- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
@mriya@ #212907 üzenetére
Rendes tőled, de már járt vagy 500 üzemórát.
- Egy Vintage is fel van rakva, azt hittem, arra célzol. - Ha lesz OP hasonmás a Tisell-nél, azt biztosan rendelni fogok. Merci mutató nekem sem jön be. Sok szép órájuk van, nem könnyű megállni a rendelést.
Komandirskién babráltam a nagymutatót, mert legutóbb 4 perccel arrébb helyeztem fel, és zavart. Most meg rossz irányba korrigáltam, 8 perccel van arrébb, amikor a kismutató az indexre néz. Kezdhetem elölről.
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #212840 üzenetére
Én majdnem összetörtem a múlt hét végén a zafírt. Lurdy házban csámpáskodtam és a mozgólépcső korlátjának úgy odavertem, hogy nem mertem megnézni egy fél percig.
Hál'Istennek nem tört el az üveg, viszont a napi 1-1.5 másodperc plusz átváltott 9-10 másodperc késésre.Létezik, hogy egy ütéstől ennyire elkalibrálódna?
-
pulutodurumo
őstag
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #212220 üzenetére
Rosszul állította be.
Bár egy hónap alatt azért észre lehetett volna venni, hogy délben vált a dátum, és minden délután rossz dátumot mutat...
(#212224) Fall-N:
Nekem nem probléma, csak neki ajánlottam egy megoldást erre. Bár most pont egy digitális, egy rádiós, és egy dátum nélküli órám van, szal egyiken sem kell dátumot állítanom.De volt már sok, és mindig szívesen állítgattam.
(#212226) intruder77:
Erre mindig irigykedem... -
-szabi-
addikt
válasz
@mriya@ #212209 üzenetére
Használom rendszeresen.
Eddig is állítgattam.
Pont itt voltam a gép előtt mikor ránéztem, hogy megint nem jót mutat, átlépte az ingerküszöböm és gondoltam utána kérdezek.(#212210) dzsi23
Nem tudom megmondani éjfélkor fordult vagy délben.
Délután vettem észre.
Mint fentebb írtam, beletörődöm, hogy nem tudja, marad a havi állítgatás.üdv
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #212174 üzenetére
Én is csak egy karórát hordok, csak nem mindig ugyanazt.
Bár a gyűjtésről én is leszoktam már: van egy "mindennapos", egy sport-, és egy olyan órám, ami elegánsabb, mint a sport, de nem sajnálom ütni-vágni. Illetve egy öltönyóra van még tervben, de 4-nél több biztos nem lesz: ha jön egy új, valamelyiknek mennie kell.
-
Fall-N
veterán
válasz
@mriya@ #212058 üzenetére
Így van, jobb kezes vagyok, bal kezén hordom, a csukló csont fölött. Nekem kényelmetlen ha alatta lenne, olyan mintha lecsúszott volna. Meg amúgy is feszülne nekem.
A bal kéz meg praktikus okok miatt alakult ki. Aki jobbkezes azt zavarná a munkában az óra, meg oda is ütné valamihez. A korona engem sem zavar, akkor sem ha a bőrömbe fúródik, mert megszoktam.
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #211732 üzenetére
Köszönöm, de akkor ezt a vonalat offolom! Nem mintha attól tartanék, hogy nem kapok semmit, csupán aki ennyire gyökér, hogy nem képes egy -legalább árakkal ellátott oldalt csinálni az kenje a hajára a szaros alkatrészeit.
Most jól megmondtam a magamét neki! Szerintem holnap törli még az email fiókját is. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
@mriya@ #211396 üzenetére
6 év, az korrekt. És ahogy Fagyalllo is írta, a komplikáltabb szerkezetekre gondoltam. Szenzoros, napelemes, folyó mutatós Bulova stb. Az emberben ott van, h mi van ha mégis elromlik? Ennek ellenére megfordul a fejemben néha, h újból veszek egy 96b231-est. 50 körül még láttam ángoloknál nemrég.
-
SOAD19
addikt
válasz
@mriya@ #210915 üzenetére
De, ha nem teljes értékű órákat szórnak így ki, akkor az adott márka nem fél attól, hogy rossz vélemények fognak elterjedni a márkáról a tulajok részéről, akik a drop-ról rendelnek?!
Most van fent náluk jópofa Mondaine asztali óra 62 dollárért, gondolkodok rajta. Le kellene tiltanom, hogy értesítsenek az új ajánlatokról. -
xXxian
senior tag
válasz
@mriya@ #210915 üzenetére
De hun olvastad? Az ő oldalukon? Tudsz amúgy olyan cégről, aki kereskedelmi forgalomba hoz olyan termékeket, amik nem mentek át a minőségellenőrzésen? Én dolgoztam termelő vállaltnál, de nekem ez kicsi urban legend-szagú...
Nem szívózok, csak kérdezem, én is tévedhetek.
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #210654 üzenetére
Nyilván szubjektív, de nekem nem jön be, hogy ott van egy lyuk a szíj és a tok között. Persze, ez csak fémszíj esetén zavar, bőr, szövet, stb. esetén nem. Talán mert utóbbiak jobban elkülönülnek az órától, más színűek, az anyaguk is más, a fémszíj pedig mintha az óra szerves részévé válna, egy egységet alkot vele. De ha ott van egy lyuk, akkor megbomlik ez az egység. Viszont akiket ez nem zavar, azok járnak a legjobban, mert bármikor bárhol találnak fémszíjat bármilyen órához.
-
Zewa
senior tag
válasz
@mriya@ #210311 üzenetére
Szeretem az Makomat (41.5) de egy ha mar vasarlok egy kicsit nagyobbat szeretnek. A 43-as Planet Ocean olyan volt mintha a kezemre ontottek volna. Kar hogy 7szamjegyu osszeget kernek erte.
Az szamomra is vicces amikor a 40kg-os sukar gyerekek jarnak a 48-as
radiomirhamisitvannyal a kezukon, de 43mm-t nem erzem tulzasnak. -
-
Jenne
őstag
válasz
@mriya@ #209348 üzenetére
Pinjin - egyszerűsített kínai/Han írásjelek
中 (kiejtése) zhong -jelentése: ban : és egy fonetikus elem
második írásjegy jelentése : eső -víz-
harmadik írásjegy viselhető, hordható
negyedik: mértékegység 30 méter
magyarosan: Water Resistant 30M
zuan: gyémánt (meg még több más jelentése is van)
21 az 21 -
soldier2
őstag
válasz
@mriya@ #209289 üzenetére
A Seikonak? Ezt azért nem mondanám. Csak nem az alsó kategóriát kell nézni. A Seiko 5 persze nem az, és sajna a 100+ ezresért kaphatók között is csak Hardlex akad, de feljebb már gyakori a zafír. Az persze számomra is rejtély, hogy házon belül az Orientnél miért zafír fű-fa-virág, míg az anyacégnél nem. A feleségem 100 eurós kvarc Seikója is zafír üveges (több mint 5 éves, és nincs karc rajta). Ki érti ezt?
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #209277 üzenetére
Szerintem azokon az órákon érdemes jelölni a zafírt, aminek az a legnagyobb előnye, hogy zafír, és másképp nem vennék meg. Elvileg az én Orientem is zafír, de ezen sincs jelölés. Viszont nekem még üveget sem sikerült megkarcolni, pedig minden nap hordok órát, szal a semmitől (ahogy el lett mesélve) az sem lesz karcos. Egyszer letört egy kis darab egy üvegből, mert találkozott a fallal, de az sem karcolódott, csak tört.
-
Mexbacsi
tag
-
marquuard
veterán
válasz
@mriya@ #209234 üzenetére
A kopás nem is került számításba, így már döntő erejű. Kiejtve az arany színű tokot, szóba jöhet még az Orient Duke.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
@mriya@ #208471 üzenetére
A time.is nekem mindig azonos időt mutatott mindenféle gépen, mindenféle hálózaton a rádiós órákkal (plusz-minusz pár tizedmásodperc eltérés volt csak - nem egyszerre ugrottak a másodpercek).
A pontosido.com-ot eddig nem ismertem - és azt hiszem, továbbra is maradok az izlandi időszolgáltatónál, ha valamiért szükségem van rá. -
K.Andras.Vfx
tag
válasz
@mriya@ #207763 üzenetére
Marha jó és kényelmes ám azzal a kaucsukkal, olyan mintha rá lenne öntve a kezedre.
És szerintem jobban is néz ki mint fém szíjjal amihez ugye még adapter is kell, és szerintem nem megy hozzá a fül... Marha jó, hogy fülek nélkül magához az óratokhoz kapcsolódik a kaucsuk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest