- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
momcrew
tag
válasz
bigmasterg #253702 üzenetére
Hogy egy klasszikust idézzek: Pont elég, ha csak annak tetszik, aki ilyet vesz.
-
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #253702 üzenetére
"még csak nem is szimmetrikusan vannak jelölve az órák"
Máskor mindig abba köt bele valaki, hogy a függőleges tengelyre nem szimmetrikus egy óra, most meg az a baj, hogy a vízszintesre nem szimmetrikus...
-
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #253692 üzenetére
Megkockáztatom, hogy nem fogna ki rajtam, és nem gondolnám, hogy 7 után 40 óra jön.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #253692 üzenetére
Szendvics számlapnak hívják, ha jól tudom. Bár valóban van rajta, plusz egy réteg, rátét 12-től 3 óráig. Az szerintem is zavaró, hogy kissé készre-kusza. Jobb lett volna, ha a kaliforniai számlap mintájára csináltak volna meg, felső félkör ív ilyen, az alsó meg amolyan.
#253688 Memmaao
Nekem is az 511-es vált be, mert vékony vagyok, ergo a slim cuccok állnak jól. -
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #253684 üzenetére
Ott volt, de már nincs ott, addig itt nem akartam megmutatni.
-
fattyu
veterán
válasz
bigmasterg #253650 üzenetére
jó alsógatyát pont nem de Bulgari?
-
dzsi23
addikt
válasz
"Van egy ilyen ökölszabály, hogy olyan gyártótól nem veszünk órát, amelyik alsógatyát meg zoknit is árul."
Én is hallottam már ezt a "szabályt", de nem feltétlenül kell egyetérteni vele. Pl. a Calvin Klein is kínál korrekt, "swiss made" órákat olcsón, a Louis Vuitton pedig luxusórákat is gyárt; némelyiket inkább csak nézegetném [video], némelyiket viszont simán hordanám [link] [video].
De az Armani valóban gyengébb kategória.Egy remek kép fagyalllotól nyúlva:
-
Richee11
senior tag
válasz
bigmasterg #253658 üzenetére
És ez a Tissot jó órának számít? Orientek esetében néhányan írták csoportokban, hogy néhány alkatrész drága hozzájuk, és valakit több óraműhely is elhajtott.
-
válasz
Úgy értettem, hogy nem azt a minőséget kívánja képviselni, mint a ruháival.
-
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #253595 üzenetére
A márkaszerviz is vállalja, kb. 100.000-től indul. Egy alap SD szerkezet alig különbözik egy igényesebb mechanikus automatától, horgony-gát-billegő helyett szerviz szempontjából egyszerűbb is, van egy állandó sebességgel forgó rotor és egy elektronikai panel. Extra, de nem különleges komplikáció a járástartalék jelzése. [link]
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #253593 üzenetére
Közben keresgéltem, azt írták, hogy 5 évente érdemes és 500$ környéke + japánba kell küldeni.
-
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #253579 üzenetére
Quartz51 esetleg, nekem fogalmam sincs róla.
-
dkovizoli
addikt
válasz
bigmasterg #253475 üzenetére
Nekem nagyon a full fekete jön be. Most egy másik oldalon találtam, picivel drágábban, de még mindig a hazai árak alatt, elvileg egy héten belül itt lesz. Van még egy Seiko, ami tetszik, [link] , de most le kellene állnom picit. Pedig nagyon piszkálja a fantáziám.
-
JoinR
őstag
válasz
Nahát, én is írtam a supportnak a 10%-os kuponért, nekem nem is válaszoltak.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
bigmasterg #253484 üzenetére
-
SOAD19
addikt
válasz
Aha, nekem a régi van, meg épp hogy el tudtam egyet csípni. Nagyon rövid ideig lehet kapni idehaza, de külföldről is. De hogy miért?!
Kinézetre egy kicsit nekem is jobban tetszik a régebbi verzió, de azért a tough solar csábító. Gondolkodtam is a cserén, de inkább elengedtem. Inkább egy újabb órába fektetem azt a pénzt. Nyáron, ez az óra szokott a legtöbbet rajtam lenni, szerintem Neked is sokszor lesz a választottad a nyári napokon, hónapokon.
-
dkovizoli
addikt
válasz
bigmasterg #253464 üzenetére
Köszi. Egy ilyen sárgám már van, egy feketét néztem ilyenben, de közben el is fogyott. Egy tizessel lett volna olcsóbb pont mint máshol. Most várok, hátha még ráakadok majd valahol egyre, hasonlóan kedvező áron.
-
SOAD19
addikt
válasz
Hoppácska! Gratula! Nem sok fog szembe köszönni a városban, eddig egy emberen nem láttam sárga casioak-ot itt Debrecenben.
-
Subby8
csendes tag
válasz
Gratulálok! Nagyon jó választás!
-
dkovizoli
addikt
válasz
bigmasterg #253426 üzenetére
Kösz. Mennyi ideje rendelted ill mi volt a fizetési módod?
-
válasz
bigmasterg #253354 üzenetére
Valamivel magyarázni kell a majd 4x szorzót
Persze az automata PRX számlapja tényleg szép, ezt írtam is korábban.
De sokkal drágább a szervizelése, és tartom, hogy amennyivel többe kerül, annyival nem jobb óra. Ott a Swiss Made, a komolyabb automata szerkezet és máris ugrottunk pár lépcsőfokot. -
dilajoska1
őstag
válasz
bigmasterg #253355 üzenetére
Tetszik nagyon a Citizen is de a PRX a szélesebb tokfül és szíj meg a számlap miatt jobban tetszik. Nagyon szeretem a Citizeneket de pl 44mm-es automata Citizenemen is csak 20mm volt a szíj szélessége.
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #253354 üzenetére
Bocsi a dupláért, csak ha már rákerestem, végignéztem Jenni Elle friss videóját a Citiről.
Kitér a prx-re is és gyakorlatilag ugyanazt mondja ő is. -
válasz
bigmasterg #253348 üzenetére
Komolyan mondom nem éreztem ezt. Tényleg! És előbb volt rajtam a PRX utána több nappal a Tsuyosa!
-
kovsol
titán
válasz
bigmasterg #253270 üzenetére
Én három órát vettem asszonynak eddig, de bejött neki mindegyik. Mondjuk meg szoktunk állni néha a westendben különböző órás kirakatokat nézve, akkor szépen elraktározom magamba mikor mondja ez meg az a fajta tetszik neki.
CASIO GMA-S2100-4AER -nek nagyon örült, és amikor a tesója meglátta neki is kellett egy g-shock utána.
-
válasz
bigmasterg #253270 üzenetére
-
sting2
addikt
válasz
bigmasterg #253160 üzenetére
Szinte testvérek :
Roamer
[link] -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
bigmasterg #253152 üzenetére
Sandhurst is akciós, még a régebbi, nekem tetsző modell. Erős a kísértés, de állom.
Moonswatch egy vicc, amikor a PD negyvenezerért zafír-acél órát ad ebben a stílusban, ráadásul baromi pontos Seiko kvarccal.
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #253149 üzenetére
Vagy ha elég gyors vagy, akkor még ma tart a Chritopherward sale.
Ez épp a legolcsóbb, oké, nem fém szíjas, de magasabb kategória.
szerk.: Nem szóltam, ez 38mm.
Van fent nagyobb átmérő is, de azok meg drágábbak. -
válasz
bigmasterg #253051 üzenetére
Nekem nagyon nem tetszett a lemez szíj, biztos acél, de inkább alumíniumnak éreztem, és nagyon vékonynak. A Titanium órák sem jönnek már be, egyszerűen zavart, hogy nincs súly a kezemen.
Akárhonnan néztem, nekem nem ért meg +60k-t egy kvarc PRX, az automatája főleg nem, holott a waffle számlapja nagyon menő -
eron009
tag
válasz
bigmasterg #252982 üzenetére
Én innen vettem egy GA-2100 -ast, decwmber elején 4nap alatt megérkezett, minden rendben van vele.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
bigmasterg #252982 üzenetére
Rendben van a Brandfield is, nekem nyáron tőlük jött a GA-B2100.
-
Votyesz13
tag
válasz
bigmasterg #252921 üzenetére
A gond csak ezekkel a vásárlásokkal, hogy a gari itthon egy fabatkát sem ér. Ha alkatrész, szíj vagy bármi kell, itthon a hivatalos források könnyebben segítenek.
Sokan szereti a TimeStore-t és valóban jobb áron vannak dolgok, de szerintem itthon ne a külföldi szürkepiacos szereplőket támogassuk, hanem akkor már pl hazait. [link] -
diplomatico
friss újonc
válasz
bigmasterg #252921 üzenetére
Köszönöm! Ezen furán mutat a dátum ablak a hármas előtt.
Átnéztem a kínálatot és ezek az órák tetszenek:
Orientek:
[link]
[link] a kettő közül inkább ez a fekete
Lenne még pár Orient, ami bejön, de azok még kuponnal is drágák és a legtöbbje bőr szíjas és nem vízálló sajnos.Citizenek:
[link]
[link] a legjobban ez tetszik, de mit jelent az AUTOMATIC felirat?
[link] -
kovsol
titán
válasz
bigmasterg #252843 üzenetére
Enyém hosszú tokban. Nem számít ment úgyis be az óra tartó dobozba.
-
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #252773 üzenetére
Már a weboldal is üres.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #252757 üzenetére
Szerintem jól áll neki a gumi szíj. Esetleg beszerezhetnél egy tropic verziót belőle, nekem azok tetszenek igazán: [link]
-
válasz
bigmasterg #252778 üzenetére
Oké, hogy elírtak egyet. No de egyszerre már kettőt is????
Valaki belepiszkált esetleg a készletprogramba, láttam már ilyent. "Ez tök egyforma, minek a sok termékszám, akkor töröljük ki a többit!" -
válasz
bigmasterg #252773 üzenetére
Meg kellene tudni, hogy direkt szórakoznak veletek, vagy véletlen csere történt?
-
JoinR
őstag
válasz
bigmasterg #252675 üzenetére
Én is rendeltem innen egy ilyet, 35-öt megért volna. Erre küldtek egy ronda GBA-900-at helyette.
-
törölt tag
válasz
Én arra az acélszíjra szavazok, amelyiknek a középső szemei aranyozottak.
-
válasz
Nagyon jól néz ki a fekete szíjakkal valóban.
-
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #252735 üzenetére
Jah, szerintem is hülyeség. Ez nem valami motor, ami hidegindításnál, főleg amikor még nem épült fel az olajnyomás, sokkal jobban kopik. Nagyságrendekkel kisebb tömegű alkatrészek és a csapágyakból se folyik ki az olaj ha megáll.
-
válasz
bigmasterg #252733 üzenetére
Azt mondták, hogy ha mindig ez van rajtam, akkor elégséges a kenés, és olyan 6 év után kellene elvinni szervizre, ami legalább 100k körül esedékes.
Nem tudom ez mennyire igaz, de elég soknak tartom, az óra árának a negyede...
Ha meg ritkán hordom, akkor 3 évente.#252732: Teljesen igazad van, de itthon elég nehéz beszerezni
külföld: Csak japánt látni amazonon és chrono24-en is, utóbbin majd 400 dollár és még nincs vámolva.
Na jó van egy spanyol eladó is -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
bigmasterg #252675 üzenetére
És vásároltál már előtte erről az oldalról?
-
jackal79
aktív tag
válasz
bigmasterg #252637 üzenetére
Gondoltam rá én is, de úgy nem éri a nap
Annyira széles az ablak tok, ill a párkány pont olyan alacsonyan van, hogy beeső napsugár nem éri.
-
arn
félisten
válasz
bigmasterg #252623 üzenetére
Gyakorlatilag nem igenyel plusz torodest, csak a rutint kell kialakitani.
-
arn
félisten
válasz
bigmasterg #252549 üzenetére
En ugy allitom be mindig, hogy hat orara tekerem, beallitom a datumot, majd megnezem hol tekeri at, majd az idot. Enelkul nem is tudod, hogy delelott vagy delutan.
-
arn
félisten
válasz
bigmasterg #252510 üzenetére
Szvsz is a khaki, a bronz verziojanal autentikusabb field watchot nehez elkepzelni
Ez az, aminek jol all a bronz patina.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
bigmasterg #252461 üzenetére
A "sold out" típus tetszik a legjobban a Zelos-ból.
PhrenetiX : Ha megáll, akkor elfáradt. 5-6 évig elketyeg szerviz nélkül remélhetőleg.
-
válasz
bigmasterg #252443 üzenetére
Nwm vagyok face tag, nem láthatom.
-
rbalint88
addikt
válasz
bigmasterg #252344 üzenetére
, ebben karcolja a csat a hatlapot, parnas kell.
Polarstar: lehet ket 3db-os lesz a tuti, akkor asszonynak is tobb oraja lehet elol. Vagy egy ilyen: [link]Veron: 20-21cm kozotti a csuklom, en altalaban azzal szoktam szembesulni, hogy lotyog az ora a parnan. Forgatoban ez nem buli
-
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #252344 üzenetére
Nekem is volt hasonló és túl terebélyes volt, igaz a csuklóm jóval kisebb.
-
shaman101
tag
válasz
bigmasterg #252288 üzenetére
Tisztaban voltam ezekkel amikor megvettem, mint mondtam erdekesseg gyanant vettem meg.
-
BAti77
aktív tag
válasz
bigmasterg #252245 üzenetére
Akkor bővitsd még egy kicsit az ismereteidet, mert nem egészen így van...
-
kovsol
titán
válasz
Én nem bánom, mert tetszik ez a forma, de Rolexem úgyse lesz, viszont egy Tissot PRX -re majd egyszer benevezek.
-
válasz
Amikor ez származik, a nyugati gyártók másolták egymást rendre. Ez nem új keletű.
Némelyik kivitel jó, némelyik igen bazári! -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
bigmasterg #252212 üzenetére
Nekem bőrszíjas van, fém sztem eláll a vékonyabb csuklótól. De kedvet kaptam majdnem venni egy olyat is. Ami marhaság, mert még ezt sem fogtam be rendszeres használatra. Üvegre megpróbálom a pár száz Ft-os fóliát mégis megrendelni. Ha nem jön be, legfeljebb zafírra cserélem később, ha karcolódik. Cserével együtt is jó áron van szvsz.
252208fagyalllo
Igazad van, de tudod, én ár/érték szempontjából figyelem többnyire. -
válasz
bigmasterg #252212 üzenetére
Van 8 napos járástartalékos automata.
-
Subby8
csendes tag
válasz
bigmasterg #252120 üzenetére
Ebben az árkategóriában tökéletes a szíja, természetesen stiftes, de tömör szemes. Persze szíjcsere nehézkes, de ez így acélszíjjal tökéletes.
-
fattyu
veterán
válasz
bigmasterg #252024 üzenetére
távolságok nincsenek. mondjuk benzin se nagyon
-
ricsik
őstag
válasz
bigmasterg #251972 üzenetére
Szerintem teljesen jó lett a végeredmény. Ha majd a lünettát is befestik még jobb lesz.
Én is így vagyok az órákkal. Hordom ahogy rendeltetett, vigyázok rájuk, de ha karcos lesz, karcos lesz. Ha már vállalhatatlan megoldom. Sz@rok a történetre, úgy sem tudom melyik karc hogy került oda. Ha sz@rul néz ki és zavar akkor ha tudom megcsinálom (szálcsiszolásom körömbufferrel egész jó lett), ha nem, akkor megcsináltatom.
Ennyi... -
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #251972 üzenetére
Én vagyok az az elvetemült, aki leragasztja a lünettát.
Ha hagyod ilyen feketén, legalább nem kopik ki. 😀
-
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #251969 üzenetére
szvsz. nem rossz így feketén.
-
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #251931 üzenetére
Akármennyire meresztem a szemem, az eredeti állapotú órán én csak 10-20 között látok festést.
Elég fura így, a többit a régi tulaj kikapirgálta?
Vagy a tied az óra újkorától, és így kopott meg a lünetta?
Maga a felújítás nekem tetszik, szebb, mint a karistos állapot.
-
arn
félisten
válasz
Hat nem tudom… a regi oranak volt egy patinaja, hogy sokat hordtak. A mostani allapotaban csak az latszik rajta, hogy sokat hordtak, utana meg szopott gombocra poliroztak, mi volt a cel? Ujszeru allapot?
-
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #251934 üzenetére
Pénteken nincs szerviz, csak a butik van nyitva, inkább hétfőn próbálkozz.
-
Hege_Peter
újonc
válasz
Péter vagyok, és szomorúan olvasom hogyb ide írtál a fórumra, ahelyett hogy nekünk írt volna, vagy hívott volna (amit mi próbáltunk de nem vették fel). Valóban elfelejtettük a rámát kifesteni, amit szívesen orvosolunk ha visszaküldi az órát, és garanciában megcsinálunk és vissza is küldünk. Persze csak ha kéri. Azért szerintem először velünk kellene közölni a problémát, és ha nincs jól kezelve akkor írna be a fórumra. De ez van. Ha kéri a helyreigazítást, várjuk az órát.
Tisztelettel! -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #249937 üzenetére
Szeptemberben elküldtem a hivatalos szervízbe a seiko órámat SNZD37 ami szeptember 19én érkezett meg hozzájuk.
A mai nap hozta meg a futár [link]
Ez egy 60 ezer Ft-os szervíz volt.
Mondták hogy a lünettára új bevonatot képeznek, arra azt hittem, hogy ahogyan eredetileg is volt, fehérrel lesznek a számok és beosztások. De most teljesen fekete az egész.
A polír okés lett, a szíj valóban sokkal jobban néz ki.
Viszont a kommunikációval nem voltam elégedett. Több, mint két hónapig volt oda az óra, közben többször hívogattam őket, de státusz adásban elég gyengék voltak.
Legutóbb 1 vagy 2 hete hívtam, akkor mondták, hogy már csak mechanikát kell szervizelni és összerakni az órát, de majd hívnak ha készen vannak és egyeztetünk.
Ezzel szemben semmi hívás, ma csengetett a futár és hozott utánvéttel egy csomagot. Itthon sem voltam, szerencse hogy párom igen. -
Domonkos
addikt
válasz
bigmasterg #251902 üzenetére
Jah. Hat nem teszi szimpatikusabba a markat, az biztos.
Otletnek meg feljott, hogy veszek egy sima Moonwatch-ot es megnezem, hogy mennyire tetszene az eredeti fekete szamlappal. Esetleg kesobb lecserelenem valami feherre, a mutatokat pedig sotetebbre, ha ennek is rossz lenne az olvashatosaga. Termeszetesen, most egy gyors kereses utan megint ra kell jojjek, hogy ez valoszinuleg nem lesz opcio.
Meg persze azt sem tudom, hogy mennyire lenne proli.
-
rozsgyi
tag
válasz
bigmasterg #251892 üzenetére
Azt a Hamiltont én is néztem, de 14.45 mm vastag, szerintem kicsit aránytalan.
-
válasz
bigmasterg #251764 üzenetére
Bátran veheted, mind jó! Bradner nagy kedvenc. Jól néz ki.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
bigmasterg #251764 üzenetére
Még régebben vettem egy Spence-et 100$-ért MassDropon. Ami már azóta csak drop, de ez nem tartozik ide.
Azon még érződik, hogy egy microbrand egyik első modellje. Nincs semmi komoly hibája, csak apróságok. De azóta sok víz lefolyt a Dunán, szerintem fejlődtek. Talán a Just One More Watch csatornán van valamelyikről videó. Neki hiszek, sok minden járt nála Rolexektől filléres kínai csodákig. -
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #251476 üzenetére
-
válasz
-
ktgeri
tag
válasz
Még van az akció? Online elérhető vagy csak a boltban? Ha csak bolt, akkor az összes bl vagy csak amiben te vásároltal?
-
fagyalllo
őstag
válasz
Nem para, az év vége felé szokott lenni Lidl doboz! :)
-
arn
félisten
válasz
bigmasterg #251420 üzenetére
Persze hogy nincs, csak egy tulbonyolitott mernoki csoda. Annyi ertelme van, mint a mechanikus oraknak, egy minigepet viselsz a csuklodon - idomeresre vannak ennel alkalmasabb eszkozok.
Ha csak egy ora kell, vegyel egy radios, solaros gshockot, aztan hasznald, amig az elem mukodik, csak hordani kell.
-
dkovizoli
addikt
válasz
bigmasterg #251381 üzenetére
Sajnos előrendésen addig gondolkodtam, amíg sikerült lemaradnom róla. Igazából az 500 db-osból szerettem volna, bár elsőre ez tetszett meg. Végül az egyik hazai üzletben felbukkant az online boltban ez, én pedig gyorsan lecsaptam rá. Jókor néztem éppen. Így sikerült.
-
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #251265 üzenetére
-
momcrew
tag
válasz
bigmasterg #251221 üzenetére
Contemporary Reverso, apukám.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #251130 üzenetére
Tudom. Az én ízlésemnek, ez már sok a polírból, de másnak meg biztos pont tetszik, mert neki nagyobb minősségérzetet nyújt. Nekem praktikusság miatt se tetszik, mert minden karc meglátszik rajta, sűrűn vinném políroztatni, mert bántaná a szememet.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #251128 üzenetére
Az nem tetszik a Breitlingekben, hogy szerintem túltolják a polírt. Férfias, masszív órákat csinálnak, amiknél csak max díszítő jellegű polír kellene itt-ott. Ha jól látom, ennek is a lünetta full polír.
-
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #251029 üzenetére
róla mindig ez ugrik be: [link]
-
zozy84
senior tag
válasz
bigmasterg #251039 üzenetére
Igen. Plusz posta. Ez meg kb nem használt. Az összes többi meg 300 felett. Mert egy van még 279ért de az plusz 36444ft szállitás. Tehát egy darab lengyelt kivéve nincs 300 alatt.
Ez 5.ik órának pont jó volt 200ért.
Kár, hogy a Haveromnak nem Longines volt -
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #250969 üzenetére
Nekem is melós óra, az akart volna lenni az előző hsz.-emben a "mekkora óra".
Az jó ár, én '17-ben drágábban vettem, ha jól rémlik 23-24k volt.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #250961 üzenetére
Ha jól látom ez egyDW-5600BB?! '17-ben ugyanezzel kezdtem az órázást. Még most is megvan, mekkora órának. Elemet, csak pár hónapja cseréltem benne, úgyhogy elég jól bírta. Lendületben vagy órák vásárlása terén.
Van még valami tervben? Még egy Gshock, hisz 3 a magyar igazság?!
Mondjuk egy MTG, MRG kaliberű szörnyeteg. Bár azok már elég hatalmasok, igénylik a vastag, széles csuklót. Valamelyik gshock fb csoportban az egyik gyűjtő srác rendszeresen tesz fel eladó komolyabb gshockokat, gyakorlatilag új állapotban. Anno mintha kronoméres Viktor is mesélt volna róla valamelyik videójukban, hogy mennyire elvakult, fanatikus.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
bigmasterg #250902 üzenetére
Ennyi a vége mo-ra: HUF 27,000.04 USD 59.34
Ha végignyomkodod. Hát jah 320-as árfolyammal jobb lenne. -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #250902 üzenetére
De erre a 21 ezres árra még lehet rájön a vám?
Vagy a végén a kosarában már minden benne van?
Mostanában csak EU amazonrol rendeltem, de ezen elgondolkoztam, bántós órának. -
tom956ster
aktív tag
válasz
bigmasterg #250846 üzenetére
Igen, ez az. Nekem napi használatos, egyetlen automatán, így jön mindennap velem.
Sokat tököltem vele, mert egy 50essel feljebb lett volna titán tokos Promaster, de ott nincs full lume, viszont vannak ott is szép alapszínek.
Egyébként az első ötlet egy Seiko 5 volt, aztán akadtam a full lumera, beszippantott. -
Lev Abalkin
tag
válasz
bigmasterg #250753 üzenetére
Igen, engem sem tévesztett meg!
Számomra az a gáz, hogy 3 sorosnak akar látszani...
Számomra nem egy PADI logo jelentené a special edision-ságot, hanem pl. a zafír üveg + jó karkötő. Azért nem egy filléres óra, na.
-
arn
félisten
válasz
bigmasterg #250585 üzenetére
Hat nem szarral gurigazott, aztan ez csak a felszin lehet, ugy, hogy a kiralyi csalad nem fogadhat el cegektol ajandekokat.
-
válasz
bigmasterg #250585 üzenetére
Bárki bármit is mondjon, de ez kurvaszép!
-
válasz
bigmasterg #250559 üzenetére
Nagyon lehetséges, hogy ez nem is epos, hanem egyenesen kínai a belsőt kivéve minden. Amúgy rettenetesen unalmas darab. Ezért kapott valaki fejlesztői, tervezői pénzt?
Átfuttattam az új laptopot, rajta a beállított honlapokat. Meglepődve tapasztaltam, hogy van brand ami lehúzta a rollót, pár (se emberhez, se névhez nem köthető) microbrand ugyan azt adja el más logóval.
A régiek közül ugye a lengyel Xicorr, a Texasi Du Frane és a Laco tetszik most nagyon. -
"_Maverick_"
kezdő
válasz
Nem erőltették meg magukat az Epos tervezői.
-
fagyalllo
őstag
válasz
-
rozsgyi
tag
válasz
bigmasterg #250543 üzenetére
Erről írt Dávid a multkori cikkében. Sok embernek egy darab jó órája van és az többnyire valamilyen acélszíjjas sport óra és azt veszi fel minden alkalomra. Ez lett a divat.
"The original message of a luxury sports watch on a steel bracelet was one of incredible wealth and conspicuous consumption. Today’s message is as contrary to that as it is possible to imagine: It means that I can only afford one nice watch and I expect it to do everything. I want to wear it to the office, to the pool party at the neighbors, and to the fancy gala dinner with a rented tux."
Itt a cikk:
[link] -
válasz
bigmasterg #250547 üzenetére
Talán emlékeztek még Derrick, alias Horst Tappert-re.
Már a korai szériában a hetvenes években is rövidebb volt az órás karján az ing és zakó.
Hát igen. Konfekciónál ez nem kapható. -
válasz
bigmasterg #250547 üzenetére
Hát igen, nem egy öltönyóra, de ekkor szokták azt mondani, hogy ha JB007-nek öltönyhöz, csokornyakkendővel jó a búvár, akkor miért ne lenne nekem is jó egy nem annyira toolwatch?
Öltönyhöz nem, de csak zakós casual dress code-hoz én is (szinte mindig) az Avengert veszem fel, az olyan csillogóNem a mutogatás miatt, hanem az tényleg egy szép óra olyan alkalmakhoz.
Jah, és mint a képen is látszik, befér az ing alá -
momcrew
tag
válasz
bigmasterg #250543 üzenetére
És ha szerencsétlennek csak az az egy órája van?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest