- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
eron009 #249898 üzenetére
Szerintem a bőr szíj sokkal elengánsabb mint egy fémszíj, de kevésbé praktikus.
Ha allroundernek kellene, amit fel lehet venni elegánsabb helyzetben is, akkor azt mondanám, hogy a Golden Eye.
Kifejezetten elegáns órának viszont inkább a bambino.Nekem van egy sima, nem open bambinom (FAC0000EW0), mondjuk az én csuklóm kisebb, de majdnem nagynak is éreztem elsőre.
Öltöny mellé sokszor 40cm alatti órákat szoktak hordani. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
eron009 #249898 üzenetére
20-as csuklóra mindkettő kicsi lehet. Nekem nem esetem a nyitott számlap, inkább egy üveg hátlap, ha már a szerkezetre kíváncsi az ember - de nem mindenki van így ezzel /különben nem gyártanának open heart órát/. Orient szervizét sem dicsérik halálra, amióta nem a Jász utcában van. Nézelődj még sztem, és inkább 42 mm, de mindenképp próbáld fel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gombászkönyvek egyben
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest