Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
Hétvégén tlevolt a net a megkapott első krakenekkel.
Picit irigy vagyok.
-
dzsi23
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Szebb biztos nem lett, és eleve nem szeretem a full políros órákat (esetleg 1-2 öltönyórának áll jól), de ha esetleg valaki kíváncsi lenne, hogy milyen polírozva, már nem kell kipróbálnia, mert más már megtette helyette.

-
válasz
gipsztigris
üzenetére
jaaaaa.... Érdekes, de ennek az órának a polír valahogy sántít! A matt, kopott kaszni, illetve a sörétezett mattság teljesen rendben van, és a feketített acél sem gáz - bár én alapban nem kedvelem. Ezen nemhogy jól mutat a sötétség, hanem szerintem igényli is.
Luke! Hív a sötét oldal!
-
dzsi23
addikt
-
csabulaxi
senior tag
-
No.01
addikt
Sziasztok,
A korabban mar emlitett Batman "2nd edition" oramat szerettem volna tegnap bedobni a kosarba amikor figyelmes lettem a kovetkezo reszletre a leirasaban:
Lens - Hardened Domed K1 Crystal
A kristaly az gondolom kristaly es nem zafir. Namarmost nekem volt olyan oram ami nem az volt es akkor megfogadtam - reven a napi hasznalatbol eredo karcok engem baromira tudnak bosszantani - h tobbet nem zafiros orat soha. Ez meg ugye egy elegge "egyedi" ora. Ha megiscsak ragaszkodnek hozza akkor szerintetek mennyi eselyem lenne, (es mennyi ertelme) kicsereltetni az uveget zafirra?
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@
üzenetére
"Abból is a Bulovát."
42mm átmérővel és 50mm lug2lug alatt én is... azonnal!
(#216973) fagyalllo:
Meggyőztél.
(#216971) 5-ös kezelő:
Na mondjuk fóliát nem raknék rá; elég, hogy a telefonomat csúfítja.
De a telefon üvegére érdemes is vigyázni, mert azzal valszeg a kijelzőt is cserélni kell, és sok esetben meg sem éri a csere (évek óta porosodik egy Samu J5 2017 a fiókomban, mert a betört kijelző cseréjéből új telefont vehetnék). -
fagyalllo
őstag
válasz
üzenetére
Nem sértődött meg.
Kívül ez is műanyag, csak a tokja acél, hagyományos menetes hátlappal.
Quartz51: De kvarcról volt szó! Meg amúgy se komolyan beszélek.
-
csabulaxi
senior tag
Mire jó 68 darab kamu Rolex?!

Én tuti kvarcot raknék bele, hogy járjon (jó esetben) pár évig.
oroszok... érdekes, hogy gépekben mennyire népszerű náluk a Metabo.
-
Az egyik órámban kellett plexit cserélni. Igencsak szégyeltem magam, hogy csak 800 forintba került.
Szóval mindenki döntse el, ez most akkor ciki, vagy menő. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Fall-N
üzenetére
Én is féltem a plexitől, de bevált a Vosztok óráimon. Amelyikre tettem fóliát úgy 4 éve, még karcmentes, és a fólia sem színeződött el - pedig két évet írt rá a srác. Ásványi üvegre is jó, anno az Orient Flight órámra is tettem. Koccolástól is véd, nem törik olyan könnyen az üveg.
changster0_1 az ebayes eladó neve, ha érdekel valakit. Cca 1500 HUF három darab méretre szabott öntapadós fólia. Én is akarok még rendelni, rakok a többi Vosztokra is. -
dzsi23
addikt
válasz
Szepi1979
üzenetére
Ha csak ez a gond: 42x46x15mm. Az én problémám nagyobb ennél: sehol sem kapható.

(#216969) Fall-N:
Szerencsére mindenki szabadon választhat, senkit sem akarok rábeszélni semmire, csak értelmetlen az ár függvényében vizsgálni a plexi-zafír kérdést, mert semmi köze hozzá.
Ha egy drága órában ásványi üveg van, és valaki panaszkodik, hogy miért nem zafír, az jogos, de ha egy (viszonylag) drága órába plexit rak a gyártó, annak oka van, és legkevésbé sem a spórolás az. Nem akartam megint felhozni a Moonwatch témát, de ugye abban sem azért van plexi, hogy pár frankot spóroljanak rajta... -
Fall-N
veterán
válasz
dzsi23
üzenetére
Tudom, hogy könnyen el lehet távolítani a karcokat csak engem idegesítene, hogy szinte a semmitől is karcos lesz. Én minden cuccomra vigyázok és karcmentes is az összes órám, a telefonom (pedig semmi védelem nincs rajta) stb. Akkor már inkább sima ásványi üveg vagy inkább zafír.
-
Fall-N
veterán
-
bbdzyx
senior tag
A "Casioak" becenevű Casio GA-2100 szériából a fekete/fehér indexes variánsok limitált darabszámúak voltak vagy mi? Egyszerűen sehol nem kapnI őket, csak a színesekből van még készlet.
-
Imilenni
addikt
Ha így nézzük végülis valamilyen szinten érthető .
-
Egyetértek az előttem szólókkal. Ez a megtervezett óra így kerek. Ez nem egy dzsungelkommandós óra.
-
dzsi23
addikt
válasz
Imilenni
üzenetére
Egy kronográfot linkeltél, 100 ezerért persze, hogy kvarc, mecha kronó 2x annyinál kezdődik. Ez egy viszonylag elegáns, bőrszíjas óra, nem pancsolásra tervezték, elég kell hogy legyen a 30m. Plexi pedig nem azért van benne, mert nem férne bele a költségekbe egy ásványi üveg, hanem mert ezt találták jónak, ezt találták szépnek, ezt találták igazán autentikusnak.
-
Imilenni
addikt
Nézegettem a Junkers (Iron Annie) órákat, sajnálattal latom hogy Plexivel árulják meg a 100.000ezres órákat is?
Persze szinte 0 vízállóság, és kvarc. Akkor miért kerülnek ennyibe?
Egyébként Ő tetszett meg.
Távol álljon tőlem a garasoskodás, de basszus most tényleg :D -
válasz
gipsztigris
üzenetére
Fúú nagyon csini!! Gratula!
-
csabulaxi
senior tag
Tényleg régebben napi szintem téma volt a Steinhart. Valahogy mostanában nem látok róla semmit, ajánlást.
Hétvégén nézem a gyári oldalát és feltűnt, hogy nincs külön lünetta(bezel) betét.
Mi lehet az oka?
Fekete kerámia betét csak a 39 mm-nél matt-mart. Miért?
Valaki tudja? -
csabulaxi
senior tag
na ez megint f@sza lett.
SRPE14K Zimbe Baby Tuna, just 999 pieces released to the Thai market around Feb 21st with an MSRP of 26k THB or $850usd.
-
ii77
tag
Köszönöm mindenkinek.
És az Atlas Mapmeter SKZ209J1-ről mi a véleményetek? Minőségben hol állnak? -
-
Csari93
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
A CT állítja, hogy nem befolyásolja, az enyém is teljesítette a tesztet üvegcsere után. Egyébként én tudom javasolni a zafírosítást, annyira nem óriási pénz, de onnantól ellenállóbb, egyedibb, szebb, és ha már ott van be is szabályozzák, amire úgyis szükség van általában.
-
dzsi23
addikt
"ennek szíjával még barátkozom"
Én biztos nem barátkoznék össze vele, de úgyis cserélhető. Viszont azzal sem tudnék megbarátkozni, hogy nem lehet kézzel felhúzni, szerkezetet meg nem szívesen cserélnék benne.
Újszerű teknőcöt ki lehet fogni 100 környékén facebookon, néha még alatta is, csak vadászni kell rá.
A hardlex viszont nem tudom, mennyivel ellenállóbb, mint egy 20 ezer forintos Casioban található "ásványi üveg" (mineral crystal), de valszeg semmivel, szal ha ellenállót szeretnél, akkor vagy zafírost vegyél, vagy cserélni kell.
Egyéb:
Az üveg csere (pl. ásványi cserélése zafírra) befolyásolhatja a vízállóságot? -
ii77
tag
Sziasztok, matuzsálemi Glasshüttém nyugdíjazása elérkezett. Szeretnék egy új karórát. Eddig a hagyományos, 3 óránál elhelyezett koronásak voltak nálam a sztenderd ... de valami "átbillent"
és egy hirdetésben meglátva egy SKX007K2-őt, a gyári fém szíjjal, nagyon megtetszett. Persze lemaradtam róla.
Van egy másik, ennek szíjával még barátkozom (cca 85.000) :
Úgy látom, az új 5-ös sorozat ezt a vonalat viszi tovább, olcsóbban. Ami tetszik: kézihúzósak és a gyári fém szíjjal is jó megjelenés. Ami nem annyira: Nincs menetes koronazár, így 10ATM. Hirdetéseket böngészve még az Atlas Mapmeter SKZ209J1 is lenyűgöz (cca 100.000):
Persze a "Teknősök" is lenyűgöznek, de nem biztos, hogy reálisan cca 100.000 környékén kapnék közel hordatlan, makulátlan példányt. Amit szeretnék: mecha, automata, dátum/esetleg nap, koronazár, >=20ATM, elenálló üveg (hardlex/zafír), "jó járáshangú lünetta, ... ha lehet "pofás, izgalmas, férfias". Szeretném véleményeteket kérni, ti mit gondoltok/ajánlotok? Köszönöm. -
dzsi23
addikt
-
Valami kis zavar keletkezett a netben.

A narancs bezavart?

És nem, mazsola nincs benne.
-
A szupertitkos ebben a süti projektben, hogy kevés cukor ment bele és egy kis bazsalikom is van benne. Mezei sajtkrémmel(mackósajt rulez!
), de gyümilekvárral is jó. Két és fél narancs van benne, blenderrel összevágva (héj nélkül, mert az ugye keserű)
Ma Vostok Amphibia (hű társam!) volt rajtam és az Orient megy szervízbe. Egy plusz pótszem és beszabályzás készül, semmi extra. -
m3tr0
őstag
Srácok, adott egy 4r36-os szerkezet.
A kitekert korona visszatekeresenel, mikor a végén a menetre kell rafogatni, ricnis hangot hallat,olyat mint mikor felhuzasnal.
Ez normális így? -
Fall-N
veterán
válasz
üzenetére
Persze tudom a szíjat, volt a kezemben az óra csak mire megvettem volna elvitték. Igaz az fekete számlap + lünetta festésű lett volna. A hajtogatott szemes szíj sem zavar, mivel volt és van pár órám, amin az van. NATO szíj van nekem itthon több méretben így majd időnként cserélgetem. A Casio Standard órámon is hasonló szíj van. Kicsit zörög de nem zavar.

A linkelt óra is jól néz ki, igaz élőben majd mind jól mutat. Egyszer majd később veszek egy Edifice modellt is, egyelőre árulom a Seiko 5-öt, meg van itthon egy ballépés is (Daniel Klein óra), amit el kell adnom.
-
törölt tag
Casio MDV-106 vérfrissítés: [link]
A kék számlapos változat nagyon szép. Nem értem itthon miért nem forgalmazzák az ilyen népszerű és viszonylag olcsó modelleket. -
petipetya
nagyúr
Kvarnsjö Brown
Ilyen szép a színe lámpafénynél. Múlt hét szombaton rendeltem, vasárnap jeleztem a rossz méret választást a honlapon írtaknak megfelelően, hétfőn reggel válaszolt és elküldte, pénteken pedig a kezemben volt a szíj a legolcsóbb szállítási móddal.
Ateriel Pall
Itt NATO bőr óraszíj kapható. Nem tudom milyen, mert nem ezért mentem fel az oldalra. A kulcstartó és az aprópénz tartó 1 hét alatt érkezett Romániából, úgyhogy a szíj esetén sem kell hosszabb időre számítani. A bőr kiváló minőségű és illatú, megéri az árát. Itt 5 USD a postaköltség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest