- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
resool
aktív tag
válasz
Szulita28 #118482 üzenetére
Mondanak, 2000 óta vagyok RM szurkoló, ami óta követhetőek egyáltalán a meccsek egyet sem hagytam ki ;és mi a baj a jelzővel? Egyik sem egy túl intelligens ember, sportteljesítmény nem jár együtt ezzel. Persze vannak kivételek, de nagy átlagban buta emberek, akik máshoz nem értenek. PL. egy híres úszónk is nem régiben végzett BME-n és évfolyamtársam volt, hát mondjuk úgy, hogy már azt is csodálták a tanárok, hogy neki érettségije van. De hát a név az név, tanárokat is kötelezi.
Szinten ugyanez igaz az általad felsorolt edzőkre. 10-en éves koruktól már elhanyagolták az iskolát a sport miatt, ha egyáltalán el is végezték a középiskolát. -
-
alphaville
aktív tag
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Szulita28 #116981 üzenetére
Szerintem az ízlés legtöbbünknél eléggé bináris. Igen vagy nem. Ezzel nem lehet vitatkozni. Átforgattam az órát nagyító alatt. A tokfülek (általában nem látszó) belső felén találtam enyhe marószerszám nyomot. A hátlap és a tok illesztésénél egy kevés szilikon zsírt. (Ez jó. Tehát használtak a tömítőgyűrűnél.
) A korona logó gravírjában némi DNS vagy polírpaszta maradványt és csak nagyító alatt látható szálhúzás egyenetlenséget a korona gravírozott felületén. Ezen kívül semmi. Aminek centerben kell lennie az ott van, aminek illeszkednie kell az illeszkedik. Nekem az óra amúgy is tetszett ,de a megmunkálásra sem lehet panaszom. Elnézést a sok képért és a minőségükért.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Szulita28 #116971 üzenetére
Eddig én is nagyon elégedett voltam a Steinhart-ok minőségével. Nekem volt Aviation és O1 is. Eladtam őket ,de megbántam. Most megint elcsábultam, mert be kellet látnom ,hogy Rolex-em nem lesz ebben az évtizedben. Holnap érkezik az OVM majd betolom a loupe alá és ígérem szigorú leszek. Most ,hogy fogtam pár komolyabb darabot kiderül ,hogy csak az idő szépítette-e meg a véleményemet.
-
RCTiv
tag
válasz
Szulita28 #113433 üzenetére
nekem a "pilótaóra" az egyértelműen a II. világháborús "B-uhr" azt meg öt gyártó gyártotta: A. Lange & Söhne, az IWC, a Laco, a Stowa és a Wempe.
erre gondolok: (Csak akkor még 50-55 mm-es nagyságban)
(félreértések elkerülése végett ez csak nekem jelenti a pilótaórát
-
-
jolti
senior tag
válasz
Szulita28 #111028 üzenetére
Szerk.Bocs, nem neked szántam, hanem mindenkinek, csak rosszra kattintottam.
Nézegettem több helyen, de árat sehol nem írnak, legalábbis ahol én néztem.
Mennyibe kerül egy automata óra nagyszervize? Gondolom márkafüggő, de kb? Seiko, Orient, Citizen kategóriára gondolok. -
fagyalllo
őstag
válasz
Szulita28 #110954 üzenetére
Áááá, nem kell ahhoz 1-2 évet várni!
Vedd meg a 2015-ös limitál modellt és vigyázz rá, azzal talán nem buknál annyit. -
Szulita28
senior tag
válasz
Szulita28 #108733 üzenetére
Erre valaki?
"Egy mutatószett használhatósága - leszámítva a méretet, azazhogy befér-e egy adott tokba - csak a szerkezettől függ? Például egy 2824-2 esetében, egy ehhez jónak mondott szett beletehető bármilyen ezt használó órába, legyen az Hamilton, Tissot, Davosa, vagy akár Longines, Bretyó? A szerkezet minősége (elabore, top etc.) nem lényeges? Vagy ennél bonyolultabb a helyzet?"
-
von toth
tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szulita28 #107318 üzenetére
Nem tudom mennyire hiteles ez a feketelista de rajta van
-
ronin s8
senior tag
válasz
Szulita28 #101181 üzenetére
Nagy előrelépés volt, amikor a minőségi gyártóknak végre sikerült leakadniuk a bronz tokokról, és áttértek az acélra, erre most visszaköszön a múlt.
Ezzel az erővel lemarathatnánk a krómot a régi Doxákról, és máris trendik lennének a tokjaik!
A nehézfém allergia örülni fog...
-
fagyalllo
őstag
válasz
Szulita28 #98010 üzenetére
A tavalyi modell árából és a 300 darabra limitált szériából kiindulva mocsok drágán.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest