- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
Tsebacsi #253629 üzenetére
Így titkolja el az avatatlanok elől!!! Ez egy trükk!
Amúgy facebookon 195 ezerért van fent. Eleve a dobozon szereplő 150$ is max honkongi $ lehet, bár amilyen erős a forint...
A jó az egészben, h papa legalább rájött, h őt megvezették, és ezen a logikán elindulva valszeg úgy érzi, ő is képes erre a hajlamos embereknél. Nagy a facebook/jófogás állatkertje... -
bigmasterg
addikt
válasz
Tsebacsi #253351 üzenetére
Neked a Tsuyosa jobban bejön, az teljesen rendben van.
Viszont tesztekben rákeresve mindenhol elmondják hogy a PRX a jobb óra, a Citizen pedig ár/érték bajnok.
Így hirtelen amiket a google dobott szűrés nélkül ezek jöttek fel mint összehasonlító.
Írott összehasonlító.
Videó időre.
2. videó
Mindegyikben a prx-et hozzák ki jobbnak.PRX-nek ott a múltja, kifinomultabb arányai, mecha esetében jobb szerkezet, kicsit jobb kidolgozottság.
Persze ha valaki automata órát szeretne és fontos az ár, akkor 100 ezer ft környékén tényleg nagyon erős ajánlat a Citizen, de objektíven nézve nem jobb, mint a prx, persze ettől még tettszhet jobban. -
Caldera
senior tag
válasz
Tsebacsi #253175 üzenetére
Köszi a vonzó ajánlatot egy fóliás óráért.
Ha nem tudnánk összebarátkozni 30 napon belül teljes áron visszaküldhetem.
Teszik az óra csak meg kell szokni. Nyilván a korábbi mindennapi látványra van ráállva az agyam. Ugyan ezt éreztem telefon cserénél is, az új kezdetben nagynak tűnt, ma pedig már a régi tűnik kicsinek. -
bigmasterg
addikt
válasz
Tsebacsi #253040 üzenetére
Prx-nek pedig nagyon kényelmes szíja van, fényt is egész jól veri, és tesztekben is mindenhol dicsérték.
-
diplomatico
friss újonc
válasz
Tsebacsi #252910 üzenetére
Ezen már túl estem a nyáron és sajnos elég rosszak a tapasztalataim az üzletekkel. Jártam háromban is, ebből 1-ben volt férfi eladó, aki valószínűleg órás lehetett, ő nem küldött el, mikor megkérdeztem, hogy méretre tudná-e igazítani a nála megvásárolt óra szíját. A választék pedig a közelébe sem ér az internetes webshopokénak.
A Casio Duro tetszik, - főleg ennyiért - de sajnos ez is gumiszíjas. [link]
Orientek már drágák nekem, de ezek tetszenek: [link] [link] [link]
Az utolsó orient nagyon szép, de az ára is. -
bigmasterg
addikt
válasz
Tsebacsi #252734 üzenetére
Ez fura.
Ha kevesebbet hordod, azaz meg-meg áll az óra, nem mozog annyit -> nem kopik úgy a szerkezet és mégis sűrűbben kellene szervízelni?
Ilyen logika alapján egy sokáig raktárban álló órát rögtön szervízelni kellene.Szerk.: Itt azt szokták mondani, hogy az állandóan óraforgatóban tartott óra jobban elhasználódik, mint amelyik áll.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Tsebacsi #251214 üzenetére
Kezdő órab.zi koromban majdnem vettem egy Expedition North Pole-t. Szerencsére éppen elfogyott a Mester utcai plázában, hülyén nézett volna ki rajtam.
Fagyalllo, Kovsol :
Jó, de mi vigyázunk az órára. Kollégám is, pár nap alatt mégis megvolt a Ray-en a nagy karc. Annyira zavarta, h üveget cseréltetett inkább. Nekem egy betonfal volt meg a Caimano-val, de bírta a zafír. Jó hallani, h sokat bír a keményített üveg is, nem örülnék, ha a jó kis Citizenem sérülne /bár vitrinben kicsi az esély rá/. Plexis Vosztok óráim egész jól bírják a melós napokat. Főleg, mert fólia is van a plexin. Mint Latabár a Selejt bosszújában, nadrágtartó és derékszíj együtt. -
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tsebacsi #250895 üzenetére
De még így is jó ár.
Amúgy hirdetéseknél volt ez folyamatosan visszatérő elem, tudtam hogy sehol nem találja meg olcsóbban az órámat, de hivatkoztak a nettó ebay-es, meg amazonos árakra. Persze amikor kiszámoltam, általában köszönés nélkül vége lett a beszélgetéseknek.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Tsebacsi #250831 üzenetére
Történik? A "KRESZ professzor" mondása ide is stimmel, csak ő a közlekedési balesetekre értette. / Nem egyszerűen csak megtörténik, hanem valakik okozzák azt. /
Részben az árfolyam miatt sem volt kedvem idén órát rendelni, a 27 %-os tréfa sem fogyasztóbarát igazából. Már egy kínai v orosz óránál is elgondolkodik az ember, h biztosan szükségem van erre a dologra ? -
bigmasterg
addikt
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Tsebacsi #247293 üzenetére
Nagyjából
Persze kicsit túloztam a hasonlatokkal, de arra szerettem volna rávilágítani, hogy nálam az elsődleges funkció számít. Mert ha az okosóra tulajdonképpen karóra, akkor a mobiltelefon meg zsebóra. Egy okosóra nem mutatja az időt, ha ránézek, mert ugye sötét. Ha olyan a helyzet, én sokszor pillantok oda, ha lassan idő van és indulni kell, vagy alig várom a megbeszélés végét és csak "lopva" nézek rá, meló közben, stb...Így erre az alapfeladatra alkalmatlan. Ha most valaki azzal jön, hogy voltak olyan ledes órák, amiket szintén nyomni kellett, visítok. Ha van egy PC-m, és egy monitoron a tizediken az ablakban csak az időt mutatja, akkor az toronyóra? Végül is igen. Viszont senki se vesz okosórát csak azért, hogy az időt nézze. Ha alapból mutatná az időt, és minden más funkció csak úgy bele lenne gyömöszölve, és keservesen kellene nyomkodni bármi másért, akkor elfogadnám, hogy óra, így ez egy miniatürizált számítógép.
-
dzsi23
addikt
válasz
Tsebacsi #247286 üzenetére
"nincs vita"
Nem épp egy vitában veszel részt?
"Nem hallottam egy normális érvet se arról, hogy az okosóra miért is nem óra"
Pedig lett volna miből válogatni, elég sokan kifejtették a dolgot.
"Sajánlattal látom ismét, hogy ez döntően nem Óraszerető csapat, csak kiskedvenc csoport."
Sajnálattal látom, hogy ez egyre inkább egy hiszti csoport.
"Ami nem fér bele a saját kis halmazotokba, nem saját kedvenc, az már le van sajnálva."
"Ha ettől eltérő véleménnyel van valaki, az hülyének van nézve"Semmi sem lett lesajnálva. Vagy az degradáló, hogy valami nem óra? Ez egy sértés? Ezzel vitatjuk az okosórák érdemeit? Csak más kategóriába tartoznak, ettől nem lesz sem több, sem kevesebb. Nem véltelenül van saját topikja az okosóráknak, mi sem megyünk oda órákkal. Lesajnáló inkább pont te voltál, és hülyének is inkább te néztél ezzel, de semmi gond, én nem veszem magamra.
-
-
stellaz
veterán
válasz
Tsebacsi #247275 üzenetére
Mármint megjeleníti az időt, ha úgy tartod és akkor világít is. De ez nem egy kényelmi opció, hanem kényszer, mert amúgy pár óra alatt lemerülne.
Egy óra esetében meg a dekoratív megjelenéstől eltekinteni... maradjunk abban, hogy számítógépnek egész csinos lehet, órának meg hát nagyon nem.
Az okostelefon is sokkal kényelmetlenebb és bénább a tapi kijelzőjével, mint egy hagyományos telefon. Csak ugye az okostelefon is egy mini számítógép, egy multimédiás eszköz, annak viszont már elég jó, csak ne keverjük a kettőt.
-
stellaz
veterán
válasz
Tsebacsi #247272 üzenetére
Az automata vagy kvarc órát nem kell levenni naponta tölteni, nem kell hozzá áram és töltő sem. A kijelzője meg ugye nem alkalmas folyamatos megjelenítésre. Az meg már csak hab a tortán, hogya megjelenése is igen korlátozott: fekete kijelző.
De, a járműre azt mondom, hogy van sebességmérő funkciója,. és nem azt, hogy a sebességmérő órának van jármű funkciója.
-
billyke
csendes tag
válasz
Tsebacsi #246572 üzenetére
Megfogadtam a tanácsot és az elmúlt pár napban megfordultam pár üzletben, melynek eredményeképpen leredukálódott a versenyzők száma kettőre. Ők azok:
[Tissot T-Classic Gentleman] (fekete vagy sötétkék számlappal)
[Seiko SUR375P1] (fekete vagy sötétkép számlappal)Kérdésem, hogy van-e esetleg bármelyik tekintetében pro vagy kontra érv a vásárláshoz, vagy válasszam azt, ami jobban áll, jobban tetszik? Mindkettő nagyon tetszik
-
SOAD19
addikt
válasz
Tsebacsi #246741 üzenetére
A vezérnek nyilván jól jön a gyenge ft, a hatalmas infláció, hisz a magasabb árak révén, több az adóbevétel. Valahogy le kell faragni, azt az 1-2k milliárd hiányt, ami a választási költségvetés miatt jött össze, holott tavaly nyáron azt ígérte, hogy nem lesz választási költségvetés. Most szépen elinflálják a választás előtt kiszórt plusz pénzeket. Nem baj a nép úgyse fogja fel. Választási prostik országa vagyunk.
Még egy kép a végére: [kép]Befejeztem!
-
@mriya@
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tsebacsi #228522 üzenetére
Miért lenne off egy órás topikban a moddolás? Amúgy egy csomó órás vállal ilyen átalakítást, egy szerviznél sokkal egyszerűbb, hiszen ott ér véget, ahol az elkezdődne, leszedi a mutatókat, számlapot, de már rakja is fel a másikat, a szerkezethez nem kell nyúlni. Ezért vágnak bele sokan maguktól, néhány szerszám elég hozzá.
-
thorstrong
csendes tag
válasz
Tsebacsi #228520 üzenetére
Ez az én órám, gyári spb149 számlap és a mutatók pedig MM300-asok monsterwatches-tól. Nappali fényben viszont túl fehér színű és engem zavar, hogy elüt a számlaptól. Már úton vannak az spb149 gyári mutatói, átraktam már a számlapot egy san martin water ghost tokba, sokkal minőségibb a tok, korona és szíj, a pagani koronája nagyon érzékeny, hamar el lehet nyírni róla a menetet
-
dzsi23
addikt
válasz
Tsebacsi #228403 üzenetére
Az nem baj, ha nem szeded le a szíjat, csak az problémás, ha szét sem "nyitod" a fémszíjat (a csatnál általában könnyen szétszedhető), és folyamatosan fogni és kerülgetni kell közben, mint ezen a videón...
atyaég... fájdalmas az egész, főleg a hátlap leszedése/visszahelyezése.
Vajon vízálló maradt?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest