Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Nemrég pár napot az Államokban töltöttem és volt időm figyelni arra, hogy milyen órát visel a többség. Nem túlzok, de kb minden 3. férfi karóra Invicta volt, plusz a számomra addig ismeretlen "Renato"..
-
-
vadászcsiga
félisten
Megjött a multhéten leütött Wostok óra, az eladó sokat pöcsölt a postázással de elszállt a dühöm amint megláttam. Gyönyörű munka, tegnap reggel adta fel de ahogy az imént kivettem a csomagból járt és a pontos időt mutatta. A 34 mm-es kn átmérő kicsi sajnos a csuklómon de nem baj max nézegetem, az íróasztalom disze lesz.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
csabulaxi
üzenetére
Nekem van,még a színe is ez,vagy ez pont az én órám.. DD.
Igen ilyen élőben. A kőzépső rész olyan hatást kelt mintha kör alakú lenne és két féle anyagból rakták volna össze középen.Nagyon jópofa és kényelmes is.Több mint egy hónpja napi használatban van nem nagyo vigyázok rá ,de még nagyítóval sem látszik semmi karc. A számlap fényviszonyoktól függően feketétől egész világos kékig tud változni.A lume csak gyenge,de a mutatók krómozottak és az alakjuk folytán vak sötét kivételével az én 3 dioptriás szememmel is elég rápillantani az időt látom.Megnézni az Astoria óra házban tudod,de csak egy fehér volt nekik,de még az is figyelemreméltó képet mutat.Ja még talán,hogy a koronazár szuper jól kezelhető,nem úgy mint mondjuk a TAG H.esetében. -
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Ebben az esetben én sem lennék haragtartó,hagynám magam kiengesztelni.

-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok, találtam egy Detomaso órát, ami tetszik. Viszont a márkáról jót nem írtatok ebben a topikban.
Igaz ez a citizen szerkezetesekre is? [link] (Automata-Citizen Miyota 8247) Persze a szíj cserélve lenne.
-
von toth
tag
válasz
Dzsana
üzenetére
Igen egyetértünk.
Lenne egy kérdésem. Beszereztem nagyon olcsóért egy ilyen órát
http://juwelier-pfeiffer.de/citizen/s236j502.JPG
Ezt szeretném pimpelgetni az elkövetkezendőkben. Már feldobtam rá egy új szíjat attól is jól néz ki, de a kérdésem technikai jellegű;
Lünettát és üveget lehet ezeken cserélni? (120 klikkes a lünetta)
Illetve szerinted lehet valami átlátszó menetes hátlapot szerezni hozzá?
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Ahogy megpróbálta a tokot kinyítni és tönkretette a fedlapot Wizard esete jutott eszembe a Seiko-val.Szerintem sokkal jobban el tudnám foglalni a hölgyet egy ilyen hétköznapi elemcsere helyett.
-
csabulaxi
senior tag
Késesek ezt sasoljátok!
Búvár óra damaszkolt acélból.

Még hogy a rolex diktálja a technológiát!?

-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok, találtam egy Detomasso órát, ami tetszik. Viszont jót nem írtatok róla.
Igaz ez a citizen szerkezetesekre is? (Automata-Citizen Miyota 8247)
-
Dzsana
senior tag
válasz
von toth
üzenetére
Kellene nem kell két irányban tekerni, csak a lehetőség adott, olyankor tehermentesíted egy kicsit a felhúzó szerkezetet, cserében viszont jobban kopik a körmös és a hornyos kerék kapcsolata, mert egymás fogain csúsznak el olyankor.. Ezt a túlhúzást meg hagyjuk, mert ettől a falra mászok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
von toth
tag
-
teratti
senior tag
Valami ilyen órásra vágyom itt helyben én is de csak mufurc, esetekben arrogáns "szakemberrel" találkoztam. Ezért már egy elemcserére is elviszem innen az óráim....
-
trassher
addikt
válasz
Miamiquake
üzenetére
Mindenki venne egy quartz-ot és valamilyen okból hetente kéne bele új elem

-
trassher
addikt
válasz
Miamiquake
üzenetére
Szerintem lenne forgalma ha nyitna egy boltot ahol ilyen lengén cserélne elemet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Miamiquake
aktív tag
Ezen meghaltam gyerekek:
-
pézoli
csendes tag
tudom,PS.meg nem Roller, de még mindig etalon.itt perp.calendar-ban.
[link] -
Empsepo
senior tag
" A dátummutató nem igazi ugró dátum, már 11 óra 30 perc körül elkezdi láthatóan tolni a dátumot, majd 11 óra 55 körül ugrik át végleg. Gyors dátumváltás sajnos nincs, de viszont elegendő az órát egyetlen órával visszatekerni, hogy a dátumváltó kilincse beakadjon a dátumgyűrűbe, és váltson, tehát néhány napot nem túl nagy gond előreállítani. "
-
von toth
tag
Nyugtassatok meg hogy egy Grand Carrerát ha fel akarsz húzni nem kell a koronát két irányba tekerni elég egy felé.
-
Empsepo
senior tag
Lenne egy kérdésem, főleg a szakikhoz: a 3133-as szerkezetnél a gyors dátumállítás normális dolog ( túltekerem éjfél utánra akkor vált a dátum, majd visszatekerem 23 óra elé. Ezután újra éjfél utánra és akkor újra vált, nem kell minden napot végigpörgetni ) vagy csak egy lehetőség ami esetleg kárt tehet a szerkezetben?

(#46948) Reverting
Épp én is nézegettem hasonlókat: [link]
UTS 2000m.
Erre mondják, hogy konzervdoboz?

-
dionaea
őstag
Ez most svájci?
http://index.hu/tech/2014/02/18/filctollal_ir_a_digitalis-mechanikus_ora/
-
Wg5113
aktív tag
-
Reverting
őstag
válasz
Wg5113
üzenetére
Thx... hat igen... lenyegesen gyengebb werk... merlegelni kell... de egy orient mako xl-ben sincsenek meg ezek ahogy nezem... Egy haver hivott epp h 50-60 ig replikat akar... de szerintem inkabb ez vagy egy mako xl... nehogy mar hamist vegyen... nekem nagyon tetszik... es foleg a 018 az meg csak 13mm , baratibb mert...
Daffchy: epp azert van ez a forum, h infot cserelhessunk... orulok h. segitsegedre lehettem... :-) amugy a vateran van is elado itt obudan... :-) ha veszel megnezhetem...? :-) es kene az elado kontaktja... Fortiss72. :-)
-
Daffchy
őstag
Pont kitalálta milyen szíjról is beszéltem:

Ez így, ahogy van!

A napokban várhatóan megérkezik nekem is ez a szíj, rendeltem íBéjről!
A nem rég mutatott Kienzle órámhoz lesz egy 24mm-es.
Tudom nem egy Rolex, hogy mutogatni kelljen, de ha gondoljátok megosztom majd, hogy néz ki az új szíjjal!

-
Wg5113
aktív tag
válasz
Reverting
üzenetére
A 8215 nem húzható kézzel,nem másodperc stoppos,egy irányba húz a rotor,21600 a lengésszám,kb.40-45 járástartalék ,21 kő,15-40mp a napi pontossága,de ezt 10mp alá belehet szabályozni.Nem rossz szerintem,de a9015-ös jobb ennél (sokkal)Szerintem.
A magasság már egyéni dolog nekem nem tetszenek a magas órák és az ing,pulóver sem igazán néz ki vele jól.Nyáron ez más.Szerintem.
Ja és ha magas könnyebben sérülhet a tok is.
Még egy ja: az óra gyönyörű. -
-
Reverting
őstag
Errol valakinek velemeny? Mark & Sons
A forma nagyon bejon, a werk-rol varok infot...
van valakinek ilyen werk-el mukodo oraja, hasonlithato valamelyik eta-hoz? Szerintetek mennyire kezelheto ez a vastagsag? 16.5mm!!!
Illetve itt a teso...
Ez is nagyon tetszetos... sot
meg jobban is tetszik... MSD-018

-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter
üzenetére
Köszi
! -
Takuun
aktív tag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de egy olyan órához, melynek a szíja 22 mm széles, mekkora rugós stift kell? 22 mm-es vagy valamivel nagyobb?
-
ressting
csendes tag
hello,
Casio EF-343BK-1A -ról mi a véleményetek?
-
vadászcsiga
félisten
Ez a Seiko mit tud? Eredeti?
[link] -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt hittem magasabbra megy
JackFeryll
Hát ja -
JackFeryll
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen, csak szinte az összes órás promo ilyen.
@Empsepo
A baloldali két batár gombbal vannak problémáim többek közt. Mondjuk én a finom vonalakat szeretem így számomra számos borzalom létezik ami drága. -
vadászcsiga
félisten
Ez a Doxa nem aranyozott de 10 perccel a vége előtt már 25-ön áll. Kiváncsi vagyok, szerintem rahúznak vagy fél órát ezzel az utolsó 5 perces licittel
[link]szerk: ja, de aranyozott csak nem 14 karátos
-
Empsepo
senior tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Én nem vagyok egy Ulysse Nardin fan, de bazárit emlegetni ilyen szinten kicsit meredek.
Főleg ,hogy ez egy visszafogott szép darab.Vannak olyan óráik is, amiket szerintem ők maguk is csak percek alatt tudnak leolvasni.

Ez mondjuk tényleg hibátlan: [link]

(#46931) BAti77
Köszi.
-
TimeCenter
tag
150.000-ig Eco-Drive szerkezet, 20 BAR WR, zafír kristályüveg, nemesacél tokozás, rádiójel vezérelt, teljesen automatikus naptár:
CITIZEN RADIO CONTROLLED vagy CITIZEN PILOT CHRONOSuper Titanium tokozással, aminek a felülete 5x keményebb az acélnál:
CITIZEN SUPER TITANIUM100.000-alatt Eco-Drive szerkezet, 10 BAR WR, zafír kristályüveg:
Ezek vagy ezek . -
vadászcsiga
félisten
válasz
JackFeryll
üzenetére
Render. Tudod? A színek elenkebbek, a konturok erősebbek.
-
JackFeryll
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
"Szép ez csak túl sok rajta a PS"
WTF
Az órának amúgy olyan bazáros, elnagyolt hatása van picit.
-
pézoli
csendes tag

GMT-ben nálam még mindig ők a limit. -
Deer76
aktív tag
Na Dzsana mester bevette a zsebórát és a Rakétát, meglátjuk, hogy a zsebórát meg lehet-e csinálni, az biztos, hogy kell bele új órarugó.
Az Orientemet bemértük, hajszálpontosan jár.

-
Empsepo
senior tag
Egyre jobban tetszenek ezek az órák: [link]
Van tapasztalat ezekkel kapcsolatban?
Misi esetleg hallottál már róluk?
-
Ra3
őstag
-
Hadi
tag
válasz
TimeCenter
üzenetére
Kár, pedig nagyon tetszik a design
Ti 100-150k körül milyen órát ajánlotok? Fő szempontok:
-ne kelljen elemmel szarakodni többet
- legyen rajta stopper
- elegáns és egyben sportos legyen
- zafir üveg -
Misi1979
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
meg a tokot akár egy keményebb tehénlepénnyel is széppé lehet polírozni

-
Gabor970
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
azért ez szerintem szép. És nem kopik le az aranyozás

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
zsir... es melyik pozicioban lassitod estenkent? 

![[link] [link]](http://i922.photobucket.com/albums/ad61/footycrazy/RoamerSearock9.jpg)
![[link] [link]](http://3.bp.blogspot.com/-bNxNqUEG7Vw/UwNHCvE0YgI/AAAAAAAAnNw/UbXcsGKtb1E/s1600/H2O+Watches+ORCA+Dress+STAINLESS+Damascus+STEEL+05.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ETA?