- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SOAD19 #250209 üzenetére
persze, hogy quartz-ra
én quartz bzi vagyok, nem is nagyon tudom, mire cserélném le a mostani brenyómat
Ha ügyesen választasz telefont, egy Aquaracer quartz is befigyelhet mellé.
(én még zárás előtt kedvezménnyel vettem egy i13-at az áremelés előtt, még így is sokallottam az árát amúgy, de lehet sokszor kuponhalmozással jó (?) samsungot is venni és akkor mehet nem microbrand de szép állapotú óra (akár patika is). Nem tudok most példát küldeni, nekem is volt nemrég 150k körül lőtt nagyon szép Aquracerem fém szíjjal, de eladtam, nem hordtam, szerintem ide is szúrtam fotót róla.Microbrand: nekem egyszer volt, a mostani Venezianico akkor még Pegasus néven futott, rózsafa doboz, minden körítés, aztán leestek a mutatók, szerencsére pont Olaszországban tőlük 20km-re voltam, amikor ez történt, átmentem oda, le is adtam nekik, aztán küldtek kettő újat inkább, ez pont egy rossz példa lehet, de nem szeretnék soha többet microbrand órát.
Zolika: Aquaracer, quartz, 39-41mm, vannak ilyenek.
-
zolikaDB
veterán
válasz
SOAD19 #250095 üzenetére
Ugye, ugye a jó Dan Henry...
Srácok, van itt valakinek automata, húzhatós Timex-e (Marlin) vagy olyan órája, amiben Miyota 8205 ketyeg?
Ha felhúzom (mert éppen ma nem ezt az órát viselem), akkor azt a korona "betolt", azaz A állásában kell tennem?
Ha húzom, közben a mutatók nem állnak meg. Ez így oké? (alulról felfelé teszem ezt)
Nem olyan, mint amikor 10 évesen nagyanyám ruszki szarjait húztam fel, amik tkp "racsniztak", mint a chrova-kulcsok -
ricsik
őstag
válasz
SOAD19 #250090 üzenetére
Az összes szíjam már quickes, csak olyanokat veszek, de sajnos a gyári fém, ami a legjobban tetszik nem az. Természetesen nincs fúrt lyuk, így könnyebb karcolgatni.
Láttam valamelyik luxus gyártó csinál már fémre is quick fém szíjat, alig kellett ehhez 150 év. Micsoda innovációRemélem elterjed a csóró világban is, mert azon kívül, hogy nem karcol, kicsit egyszerűbb a csere
-
Jürgenmüller
kezdő
válasz
SOAD19 #249677 üzenetére
Bocs megkérdezhetem, hogy miért kell letenni az automata órát, ha motorozol, valaki itt írt valamit, és akkor nagyon le lett cseszve, hogy miért ír hülyeségeket. Akkor most mégse hülyeség? Vagy?
Én is motorozok, most javították meg a Seiko 5-ösömet a Seiko szervizbe üvegcserével 35 000 Ft volt, akkor ezeket nem érdemes hordani ilyen esetben?Erre meg ezt írták [link] .
Akkor tulajdonképpen mi az igazság, mert kicsit nem értem, hogy miért veszed le az automatát motorozás közben, ha a kolléga szerint lehet. Mondjuk az nekem kicsit furcsa, hogy Ligetfalvi Viktor is azt mondta amit a kolléga írt ennek ellenére le lett hülyézve, na nem mintha mert megvan a stílusa. De akkor itt mi az igazság mert kicsit zavaró ez az ellentmondás.
Köszi.
-
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #249821 üzenetére
[link] kis gyémántos Casio
Először ablogtowatch instáján láttam, majd legutóbbi kronométeres videó után berendeltem.Csak ilyen vizsonylag noname brands.hu -ról rendeltem (korábban vettem már itt ezt-azt), ott a legolcsóbbak között volt és még jött le róla kupon.
09.01 rendeltem, akkor erre a hétre írták a raktárra érkezését. Most meg [link] jövő hétre írja. Remélem annyi hogy nem tartják raktáron és csak rendelésre jön egy hét alatt és nem az van hogy csúszik. De az ilyen variálások miatt utánvéttel rendeltem.Páromnak timestore-rol ugyanazon a napon rendeltem egy kis virágos casiot (LA680WGA-4C). Az már tegnap itt volt és sikert is aratott.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
fagyalllo
őstag
válasz
SOAD19 #249777 üzenetére
Esetleg szemüvegbe. ;)
arn: drága szutyok
-
ricsik
őstag
válasz
SOAD19 #249675 üzenetére
Nem is értem mért beszél mindenki arról, hogy hány havi fizut lehet, kell, illik, akármi, költeni egy órára. Szerintem az időhöz van értelme kötni, hogy az ember hány hónapot hajlandó félretenni, spórolni egy órára. A fizetéshez semmi köze. Pl. ha két ember 300k-t keres, az egyik abból félrerak 150e-et havonta, a másik meg 30 ezret, akkor a 300e-es óra az egyiknek 2 havi, a másiknak 10 havi spórolás. 10 hónapot spórolni szvsz elég marhaság. Így ugyanakkora kereset mellett az egyik simán megteheti, hogy megveszi, a másik meg bolond ha megveszi, olcsóbbat kéne választani.
LSS: szerintem nem a fizetés, hanem az adott hónapban félretehető összeg a mérvadó, ahogy te is írtad, illetve. Az a fontos, hogy hány havi megtakarítást észszerű órára költeni.
Szerintem 1-2, órabuziknak 3-6, nagyon max. -
Csari93
aktív tag
válasz
SOAD19 #249675 üzenetére
Pontosan ezt akartam írni, basszus két havi fizetés általában sok havi megtakarítás. Őszintén szólva engem kicsit meglepnek a számok amiket írtok, de biztos nem vagyok tipikus, meg élethelyzet függvénye is (vagy én rosszul csinálom, ezért is érdekes a téma
) . Van kis családom, kis házikó, több jármű, más hobbik is (bár hasonlóan alacsony beleinvesztálással), az órák amiket hordok egyhavi fizum 6-7%-áért kerültek be.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SOAD19 #249707 üzenetére
nemm rosszak ár/értékben, egy barátom hord 1970 Divert, élőben is egész kellemes. én 100e körül ezer mást tudnék venni, de ennek is vitathatatlan előnyei vannak. az új diverek pofásak, de 290-ről 430 dolcsira ugorva igazán megtarthatta voln a 200m-t.
-
arn
félisten
válasz
SOAD19 #249677 üzenetére
Jah ezert sem eroltettem ezt a vonalat. Amikor a max bill a kezemen van, tudom, hogy mechanikus, es meg csak nem is vizallo, igy vigyazni kell ra. A tobbinel nem. Mutatos kvarcokat hordtam az elmult 20 evben, sose volt veluk gondom, bringaztam bennuk, stb.
Meg erre van a gshock, azt nem sajnalom, ra se kivan senki, barhol hordhatommajd esetleg vmi jubileumi kockara cserelnem.
-
arn
félisten
válasz
SOAD19 #249670 üzenetére
Most raktam ki
Divert akartam, vmi normalisabbat, de a vegen oda lyukadtam ki, hogy nekem a submariner lenne autentikus, de azt meg sose hordanam jo szivvel, hogy vmi baja lesz. Meg meg egy mechanikus nyug se kell egyelore - ehelyett lett a t200, mint nyugmentes ora.
Aztan majd meglatjuk melyiket mennyit hordom, a junghansnal es a t200nal igy is van atfedes, kitartok altalaban egyegy dolog mellett, lehet szimplan a junghans lesz a hetkoznapi ora, a masik ketto meg adja magat.
-
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #249672 üzenetére
Storyba kiraktam az órát, erre reagálva írt rám volt egyetemi csoptárs.
Ő most vett egy új Seamastert, de mondta hogy következő órája jó eséllyel egy Submariner lesz. Neki meg ez fér bele. Korábban Silicon Valleyban volt senior full stack developer most meg saját vállakozást visz.Tényleg nagyon relatív, hogy kinek mi a drága és mit engedhet meg magának.
-
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #249568 üzenetére
Néztem amúgy ezt is. Ez is tetszik és a hátulján is látszik a szerkezet.
Amúgy amazonon a commander sincs rossz árban.Többieknek köszi a dicsérő szavakat.
Majd lefotózgatom az órát rendesen, csak makró obi most nincs nálam és hétvégén is elfelejtettem elhozni. Így csak teloval csináltam róla 1-2 képet.Szerk:
Egyedül a garit nem tudom hogyan működik amazonos eladó esetén. Full foliasan, bontatlanul jött az óra, viszont a gari kártya nincs rendesen kitöltve, csak a bolt neve szerepel rajta, de dátum, széria szám üres. -
sid87
senior tag
válasz
SOAD19 #249519 üzenetére
Többek között én is így tettem.
(egyáltalán nem kényelmetlen, nekem)
Pedig direkt megvártam a kronométer adást a kettő összehasonlításáról, és ott is inkább a MIDO-t mondták jobbnak, de mivel számomra no name, így lehet sokkal jobb, ha semmi nem köt hozzá, nem viselném szívesen.
Másik meg az a hélium szelep szerintem full felesleges, csúnyítja és nagyon vastagítja az egészet, kézmosáshoz is leveszem az órát, nem hogy ilyen extra kelljen bele.
Csak gondoltam hogy legyen a másik oldalról is egy nézőpont, miért Longines és nem MIDO.
-
SeatZola
őstag
válasz
SOAD19 #249519 üzenetére
Köszönöm! Anúgy addig volt nehéz dolgom, míg mindkettőt egymás után a kezembe nem fogtam. Onnantól már a Longi nem játszott nálam. Igazából nem is tudom, hogy most akkor a szívemre vagy az eszemre halgattam....Lehet inkább mindkettőre ls nem az egómra. De ez azért nehéz meccs volt számomra.
-
-
GlitterJohan
csendes tag
válasz
SOAD19 #249182 üzenetére
Ennek még olcsó a szervize, ez még ETA 2892-A2 alapú. Egy Hantos kaliberű órás talán 50-60 körül megcsinálja. A gyári szerviz viszont 550 euró.
Kb. pont egy hete próbáltam fel az új idei Small Seconds Aqua Terrát, de csalódás volt, nem éreztem, hogy megér kb. 3 millát.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
SOAD19 #249089 üzenetére
Két hét múlva lesz az esemény, az 14 nap elállási jog. Amúgy nem nagy kaland, kár izgulni miatta. Egy csomót láttam már.
Mriya :
Én is kerülöm a gyengébb minőségű elemeket, amíg van jobb itthon. És nem 9F árkategóriás kvarcokba teszem. Ezen felül szem előtt vannak, ha jelentősen eltérnek a pontos időtől, már nyitom is a hátlapot. -
rbalint88
addikt
válasz
SOAD19 #248972 üzenetére
mivel búvárórákon jellemző, inkább arra tippelnék, hogy (a vastag) búvárfelszerelésben könnyebb ott így picit oldalról/srégen hozzáférni, mint 3 óránál.
djeperto: én csak azt nem értem, hogy ezután a kvázi-GS után miért vetted meg a dobozban a másodikat
nekem ugye SPB077/79 hibrid van, ami nagyjából ugyanez, a tok és szíj biztosan. Nagyon szeretem, de ha lenne egy Spring Drive-osom, biztos nem venném meg ezt mellé két kategóriával gyengébb kivitelben, viszont szemmel látható összegért - nem sajnálósnak túl drága, az LX mellett viszont nem elég jó, legalábbis az én szememben.
De az Orienteknél is van jócskán átfedés, úgyhogy a hiba valószínűleg az én készülékemben van -
Hege_Peter
újonc
válasz
SOAD19 #248634 üzenetére
Kedves Jürgenmüller valószínűleg félre értette a kollégát a szervízben, mert nem a szerkezetet szídta, csak megjegyezte, hogy ismerjük a szerkezetet, mert garanciában javítjuk a Lorus órákban. Valóban a SEIKO gyártja a werket, de nem nagyon használják SEIKO órákban, csak a Pulsar, és Lorus márkában.
Tehát a szerkezet nem rossz, és megbízható is csak nem mindíg éri meg gazdaságilag a javítása, mert olyan órába teszik, aminek az ára (új) közel van a javítási árakhoz. -
Ceree
senior tag
válasz
SOAD19 #248629 üzenetére
Persze, megvan.
Akkor lehet felteszem ebay-re free shipping to middle east-tel :P
Szeretem ezt az orat, mert igazi troll az irodai kornyezetben. Amugy mindenki megnezi, a legtobbeknek jo emleke van rola, jo jegtoronek bizonyult beszelgetes inditashoz.
Sajnalom, hogy GTK, tudom h olcso, de nem szeretek jol mukodo eszkozoket eldobni. -
LimaBravo69
tag
válasz
SOAD19 #248566 üzenetére
A válasz ide is szól:
(#248567) fagyallloKöszönöm minkettőtöknek, és az előző hozzászólóknak is az infókat, azt hiszem, már mindent tudok a másodperc stoppról
(#248571) Veron
Próbáltam rákeresni az órára, de csak hasonlókat láttam. Melyik modell ez konkrétan? Smiths Everest PRS-25?
Bár nemrég rendeltem egy Certina automatát, még az is lehet, hogy érdekel majd a lehetőség(persze az asszonynak lehet hogy egészen más véleménye lesz erről
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Eladó KTM női bicaj!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Fotó állvány eladó
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest