- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Dzsana #96321 üzenetére
Akkor délelőtt hazudtam, mikor saját nevelésünkként büszkélkedtem veled?!
Ez meg nettó trollkodás volt tőled?
-
ktg3
őstag
válasz
Dzsana #96323 üzenetére
Az igen
Mondjuk ha ennyiért talál rá vevőt, akkor valamit jól csinál.
Lehet neked is át kéne állni valami hasonlóra, konkurenciának mondjuk 10%-kal olcsóbban. Jól megszednéd magad. Ilyen árréssel havi 3 raklap vintage tissot jönnemod.: amúgy ez az omega nagyon tetszik. Csakhát ugye nem kifejezetten olcsó.
-
fucsaj
csendes tag
válasz
Dzsana #96049 üzenetére
Hát szétszedni nem merem, mert nem értek hozzá sajnos. Egyedül a balansz feletti téglalapon van valami dőlt betűvel írva két sorban. Az alja mintha az lenne hogy "Retard" de szerintem csak én vagyok az, hogy nem tudom elolvasni
Egyébként lehet, hogy tényleg kínai.. De ez a szkeleton hátlap a naptárral eléggé bejön.
Illetve a tokban belül "9674" és valami fura figuraSZERK: Kitrükköztem nagyítóval még egy képet a fedél belső részéről:
-
Dzsana
senior tag
válasz
Dzsana #96046 üzenetére
Ja, de láma vagyok, most nézem, nem a szétszedés folyamat van lefényképezve, hanem előröl is, és hátulról is. Már órás szemmel néztem. :-)) Szóval mindkét oldalt van kihajtás. Első ránézésre kínainak néztem, de így már nem biztos. A billegő alatt nincs semmi felirat, szám, jelzés?
-
Pé
senior tag
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Dzsana #94657 üzenetére
A másodperc kerék nincs elgörbülve és nem ér hozzá a csapágylemezhez vagy mi az?Vagy a felsö kö nem sérült és lötyög a fogaskerék?
#94698 vadászcsiga: vw?
(Golf?)
#94705 Babarnew: Én is írtam neki és törölte a hsz-mat!
Mondtam neki hogy nem dicsekednék azzal hogy 2007 óta nem volt szervízben stb...
-
squir
aktív tag
válasz
Dzsana #94680 üzenetére
De volt, csak marha kevés. Volt is a kezemben (azt a vaterán a tiebreaktime adta el) gyönyörű darabok.
Néha feltűnik ebay-en is. Egyet elvittek előlem (angliai eladó), a másikat pár hete láttam, de nem mertem rizikózni egy 60e+postaköltséges rendelést jelen helyzetben Ukrajnából... -
-
von toth
tag
válasz
Dzsana #90884 üzenetére
Ha találsz, akkor ok, de nekem legkésőbb jövő hétig kell mert elfogyotak az óráim
A Lorus automatámat most pénteken veszik meg egy Q&Q outdoor órában tolom
Egyébként régi (mármint vagy 100 +) óráknál még simán volt rézcsapágy nem? Elméletileg persze kopik, de azért nem kéne neki annyira. Persze szerintem ez inkább a DDR mint maga a réz
-
leximester
tag
válasz
Dzsana #89737 üzenetére
Már megijedtem hogy, csak nekem tetszik.
Szeretem a sárgát. Minőségben, megbízhatóságban nincs gond a Tissot-al, ha jól tudom. De várok tippeket, hasonló árban lévő órákra. Nem rég majdnem vettem egy Eco-Drivos Citizent, de meggondoltam magam, inkább egy jó automatát szeretnék.
-
agy73p
senior tag
válasz
Dzsana #89736 üzenetére
Köszönöm. Én balga azt gondoltam, hogy erre már van egy iparág, átlagos tucat tokokba beilleszthető műanyag "hézagoló" készlettel.... A Seiko 5-ösök, meg egy csomó átlagos óra sem rendelkezik nagyobb számlappal, mégis vastagabb, szélesebb tokokat gyártanak már hozzájuk a trendnek megfelelően. Szóval amolyan optikai tuning akár szerény mechanikának is.
A mostani tokról lejött a króm (ha az volt), ródiumoztatni tudnák csak, de attól még megmaradna csak 18-as szíjjal használható kis toknak.... -
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Dzsana #89326 üzenetére
Eléggé rottyon van szegény, a spájzban egy kulcsokkal teli dobozból került elő, tökig felhúzva (nem én voltam
) persze nem jár. Meg van itt még egy másik elég gyászos Slava, majd arra is mondasz valamit, nemsokára zargatlak velük.
Zozzer888, vadászcsiga: Köszi a kontrasztot!
Az óraöröklés-témáról valahogy-valamiért eszembe jutott ez:
Aranyóra -
Pé
senior tag
válasz
Dzsana #88239 üzenetére
És valami szép, nagy Wermachtwerkes akad-e eladó ?
Ja, megnéztem a kézihúzósaim járástartalékát 2 tesztből. (jelenleg 3 komolyabb van itthon)
Eredmények:
3. Zenith vintage military : 37 óra (percre pontosan, mind a kétszer)
2. Glashütte 70.1 (restored by Dzsana) : 41 óra 35 perc körül
1. Omega Speedmaster Mark II (mmonwatch werk) : 53 óra 10 percTehát mindegyiknél bőven elég a napi 1 felhúzás. Az Omega azért meglepett
-
tupacamaru
veterán
válasz
Dzsana #88223 üzenetére
Ne haragudj de ezen roppant jót nevettem.
Amúgy olvastam már én itta PH!-n blogban olyat is hogy az ali-ról vett egy gyűrűt és amikor bevitte az ékszerészhez akkor derült ki hogy igazi gyémánt van benne, és az ékszerész ott helyben kiperkált érte több százezer forintot.
Ezek után kicsit szkeptikus vagyok.
-
von toth
tag
válasz
Dzsana #88193 üzenetére
Köszi az infót. Sejtettem, hogy magyarisztáni papírmunka lesz csak.
Beszereztem egy-két cuccot, szerencsére vannak roncsok is amiken tudok gyakorolni. Fel fogok keresni itt egy helyi órást, de az lesz aztán nehéz Tatabányán és vonzáskörzetében.
Leszedek majd video tutorialokat is aztán rakenroll.
Akkor, ha nem bánod majd kérdésekkel is zaklatnálak.
Először is írd majd meg nekem lécci a csavarhúzókészletet, hogy milyen márka és hanyasok kellenek.
-
von toth
tag
válasz
Dzsana #88177 üzenetére
Akartam már kérdezni tőled, a régi szovjet (mármint szockó) szerkezetek mennyire tartósak? Melyet azok, amiktől óvakodni kell?
Ja képzeld Vályiék februárban indítanak képzést. Júniusban lenne az OKJ vizsga. Kértem tőle tematikát, mert eddig csak az árakat írta.....
Szerinted érdemes benevezni?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Dzsana #87307 üzenetére
Ja most mar értem mire írtad azt "mert te csináltad". Ezt látod a másikon nem néztem hogy tenyleg pontban éjfélkor vált e, de bevallom a tieden sem. Nem tudtam hogy a mutatók felhelyezésén múlik. A "pontban ejfelkort" amúgy is nagyvonalúan értettem. Ha otthon leszek megnézem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest