- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
fagyalllo #147265 üzenetére
Rock the Credor of love, yes the Credor of love don't rock easily.
-
madle
őstag
válasz
fagyalllo #147247 üzenetére
Köszi, bár ahogy látom ezek hatalmas órák. 44mm-nél nagyobbak, igaz? Ez volt az előző órám. Úgy emlékszem ennek a tokja 44mm volt, ezt úgy kényelmesen viseltem. Nem tudom ez a Kinetic mennyivel lenne nagyobb a kezemen.
-
madle
őstag
válasz
fagyalllo #147225 üzenetére
Esetleg létezik olyan Seiko búvár óra aminek az egész tokja/számlapja fekete és nincs benne ezüst? Olyan órát szeretnék venni, ami teljesen fekete tokos.
Volt egy SSC021P1-em, de megváltam tőle, mert nem igazán használtam. Valami egyszerűbbet keresek. Gondolkodtam már Luminox-on is, elvileg Svájci szerkezetes. De eddig csak Seiko volt a családban és nagyon elégedettek voltunk vele. -
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #146779 üzenetére
Nagyon cikinek érzem, szoktam is nézegetni, néha kitakarítom, de annyit ér, mint sz.rnak a pofon.
Aztán felébredek, és rájövök, hogy ez egy tárgy. Bár számomra fontos, és értékes, de egy tárgy.
És mint tudjuk - csak sokan elfelejtik-, a tárgyak vannak értünk elsősorban, nem mi azokért.
Cserébe nagyon jól néz ki a nagyítónak az a skillje, hogy a "kicsi" de arányos órán ha úgy akarod, nagyobbnak látod a dátumot. Én szeretem. És nagyon szépen törik rajta a fény. Sokszor csillan, de pont ettől a vékonyan textúrált selyemhatású számlap nagyon szépen játszik a szürke különböző árnyalatai között.
Az endlink is fél millimétert eláll bizonyos pózokban, sőt, az endlink rövidebb, mint a tokfül. A tritiumos pöttyök sem világítanak már. Hát, ez van.Ez már a féllel újabb modell. De mennyit kellett tisztogatni fotosoppban, mire ilyen tiszta lett???
-
ronin s8
senior tag
válasz
fagyalllo #146586 üzenetére
Szerintem kb. a 89'-es rendszerváltást követően, amikor a Németországban amúgy is népszerű II. világháborús rétegkultúra - karöltve egy neonáci színezetű punk-ból átfordult igénytelenséggel - újabb lendületet vett. Viszont ezek a döbbenetes árak csak az utóbbi pár évben tapasztalhatóak.
-
BAti77
aktív tag
válasz
fagyalllo #146320 üzenetére
Amit eddig sikerült kihámoznom, hogy a titán 30%-al nagyobb ellenállóképességét érték el vele...a Seiko GS és Brightz egyes modeljeinél használták először...de ezek szerint átültették a technológiát az acél modellekre is...így már érthető miért annyival drágább az új MM300...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #146201 üzenetére
Számlap rendben, csak véletlenül összecserélték a dátumtárcsákat.
A tok nem tetszik. - Grat a fényevő búvárodhoz, pofás.
Szegi77 : Használd a szerkesztés funkciót bátran.
Csányi pirolízises gumifeldolgozója is környezetbarát, ha jól megfizetik a szakértőket. Százhalomról elzavarta a népharag, most Kaposváron kiemelt beruházássá nevezte ki a kis cugszführer. Csak a teflon kapcsán. Amúgy évek óta fogyasztom a málló bevonatot a szendvicssütőmről, de nem biztos, h igazi teflon. Értem már nem kár. -
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #146159 üzenetére
Gratulálok, nagyon szép darab!
Szemeztem vele, veszett jól eltalált holmi, de végül csak lebeszéltem magam róla.A fényevő chrono ilyenből most elég nekem.
Én csak folytatom a "polgárpukkasztást"...
Deskdiver: megnéztem azt a Robert-et, de az valahogy nekem más (így képről, élőben nem tudom milyen, vagy mi van benne). Ez a Nautec kopp ugyan az, mint a Steinhart. De annyira, hogy a feliratot (és a hátlapot) kivéve az utolsó csavarig.
-
madarasz92
őstag
-
Bicskás
senior tag
válasz
fagyalllo #146086 üzenetére
Csájníz alert !!!
Fagyálló, a Parnis P415 is Rolex copy ?
Amúgy viccet félretéve nemigazán tudom, hogy honnan jött az ihlet, egy tippem van ugyan, a vintage Seamaster, de a P415 sokkal kevésbé akar a kékvérű arisztokrata feelingre rájátszani.
Mindenesetre elég egyedi lett.
Kerestem hasonlókat 100 $ tájékán, de nem jártam sikerrel. :-(
-
Deskdiver
senior tag
-
Skimaster
senior tag
válasz
fagyalllo #145833 üzenetére
Csak azért kezdtem így,hogy ne pörögjenek rá sokan a témára, mert karesznak szólt,és azért mert így kezdődik,nem feltétlen axiómát fogalmaztam meg...ne szívd mellre. És képzeld van olyan része annak,amit írtam, ami TÉNY, tehát kikezdhetetlen igaz....
Karesz: ennyire nem ástam magam bele,nem járok az említett országokban,ezért nem látom ezt a változást,amiről írsz.
-
Bicskás
senior tag
válasz
fagyalllo #145824 üzenetére
Generációm egyik legsúlyosabb fogyatékossága, hogy az élőlény nem tud értelmesen vitázni, értékteremtő eszmecserét folytatni, megfelelően érvelni.
Ez húsbavágó százezrekben ( sőt... ) mérhető egy élőlény életútja során...
Ne teremtsünk már táptalajt ennek ennek a negatív ltendenciának, ha két szaki egy szakmai fórumon kultúrált körülmények között tudását és tapasztalatát felhasználva vitázik egy szakmai kérdésről, azzal addig semmi gond nincs amíg át nem megy elvakult vallási fanatizmusba egy márka iránt és persze amíg nem isszák egymás vérét.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest