán típust?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest