- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melanor
tag
válasz
fagyalllo #171968 üzenetére
Igen, így érthető, viszont most meg az birizgál bennem, hogy a többi óra kénytelen a kezem nélkül élni az életét. Mégsem hordhatok 3-4-et egyszerre. Bár tudom, nem egyedi probléma, láttam már itt is hasonló tünetegyüttest. Amúgy a Bulova moon-ra megérkezett az M1ó-szíj
-
Chance
tag
válasz
fagyalllo #171777 üzenetére
Akkor ezek szerint nem csak nálam van ez most így. Van most 3 automata Seikom meg egy Vostokom, de valahogy az Eco Drive Citizenhez van most a legnagyobb kedvem, sőt a közelgő születésnapomra tervezett órának is az a fő kritériuma, hogy ne automata legyen (max Kinetic a Seikotól).
Lehet, hogy ez lesz a befutó: [link]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #171421 üzenetére
Lopja az ötleteimet.
Jó az eredeti pilóta mutató, csak teljesen fehér kellene, mert a fekete mutatóvég nem nyerő a fekete számlapon. Ez a sárga meg kifejezetten ronda, akárcsak a szíj.
/Ilyen forma tok miért nincs 40-esben keleti barátainknál? És bele illő kézihúzós werk./
Nekem nem lenne képem mások átverésével növelni a vagyonom, de nem vagyunk egyformák. -
Spet
addikt
válasz
fagyalllo #171402 üzenetére
Mai vilagban az a divat (vasaron is lattam most joparat)
Egyik kedvencem az 1600€-ra taksalt fedelzeti orabol kialakitott asztali ora.
(a masik a 3 koros Marvin chrono de a rozsarany Brietling es egyeb tarsasaga miatt kep nem keszulhetett rola, kicsit nagymajuan elutasitva.)
-
C0RVUS
tag
válasz
fagyalllo #171250 üzenetére
Ehhehhe... azt nem is néztem, hogy nincs raktáron.
Amazonon még van ijesztgetős árakon.
De akkor a SARB017-et ezek szerint még gyárcsák? Azért azt gondolom viszik, mint a cukrot. Annak is a krémszínű meg fekete tesójával már elég rég leálltak. Ideje lenne előrukkolniuk egy újabb hegymászós kollekcióval. -
csabulaxi
senior tag
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #171091 üzenetére
A McQueen azóta is várólistán van nálam.
Jó holmi volt ez a változat is. Képen nem mondott semmit nekem sem, de hordva nagyon tetszett.Még a modul-chronot is megbocsátottam neki! (valamit módosított benne a TH, mert több mint 50 óra volt a járástartaléka és +1mp/nap pontosságot hozott "irodai" igénybevételben)
-
Blind
kezdő
válasz
fagyalllo #170871 üzenetére
Mivel a hátlap üveg, így az oldalán találtam ezt : 647668
Lauda Napi lebontásban kell mérni a pontosságot ? Esetleg heti ? Ma beállítottam pontosan ,vasárnap megírom mennyit tér el .
Mp pontosra ,hogy tudom beállítani? Mert ha kihúzom a koronát a mp mutató nem áll meg, megy tovább !
-
ricsik
őstag
válasz
fagyalllo #170530 üzenetére
Hogy őszinte legyek egyik sem jön be.
A GS-nek bumszlibb már nem is lehetne a mutatói, kinek csinálták? Gyengén látóknak?
Ráadásul nem mondom mire hasonlít az óra mutató.
A lenti Seiko meg hát no comment...Ja köszi valakinek, aki lesunázta a Seikok 12-es indexét, azóta csak azt figyelem.....
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
fagyalllo #170321 üzenetére
Átnéztünk vagy 800 női órát, amiből a töredéke felet csak meg a kritériumoknak, de egyik se volt az "igazi".
A fent felsorolt kritériumok java részét nem teljesíti, de most ez a szerelme: H64425585 Hamilton Khaki King Pilot Automatic Eszméletlenek ezek a nők. Bár az mellette szól, hogy ezt még én is hordhatnám.Az, hogy férfi óra és hogy majdnem 40-es meg egyértelműen ellene....
-
Milu87
csendes tag
-
krx21
nagyúr
válasz
fagyalllo #170316 üzenetére
Klassz, de a helyzet az, hogy a gps mellé az összes többi tök felesleges...
Sőt tovább megyek: plusz meghibásodási lehetőség és plusz költség... Ha az égboltról 3 másodperc alatt szinkronizál az óra, miért akarnám ezt megtenni rádióról 3-5 perc alatt vagy telefonról??? -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest