- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
csabulaxi #197745 üzenetére
Jópofák
kérdés megér-e 1200€-t egy Myiota 9015-tel szerelt óra amire 2 év garit adnak? (nem provokatív jelleggel kérdezem, tényleg érdekel) -
nrbx
tag
válasz
csabulaxi #197481 üzenetére
Citizen L Ambiluna Urushi Drop? Nagyon elegáns óra, inkább ékszer-karkötő. Feleségemnek vettem ajándékba a rózsaarany verziót, nem igazán érdeklik az órák, de ez nagyon tetszett neki és vágyott rá mióta egyszer látta egy kirakatban (így most neki drágább órája van, mint amennyit én összesen saját órára költöttem...).
-
-
pulutodurumo
őstag
válasz
csabulaxi #197373 üzenetére
Az Orienttől vásárolták a számokat? Pont ua. mint a Mako.
Deskdiver: Ilyen típusúra gondolsz? Nekem kettő van, szerintem megfelelő minőségű.
-
moordavid
aktív tag
válasz
csabulaxi #197376 üzenetére
Nekem tetszene a evolvens, de nekem túl nagyok az óráik. Dobjanak ki egy 40mm-es tokot és már rendelek is. De így... nekem ez túlságosan kivagyi órák egyenlőre. De nem fikaként mondom, és nagyon nagyon nagyon távol áll tőlem a turbómagyarság minden faszsága, de azért jó látni, hogy hazai vállalkozásban is lehet minőségi órákat gyártani/tokozni.
-
válasz
csabulaxi #197373 üzenetére
Nekem ez nem jön be. A sok pöttyöt max a Dalmatákon kedvelem.
Ellenben a magyar Evolvens elkezdett keményedni! Új a honlap. Az eddigi bekönyvjelzőzött már nem elérhető - innen a szimpla evolvens.com a megfelelő.
És drabál, brutális taktikai órával indít a honlap. A kérdésem az, hogy honnan az a fiatalos, brutális jelleg, ami miatt ezzel azonosítja Budapest szellemét? A Deáktéri szaros-húgyos ittas angolokkal telipakolt hajléktalanfetrengős látképből jön ez a vircsaft??
Lehet, hogy nem értem....
Ellenben ez az első óra, ahol a cég a Miyotáról Selittára váltott.
-
Aske
aktív tag
válasz
csabulaxi #194577 üzenetére
A GS-nél amennyire tudom, a részletekben rejlik minden.
Az extra kidolgozású szíj, a spéci technológiával készült tok, az utánozhatatlan snow flake számlap, az extra kidolgozású mutatók. Nyilván a szerkezet is ott van.
Na most a kérdés, ezek közül ez az óra mit tud adni. Egy laikus, aki pl. a Tisellt messziről Rolexnek nézni, az erről az óráról semmire nem fog asszociálni, mert a GS az nem annyira ismert.
És a stock fotókból sajnos nem derül ki semmi sem.
szerk.
Vicces, hogy még a zárt mp-mutatót sem sikerült lekoppintani.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
csabulaxi #194547 üzenetére
itt jól áttekinthető a kínálat
Swiss Military órák » Swiss Soldier Prime »
5 atm, ez is zafír, 39 mm.
Swiss Military órák » Chellenge Line »Observer »
10 atm, zafír, 40 mm
-
Csari93
aktív tag
válasz
csabulaxi #194475 üzenetére
Köszi az ajánlást és mindenkinek a véleményeket.
Végignéztem a Seiko repertoárt is a napokban, igazából mindenestől legjobban a Triton jön be. De lehet hogy elkezdek majd barátkozni a kicsit olcsóbb (<100k) Seiko variánsokkal is, ha Pesten járok, igyekszem felpróbálni őket és akkor egyszer rászánom magam ha úgy érzem megérdemlem. Vagy lecseng pár hét alatt ez a dolog, és spóroltam magamnak némi pénzt. -
szivarvég
csendes tag
válasz
csabulaxi #194449 üzenetére
Egyszer valakit nem akartam beengedni elém a buszsávból a dugóban (miután 40 perc alatt megtettem 20 métert), mire elővett egy kisbaltát a kesztyűtartóból, érvként, hogy miért is használhatja ő jogosan azt, és miért is állhat be elém. Nyomós érv volt, nem is vitatkoztam... Te voltál az?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
csabulaxi #188834 üzenetére
nézegettem megint monstereket
azt hittem a 3. gen az SBDC. akkor ez a SZSC003 is monster?
-
Nekton
aktív tag
válasz
csabulaxi #193520 üzenetére
#193520) csabulaxi
Igen! Tudok!
A Hirsch-től bármelyik varrott szíj kérhető mármilyen színű varrással. Az általad betett is. Normálisabb kereskedők megrendelik neked és 2-4 hét átfutással meg is jön. Sokáig nem is volt felára a dolognak. Most talán 1.200.- Ft, de lehet, hogy ezekre a szíjakra nincs is felár, mert drágábbak. Budapesten javaslom a Centrálórát, vagy a SetComp-ot. Sok szíjat forgatnak, gyakran rendelnek és egyedit is intéznek.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest