- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
BloodRay #224992 üzenetére
Igazából arra lennék kíváncsi hogy nehezebb órával is tökéletes e. Értem ezalatt hogy, itt nem a közepén van a súly. De akkor nálad ez pont nem áll fent, hisz az egy darabosnál a közepén van. Nagyon zavaró a hangja? Csak szinten tartja a járástartalékot, vagy teljesen felhúzza? És ehhez egész nap mennie kell?
-
KKG
csendes tag
válasz
BloodRay #224761 üzenetére
Meg kell rendelni náluk egyesével, felpróbálni, megvenni és még akár ott a helyszínen elállni a vételtől, amihez jogod van. És rendelni a következőt. Értem én, hogy nem így működik a valóságban, de megérdemelnék.
Így marad az, hogy leírja az ügyfél a (valósághoz ragaszkodva) tapasztalatokat a tékozló homárnál, google értékelésben stb.
/Nekem is volt kellemetlen tapasztalatom egy 'jónevű' öltönyboltban. Gyorsan kellett volna egy konfekcióöltöny, mert akkor külföldön éltem, csak hazaugrottam és nem volt nálam egy öltöny sem. Az időhiány miatt erősen kompromisszumos helyzet volt, szóval nem egy bespoke kategóriát kerestem 30ezerért...
Sötétszürkét, minta nélkülit szerettem volna, mert az a legjobban kihasználható számomra. Emberünk erre mutatott egy mid grey-t, egy ('diplomata')kéket, meg egy csíkosat. A középszürkét fel is próbáltam, de méretre sem volt az igazi, eggyel nagyobb meg nem volt. Mondtam, hogy köszönöm szépen, erre a mester: "Egyik sem kell? Hiszen hármat is (sic!) mutattam!" Miért akar az ilyen kereskedelemből megélni, ezzel a mentalitással?/
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
BloodRay #224204 üzenetére
Nyóckerben lakom, földszinten, éjjel kiraktam az ablakba jelet fogni, még nem hozták vissza.
Csak vicc volt, nekem is szinkronizál keletre néző panelban. És jó dolognak tartom, sok pontatlan digi kvarcom van, és jobban zavar, mint a mechanikus órák pontatlansága. Napelem lehet nyűg is, ha ritkán hordja az ember. Egyébként hasznos persze. -
dzsi23
addikt
válasz
BloodRay #223159 üzenetére
Mint írtam, "felesleges, eggyel több hibalehetőség", de ez csak az én véleményem, és leginkább a Dagazra értettem, annál nem ilyen megoldást használnak. A Tisellnél inkább attól félek, hogy túl nagy a csat, és zavaró lesz viselni, de remélem, nem így lesz.
Kiderül hamarosan... csak hetek kérdése.
-
dzsi23
addikt
válasz
BloodRay #223146 üzenetére
Nekem innen ugyanolyannak tűnik a mechanika: [Submersible], [Marine Diver].
-
válasz
BloodRay #221370 üzenetére
jah, csak a szerkezet hasonló (ETA 988.333), vagyis a bretyó alapszerkezete, de a Bell&Ross is ezt használja a Rado....stb. mellett.
Ár-érték arányában nagyon jó kis óra és tavaly augusztus óta, amikor vettem 4.5 sec + szedett össze.Nem vagy egyedül
A Chrono24 Watch Scannere is ezt dobta ki
Pedig elég nagyban írja rajt LUMINOX -
Eugene Roe
őstag
válasz
BloodRay #221113 üzenetére
Ez a legnyomibb kapálózás, ami létezik, de legalább szórakoztató. Folytasd csak nyugodtan.
Miért fáj neked az, ha valami jó? (Pláne, ha 1/10-ed árért)
Magának vette az órát, az ő szokásaihoz kell megfelelnie. Miért kéne, hogy zavarja, hogy koronára állítva késne, mikor sosincs koronára állítva?
Ennél már csak az a jobb, ha az 5 éves svájci minden szögben össze vissza jár, de 300 ezerért megcsinálják neked háromszor szarabbra, mint szegény 50$-os miyota (legalább mutatót is cserélnek). Szerintem dobja is el, és vágjon rá kettőt kalapáccsal, ha merészelt olcsón jól működni
Savanyú, frusztrált emberek.
-
pulutodurumo
őstag
-
válasz
BloodRay #220332 üzenetére
Ahogy elnézem a tucatok mellett lehet találni igen kellemes és egyáltalán nem unalmas darabot. Csupán napok vagy hetek kérdése és meglesz! Ez a nagy különbség a női és a férfi órák között. Bugyira és melltartóra, táskára többet költenek, órára ezek szerint kevesebbet.
Olcsó vackok tömege... Tényleg halomban vannak az unalmasabbnál unalmasabbak...Ez igen szép!
-
-
dzsi23
addikt
válasz
BloodRay #220292 üzenetére
"Olyan mintha gazdag nagymuttereknem gyártanának csak komolyabb női órákat kizárólag."
Ezen már én is kiakadtam párszor. Ezen a GS-en még elviselhető a kavicsok mennyisége (van kavics nélküli változat is), de 28mm, atyaég!!
Az asszony kikacagna, ha megvenném neki... vagyis inkább sírna, mert kidobtam egy csomó pénzt.
-
Sir Pocok
őstag
-
dzsi23
addikt
válasz
BloodRay #219205 üzenetére
A Vostokomban sincs mp-stop, de tudom, hogy siet naponta 10 másodpercet, vagyis a pontos idő elé állítom, hogy 1 percen belül legyen, és ha mondjuk éppen 40 másodpercet késik, akkor 4 nap múlva épp a pontos időt fogja mutatni, és újabb 5-6 nap múlva is 1 percen beül lesz még a sietése, vagyis egyszer beállítom, és 10 napig hozzá sem kell nyúlni. Viszont ha lenne másodperc stop, akkor tökölhetnék azzal, hogy mindig pontos legyen, de úgyis elmászna minden nap.
(#219206) fagyalllo:
Szal végre használni kezdték a 60 órás werkeket; ideje volt már.Persze, hogy belerakták a mp-stopot, mert menni kell a vásárlók akarata után. Ettől függetlenül, én nem látom értelmét cosc pontosság alatt.
-
gipsztigris
addikt
válasz
BloodRay #219066 üzenetére
Továbbra is azt gondolom, hogy itt valamiféle kettős mérce látszik (fuj de utálom ezt a kifejezést), mert ha gyűjtő teszi azzal minden rendben, ha egy olyan gyűjtő teszi akinek sok pénze van és egyszerre többet vásárol majd eladja, az meg gáz !
Árfelverés? Megnézném én azt a limitált Invictát -amiből ha megvásárolom az összeset, el tudnám-e adni kétszeres, háromszoros áron!
Az árat a kereslet határozza meg használt, vagy már nem kapható órák esetében, szerintem.
De nem akarok vitatkozni, csupán arra kaptam fel a fejem, hogy könnyen rámondjuk valamire, hogy tisztességtelen akkor, ha mi nem vagyunk benne.
Hofi szerint tudod mi a korrupció? Amiből kihagynak! -
g0n21
senior tag
válasz
BloodRay #218295 üzenetére
Fájni fog minden egyes ütődés, mintha a fogamat húznák, de vállalom
Ma már ebben voltam kutyát sétáltatni rbalint88-cal, de szerencsére egyik véreb sem akarta leszakítani rólam...
De a Lunar Rainbow-n sincs még egy karc sem, pedig különösebben nem figyelek oda rá, és sokkal bumszlibb, mint ez. -
Fall-N
veterán
válasz
BloodRay #217303 üzenetére
&fagyallo:
Elképzelhető, sőt biztos hogy jobb minőségű. Természetesen kicsit rosszul hasonlítottam, de talán a fele ennyibe kerülő Casio megütheti a minőségét. Több Casio Edifice és Collection modell van 30-50ezres kategóriában, ami igen jó kidolgozású.Én abból indultam ki, hogy van itthon Seiko 5 és Casio MTP-1200 is és nem jobb minőségű a Seiko. Csak a Casio került 16ezerbe az 5 meg 45ezer Ft-ba. A szíj mind a kettőnél csörgős, olcsó hajtogatott szemes. A Casio zafír üveges, de a Seiko érthető okokból nem tesz egy low budget órájába.
-
Fall-N
veterán
válasz
BloodRay #217295 üzenetére
Jól túl van árazva.
Így néz ki a Casio Standard széria nem egy tagja, ami 10-20 ezer Ft körül van, nem egy óra zafírral. A Seiko 5-öm is tiszta így néz ki a hírhedt 7s26-tal, új korában 45ezer Ft-ért. Valami nagyon elgurult a Seikonál árazás terén.
Ennek amúgy tömör szemed a szíja? Mert ha az akkor elég gáz az ár tekintetében.
Igaz ez nagyobb és nem 50 M, hanem 100 M vízállóságú.
-
SI-ZO
csendes tag
válasz
BloodRay #216377 üzenetére
Sziasztok!
Van egy srác, aki sandwich számlapokat készít Vostok karórákhoz.[link]
Ráírtam, hogy nem-e csinálna nekem egy fehér szendvics számlapot. Belement a dologba, de a minimum rendelhető mennyiség 10 db. Ha van köztetek olyan, akit érdekelne egy ilyen számlap, akkor kérlek titeket jelezzétek.
A nagy indexek belső széle fekete festést kap, hogy jobban olvasható legyen, továbbá az indexek kék lume festést kapnak. -
vzsryl
nagyúr
válasz
BloodRay #215270 üzenetére
Pécsett a plázában lévő Two Time-ot érdemes megnézni, főleg ha a barna hajú hölgy dolgozik, mert Ő nagyon kedves és segítőkész. (nevét sajnos nem tudom)
Ez is a timecenter-es boltok közé sorolandó, és a weboldalon feltüntetett akciós áron el lehet hozni az órákat, csak rá kell kérdezni. -
lomposfarkas
tag
válasz
BloodRay #215263 üzenetére
Olcsóbb titántokos/titánszíjas órákat gyárt a Boccia. Az olcsóbbak butuska formájúak, de a drágábbak már jobban néznek ki (ki van ezt találva..)
https://www.prokarorak.hu/ferfi-karorak/boccia-titanium?sort=maxprice
Még koranazáras/zafírüveges is van köztük.A konkrét esettől eltekintve, hogy egyáltalán nem kell a fémszíj, személy szerint az a véleményem, hogy érdemesebb megvenni a fémszíjas változatot, mert egy szokásos tokra bármikor fel lehet dobni akármilyen bőrszíjat, de a gyári lekerekítésű fémszíjat már izmosabb lenne beszerezni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
BloodRay #215263 üzenetére
BM7470-17L
Titán tok, bőrszíj, zafír üveg, ECO-Drive, koronával 45,6mm, tehát 42-nél kisebb korona nélkül. -
-
gipsztigris
addikt
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
BloodRay #213251 üzenetére
Köszi, sztem is. - 2-3 ezer Ft-os shark-mesh Ebay-ről, a gyári egy vastag bőr.
Csatacsita : Analóg kvarc, 10 éves elemcsere, zafírüveg, acéltok. [link]
15 ezer alatt nehéz acéltokost találni. 25-ből kijöhet egy kínai Carnival tríciumgázzal töltött csövekkel, acéltokkal, zafírral, Ronda kvarc belsővel /vagy részben/. Innen vettem már kettő hibátlant : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest