- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariner
tag
válasz
Kismaci #13999 üzenetére
Igen az ETA az svájci (ahogy a Bulova is az volt amíg a japók meg nem vették).Amiatt gondoltam,hogy svájci werkkel van a tiéd is szerelve,mivel írtad:"Ami érdekes volt, hogy a nő azt mondta, hogy ezek svájci szerkezettel vannak szerelve. És nem hitte el, hogy japánnal is szerelik. Én meg elkezdtem pánikolni, hogy te jó ég, mégse ez lesz, mert valami hamisítvány lesz. Aztán telefonált párat és kiderült, hogy igenis vannak japán szerkezetes Bulovák...."
hogy az eladó nem is tudott arról,hogy Miyotával is szerelnek Bulovákat.Az idézet alapján az a logikus,hogy a Bulovákat ETA-val szerelik,DE van Miyota werkkel szerelt is...A tiéd eszerint vagy ETA-val vagy Miyotával van szerelve,célszerű megnézni konkrétan a kiskönyvében,igaz mindkettő jó minőség.Az enyém még svájci szerkezetes egyébként,igaz nem mai darab. -
Mariner
tag
válasz
Kismaci #13944 üzenetére
Gratulálok hozzá,igazán jó választás.Ha jól gondolom ETA szerkezetes az a típus(is) amit rendeltél.Nekem is van egy és igen megbízható,pontos szerkezete van,ráadásul könnyen húz a rotorja,nem nagyon kell aggódni amiatt,hogy átlagos mozgású embernél nem bírja ki az éjszakát.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Kismaci #13894 üzenetére
Bocs, de ez női óra, vagy csak újabb bandus-szindróma?!
(
)
mod. Most olvasom, h női, akkor minden bizonnyal te is csaj vagy....
(hétvégente?!
na jó, abbahagytam.)
Mert nőinek azokkal a Swarowski-kristályokkal még csak-csak..., bár szvsz azokból is a letisztultabb darabok mutatnak jól egy női kézen.
Viszont a számlapon kikandikáló belső mindig is tetszett. -
ans
aktív tag
válasz
Kismaci #13777 üzenetére
Hello!
Szerintem szép a Bulova, a mérete is megfelelően kicsinek tűnik, tetszik.
Ránézésre miyota szerkezet van benne, japán automata, ami nem csúcs, de egy hétköznapi, használható szerkezet, ennyi pénzt megér, valószínűleg nem másodpercstoppos. Pontossága +40/-20mp/nap lehet, viszont állítólag nem egyszerű beszabályozni. Egy quartz szerkezetnél, még a legolcsóbbnál is mindenképpen pontatlanabb.
Ezeknek a szerkezeteknek van egy furcsasága, mégpedig erősebb rázkódásra megáll pár másodpercre a másodpercmutató, de elvileg ez a pontosságot nem befolyásolja. Én is most készülök egy ilyen szerkezettel szerelt órát venni.
Az automata szerkezeteket is karban kell tartani nagyjából öt évenként, és ez sokkal drágább, mint egy elemcsere.
Itt is van egy csomó automata:
[link]Ezek nagyobbak, mint a Bulova.
-
-
Mariner
tag
válasz
Kismaci #13777 üzenetére
A magam részéről a Bulovát ajánlanám.Nem mai márka,jó sokáig örömed lesz benne,a pontossága pedig éppen olyan mint bármelyik svájci órának amit ETA szerkezettel szereltek(vagyis szinte mindegyiknek).Ez a darab tetszik is,ami persze nem mérvadó,mivel mint tudjuk ízlések és pofonok...
-
norbertb88
tag
válasz
Kismaci #13777 üzenetére
Szerintem a legszebb női óra:
http://www.google.hu/imgres?q=certina+ds+first+lady+ceramic&um=1&hl=hu&client=safari&tbo=d&tbm=isch&tbnid=wEP--UcCR7o_AM:&imgrefurl=http://www.ora.bolt.hu/certina_ora.php%3Ftipus%3DDS%2520First%2520Lady%2520Ceramic&docid=8YPO0HH-6qKlDM&imgurl=http://www.ora.bolt.hu/certina/C014.235.11.011.00n.jpg&w=304&h=550&ei=aTfdTu7tE-iO4gTrv-yaBw&zoom=1&biw=1024&bih=660
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest