- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
THag
csendes tag
válasz
fagyalllo #105953 üzenetére
E-mail címmel regisztráltam, de úgy nem ment. Mintha régebben olvastam volna ebben a topikban, hogy a skywatches-ról nem egyszerű rendelni, ezért is érdeklődtem.
Kicsit később megpróbáltam belépés nélkül a "checkout as guest" opciót, így sikerült továbblépni a paypal-ra.
Nem igazán értem miért, de mostmár mindegy, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt ér ide. -
Cheesy
őstag
válasz
fagyalllo #105898 üzenetére
Értem, akkor a lényeg, hogy 10 év múlva sem kell eldobni, ha esetleg az akksija a használat miatt már alig bír valamit (bár egy órának az energiaszükséglete nem valami egetverő, de akkor az akksit is ehhez képest méretezik), mert lehet cserélni.
Az iránytűt nem hiszem, hogy gyakran fogom használni, de a látványon szerintem sokat javít.E miatt a fránya tervezett elavulás miatt kérdeztem, remélem az óraiparban főleg a konzumer divatórákat érinti... Tehát nem az van, hogy bírjon mondjuk 10 évet és vegyen újat a user, mint ahogy a telefonok 2 év után már a negyedét sem bírják üzemidőből pl.
-
WiZARD
addikt
válasz
fagyalllo #105844 üzenetére
Van ilyen szíjjam, nem mondom hogy örökké tart, de egész jól bírja (már amennyit hordom
)
phranxinatra: na ez az amit sose fogok megérteni. Ha már veszi a kis kínai a fáradtságot, hogy másoljon valamit, akkor ilyen alap dolgot miért hagy totál figyelmen kívül, mint a számlap színe, meg hasonlók?
Mert hogy nem tökéletes 1 hamisítvány, és alaposan megnézve más, az egy dolog, de hogy valójában meg se próbál hasonlítani egy eredetire, az felfoghatatlan számomra. -
dave118
senior tag
válasz
fagyalllo #105806 üzenetére
Igen tudom, nem csoda, nagyon egyben van az egész dizájn. Kár volt a linket beszúrnod a bika jó árakkal ...
(#105813) Cheesy: Bizony, hogy lehet. 100k ig vannak már nagyon komoly és szép órák. Ha a használt piac is szóba jöhet meg pláne! Én egy automata agy eco japán csodát javaslok első körben, utána lehet a svájciak felé kacsingatni. (szerintem)
(#105814) fiktív1 +1 például
(#105812) t_a_m_a_s : ha 100k a határ, már Orientet nem néznék. Max OrientStar de az nem mindenkinek tetszik.
-
fagyalllo
őstag
válasz
fagyalllo #104965 üzenetére
Estére a gumiszíjasok elfogytak, mától egy másik webshopban is kapható hasonló áron: CItizen BN0150/0151
-
Mercutio_
félisten
válasz
fagyalllo #105255 üzenetére
"elbóklásztam"
é, vintage Seiko 5-ösöket nézegettem, vannak első ránézésre szép letisztult cuccok, de annyi rosszat írtatok az idiai eladókról, hogy nem merném megkockáztatni, nomeg ránézek némelyik belsejéről készült képre és uhhhh
De pl. azt se értem, hogy egy ilyen Orienten a mutató mitől van megkopva?
-
-
bence0929
tag
válasz
fagyalllo #104858 üzenetére
Köszönöm, szóval így néz ki 22-essel, nem is tudom hmm, de most jut eszembe google a barátom
megnézem milyen 20-assal aztán rendelek is.
g0n21
vadászcsiga : Köszi, azt tudtam, hogy 20-as, csak azt nem, hogy mennyire töri a 22-es Nato-t, mert a Citizen-em is 18-as, de a Nato rajta 20-as.Mégegyszer köszönöm
Deskdiver: na ez nagyon üt
-
szbalogh
addikt
válasz
fagyalllo #104846 üzenetére
Okés köszi szépen!
Most ugye úton van a gagyi kínai kvarc in018.
Megnézem, hogy azzal hogy boldogulok.
Aztán lehet, hogy nem is kell másik.
Leginkább a Seiko snk809-re vágyom, amit a múltkor javasoltatok. Itthon sajnos 34-től indulnak. Esetleg tudtok valami olcsóbb beszerzést ehhez az órához? -
hoffman_
nagyúr
válasz
fagyalllo #104734 üzenetére
a bajom csak az, hogy lesz*pattak, mert nem érek oda se munkaidőm előtt, se után. ha meg kiveszek egy fél vagy egész szabadnapot, akkor a javítás áránál jóval többet bukok el. én voltam ugyan a felületes átvételnél, jóhiszeműen azt gondoltam, hogy nem csesznek át.
Takuun: tőle vettem, de nem tudom, hogy ez ügyben tudna-e segíteni. mindenesetre írok neki.
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #104642 üzenetére
Semmi extra, csak a másik 67-9119em számlapján vannak hosszanti repedések, amik engem nagyon zavarnak, meg minek legyen kettő ugyanolyan.
Van eBay-en egy szintén 67-es szériájú tok, elfogadható számlappal, forintosítva kb. 10k-ért.
Az nem forgatható lünettás, hanem tachiméteres, konkrétan ilyenErgo a 67-9038 adná a tokot, és a számlapot, a korábbi 67-9119 pedig a gombokat, azok rugóit, a mutatókat és a szerkezetet.
A végeredmény az lesz, ami a linkelt képen van, csak szemmel látható mennyiségű patinávalJa, meg Dzsanát még meg kéne fűzzem erre
Csak közben nagyon rákattantam erre a Rolex datejust/daydate jellegű lünettára, és becsúszott egy ILYEN Citizen is
-
Reverting
őstag
válasz
fagyalllo #104535 üzenetére
az!!! ThinkPad az A laptop... (nalam)
Sony eladta amugy a vaio-t... illetve az egesz reszleget...csak a baj volt veluk... meg amugy is csak a felso szegmens volt figyelemre melto...
A davos-an volt BC azt nem tudom h csinaltak de zsenialis volt...
Skimaster
Megneztem volna en is....
-
kobipeti
aktív tag
válasz
fagyalllo #103109 üzenetére
A Skywatchon választható ország lettünk, köszönjük "fagyállónak" meg még aki tett az ügyért! Azaz hivatalosan regisztrálva lehet tőlük rendelni és címet regiszrtálni, ha minden igaz. Aki tud nézzen rá, hogy tényleg működik-e!
Még a címmel van baj, de alakul, jelenleg nem tudtam fizetésig vinni a rendelést, de látszik a skywatchon hogy dolgoznak rajta!
-
Ra3
őstag
-
csabulaxi
senior tag
válasz
fagyalllo #103959 üzenetére
Szép a kék is, de én parézom a pvd kopástól.
Melyik szerkezet van benne, a sky-on azt írják 7s36, a másik a jomashop 4r36-ot ír.Jól számolok, ha az ár 113 dollár * 280 Ft= 31,640 ingyenes szállítás (talán hu-ra is) + áfa, de legyen +30% a végösszeg 41,132 Ft. ?
Az biztos, hogy jobb az ár a sarcok nélkül.A lume olyan mint a monsteré?
Na megtaláltam a sky-on is a srp599-et, na ott 199 dollár!
tehát 73%-al drágább ott mint a joma-n.
és arra is más szerkezetet ír. -
fagyalllo
őstag
válasz
fagyalllo #103752 üzenetére
Megtaláltam az eredetit: Meccaniche Veloci
Olaszok...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest