- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #264325 üzenetére
Mondom ezt elolvasom, de a Casio topic-ban majdnem egy hetes az utolsó komment.
Vagy én nézem rossz helyen? -
Veron
addikt
válasz
SOAD19 #264311 üzenetére
igen, a CW-k még bontatlanok, azokat könnyedén vissza lehet küldeni.
néhány észrevétel: az asztalon fekve a legnagyobbnak a kék 12 hat, kézen nem tűnik óriásinak. viszont a zöld meg kicsinek tűnik.
a GMT Sealander, kék 12 és Stowa számlapja egyforma méretű, kb. 33 mm. a GMT nagyobb, mint az eddigi óráim (custom Seiko, Everest), de még tűráshatáron belül marad.
a Trident 38 mm, a számlapja 29,5 mm körül lehet, viszont ennél kisebbneknek hat a zsúfoltabb számlap miatt. -
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #264193 üzenetére
Sötétkék. Ezzel a mintával mélytenger színe van.
A világoskék ezen az órán nekem meg ilyen strandkorlát / bili szín.Valahogy sokkal műanyagosabbnak néz ki, mint a sötét.
Plusz a sötét számlap a fényes indexekkel kontrasztosabb, jobban leolvasható.busman:
Melyik Epos, melyik Tag, melyik Longiness?Pl az új hydroconquest gmt-nek már teljesen más koronavédője van.
szerk.:
Amúgy még Orisokat is megnézném. -
fagyalllo
őstag
válasz
SOAD19 #264193 üzenetére
Meglepődve magamon inkább a sötétet választanám.
busman: kinézetre TAG, de belül ugye
, a Longines búvárok pedig nem tetszenek.
-
SeatZola
őstag
válasz
SOAD19 #264180 üzenetére
Ez baromi szép. Majdnem minden tetszik rajta. A mutatói is szépek nagyon, a tok formája és csiszolása is bejön, ha a szíj is tömör szemes, akkor az is rendben van. Csak a neve….. Sajnos nagyon nem bírom a hasonló nevű f1 pilótát és mindíg ő jut eszembe ahányszor meglátok egy Hami órát….. A kötekedők kedvéért az f1 pilótát nem a bőrszíne miatt nem bírom!
-
csabulaxi
senior tag
válasz
SOAD19 #264021 üzenetére
Az orange Monsterem pont 12 éves.
Most van harmadszor az Adrián.
Hétfőn jöttünk, 1,99 euró volt a prémium benzin, ma ugyanannál az oszlopnál 2,06 euró. Huszonnyolc forinttal drágábban. Biztosan Viktor nyúlt utánam, hogy otthon érezzem magam.
Te szent missziót teljesítés vagy mi a f@rok, hogy nem bírod ki?! -
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #263999 üzenetére
Ezt a videót most vettem fel neked, nem is asztalnál. Simán állva, óra kézben.
Egyik oldalról már leszedtem a szíjat, mert videó előtt megpróbáltam egyszer, hogy okés lesz e.
Na most rakhatom vissza.Ez az alis tool, amit linkeltem.
Szerk.: amúgy lehet hogy már az első kattnál elengedte a videón.
-
i400
senior tag
válasz
SOAD19 #263431 üzenetére
Ezzel én is megszívtam, mert csak (az én elgondolásomban legárnyékoltabb helyen) a szekrényben vette a jelet a Citizen Pesten. Egyszer adtam neki kézzel egy szinkront és azóta a lakás bármelyik pontján rakom le egyszer egyszer mutat közepes vételt, amúgy mindig magasat.
-
phrenetiX
tag
válasz
SOAD19 #263431 üzenetére
Van rádiós kocka G, csak nem hordom, de órásdobozban, ami elég messze van az ablaktól minden nap szépen szinkronizál. Van BT-s G is, de az is csak BT-n képes időt pontosítani. Amivel nincs baj, csak ha majd a BT már a múlté lesz, akkor kérdéses mivel lehet majd állítgatni.
-
driv4r
aktív tag
válasz
SOAD19 #263363 üzenetére
Pont tegnap linkeltem a másik topikban két Bruce Lee cikket, ezt és ezt.Mondjuk nem igazán értem, mi köze akár a régi, akár az új Seiko 5-nek Bruce Lee-hez és az órájához, akár JDM, akár Hong-Kong verzió volt. Egyik fennmaradt fotón se látható "5 Sports" felirat, meg hát azért a 6139-6010 mégis csak egy kronó volt. A Fratello cikk meg nagyvonalúan elintézi ezzel az állítással: Bruce Lee famously wore Seiko 5 Sports watches, a linken viszont egy olyan topik van, ahol ahány hozzászóló, annyi vélemény és rekonstrukciós értelmezés. Na mindegy, biztos két perc alatt eladják, de azért ez kicsit olyan izé, "holdórás" húzás.
-
HUNMazsi
csendes tag
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #263226 üzenetére
Seikonál nem írtam, de fb-on van fent a "ÓRA adás vétel csere (használt/új)" privát csoportban, de nem 180, hanem 190k. De állítólag jó állapotú, csak mikrokarcos.
-
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #262910 üzenetére
Csatos fele 8cm + csat (1cm), másik fele: 13cm.
A gyári 8 - 12 cm, kézen is kicsi rövidebb.
Ez az amúgy, csak a piros volt extra akciós.Memmaao:
A gyári Nivada amivel az óra jött nyilván jobb, szebb a csat is, szűkül is (ez az olcsó nem igazán szűkül), és a minta is mélyebb rajta. Csak az 85$ + vám, áfa. -
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #262880 üzenetére
Én már csak akkor látok borítékot, amikor aliexressről rendelek valami xart, melóban is örülök, ha a kötelezőt megkapom.
Egyéb:
Köszönöm mindenkinek a szavazatokat!
7 szavazatot kaptak a lyukas szíjak, 13-at a simák. A színeket tekintve 3 szürke, 5 zöld, 5 világosbarna és 5 sötétbarna szavazat érkezett, illetve xcvbxcvb barnát írt, feltételezem, hogy ez sötétbarnát jelent, mert az jobban hasonlít a feketére, ami az ő ajánlása lett volna. -
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #262869 üzenetére
Valljátok be, hogy mind benne vagytok a foszfor bizniszben, különben miből lenne ennyi órátok!? Amúgy is, világosban fehér, sötétben meg kéken-zölden világít? Hova tűnik világosban a színe, és honnan tudja a festék, hogy mikor van sötét?? Ebben valami turpisság van!
Újgyerek, ne vedd magadra, itt mindenki troll!
-
minek?:S
őstag
válasz
SOAD19 #262807 üzenetére
& (#262808) fagyalllo
Inkább csak kíváncsiságképpen kérdeztem meg. Ami pedig a búváróraságát jelenti igazából, csak az esőt kell bírnia, de akkor is balkézben fogom az esernyőt inkább.
Az erősebb igénybevételre is már egy ideje szemezek a classic DW-5600-assal, csak "sajnálom" rá azt a pár fillért is.
De apámnak tavaly karácsonyra egy fekete B001-et vettem, az is tetszetős darab.
-
andrew01
tag
válasz
SOAD19 #262176 üzenetére
Elsőre tetszett... csak az a márkanév
meg kicsit túl komoly ezekkel a római numerókkal. Napokban pont megtetszett egy tourbi és elgondolkodtam, hogy lehet kéne egy
az open heart jelenség az nekem nem elég dinamikus. Arra jutottam, had fejlődjenek még ezek a kínai szerkezetek vagy had legyenek még olcsóbbak
-
válasz
SOAD19 #262138 üzenetére
Igazából nekem is másfél hónap után tűnt fel és tényleg közelről nézve. Ha bevinném a boutique -ba, és reklamálnék, cserélnék gariban, ilyen szempontból korrektek, a.porszemek miatt is mindenkinél javították aki jelezte. Csak hozzá tették, hogy nem QC hiba, mert belefér a gyártó tűrési normába. Ez is olyan, hogy akkor látod, ha már tudod, hogy ott van. Egy porszem is pont ilyen. Ha belegondolok, nincs órám, amin ne lenne minimális hiba.
És ahogy tomsolo írja, egy szervíz kör kb 12-16 hét. Tissot órám 4 hónapot volt szervíz körön és azon kívül, hogy a légnyomás szenzort cserélték, a kopott mutató maradt, pedig jeleztem, mint hiba, sőt a csavarokon bontási nyom is lett, és le is karcolták a hátlapot.
Pedig az a mutató, na az gáz volt. -
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #262133 üzenetére
Lehet megpróbálnám a túl olcsót aliról.
Persze ott benne lehet, hogy nem az első lesz az igazi, de jártam már úgy, hogy a legolcsóbb jobb minőségű volt, mint a 3x annyiba kerülő. (loupe-ból és szíjból is)Óra kidolgozottság témára:
Pl a nivadámmal ilyen szempontból teljesen elégedett vagyok. Eleve 38mm az óra (van ahol 38,5et írnak) + búvár lünetta, így elég pici részletek vannak a számlapon.
Szabad szemmel, közelről nézve is hibátlan.
Ha nagy felbontású fotót elkezdem 100%ban nézegetni, akkor már találok pl a feliratokban, vagy a fehér perc jelölőkben pici hibákat.
De ezek kapásból még loupe-val sem tűntek fel.
Így hogy fotóról tudom hogy mit kell keresni, már loupe-val is megvannak. De szabadszemmel egyáltalán nem látszanak.
Nekem ez a millió alatti kategóriában jó kidolgozottságnak számít.szerk.:
Nekem -3 környékén van a szemem, szintén jól látok közelre.
Távolra mondjuk annál kevésbé. -
válasz
SOAD19 #262133 üzenetére
A Chrono részt teszteltem, mert korábban valaki írta, hogy neki az óra szedő 54-57 perc körül már elvált. Nekem minden jól váltott, de közben feltűnt, hogy a perc szedő szélén van valami kis benyomat, ráadásul egyből kettő. Szóval szabad szemmel vettem észre, de mivel myop vagyok és van majd -1D a szememen, közelről egy óra számlap távra olyan jól tudok fókuszálni szemüveg nélkül, mintha nagyítóval nézném.
-
válasz
SOAD19 #262109 üzenetére
Time+ japán extra jó minőség
StrapsCo szintén jó minőség
Edelwolle "magyar" kínai, nem rossz minőség, jó ár.
Barton tropical 2.0, az előddel ellentétben ez már puhább.
Nekem Barton 1.0 van, az kicsit merev, de egyébként imádom.
Time+ van a Bulova lunar pilot órámon, narancs, az is kurvajó. -
Veron
addikt
válasz
SOAD19 #261600 üzenetére
Kiadtak ma egy
pirosmulberry számlapos Sealander 36-ot is az újjubileeconsort szíjjal... nem is rossz! -
driv4r
aktív tag
válasz
SOAD19 #261529 üzenetére
Esetleg ilyen is érthető alatta.
https://calibercorner.com/what-is-a-meca-quartz-movement/ -
Szabi®
addikt
válasz
SOAD19 #261249 üzenetére
Öcsémnek hívom az unokatestvéremet. Fiatalabb 6 évvel. Mi ezzel a gond ? Sztem az nagyobb comedy central, ami ebben a topikban megy.
#261250 fagyalllo igen, az tényleg annak az órának a diagramja, mert 100 ablak be volt nyitva, közben aztán már nem korrigáltam, de észrevettem hogy rosszat küldtem. Mondjuk hogy ennek is mi köze van ahhoz, ami az első hsz-em tartalma volt ? Ugye onnan indultunk, hogy a timestore nem küld hamis órát, elhordtatok hülyének, nyomoréknak, elmebetegnek, trollnak, megjött egy óra onnan, ami nem eredeti . . . Lári-fári.
#261254 m3tr0 A vicc te vagy, meg azok akik foggal körömmel védenek egy csaló webshopot.
-
Szabi®
addikt
válasz
SOAD19 #261246 üzenetére
100%-ig biztos vagyok a dolgomban, és pont ezt mondtam az öcsémnek, hogy fel kell jelenteni őket, legalább a fogyasztóvédőknél, mert nincs ügyfélszolgálatuk, megkeresésre nem válaszolnak, telefont fel nem veszik, és bizony küldenek hamis órát . . .
Nincs mit bebizonyítanom, ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest