Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Kicsit lemaradtam a fejleményekről és itt kicsit könnyebb megkérdezni mint utánaolvasni

-Lan lesz vagy nem?
-Mikor adják ki a végleges verziót? -
Thome
veterán
Kinek van CF/SLI-s rendszere? Az megnézné, hogy nála is csak 50-70% körül mozog a GPU terhelése? Mert nálam az egyik vga-t szó szerint nem használja, pedig megtehetné, akkor még lenne 30% sebességnövekedésem...
-
Gergello
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mi az az exp? Kis bázis?

-
Ha valakinek lenne 1 fölös kulcsa az egyik irl barátom örülne neki, én balga mód elosztogattam már 3 fölös kulcsot.

-
Ptech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Abból nem is lesz, Jonathan valahol elcseszte a felvételt, vagy nem is tudom hogy csinálta, de azt mondta, hogy Fraps miatt csúszik a hang és hagyta az egészet inkább. De felrakott pár másik játékot amit Slaktorral játszottam.
Mondjuk csinálhatta volna úgy, hogy a replay-t kommentálja, de ez van. -
Ptech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kulas Ravine volt épp az

-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bástya = cannon

-
Winner_hun
félisten
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csináltam is egy rakás Phoenix-et, mondom a Void Ray-ekkel le nem szeded őket
Megpróbáltam nem hagyni az expjeidet, Flashback vagy Ptech ellen is volt még az első meccseink közül egy jó, ott ha 2 percet volt egy expje lehet sokat mondok, pedig az nagyobb pálya volt (nem tudom a pályák nevét) -
JSaN
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Winner megneztem a veled jatszot vesztes mecseimet, a te szemszogedbol.
Hat ilyen nincs, a elso expem ami fent volt a szigeten vegig lattad OBS-al hogy mit csinalok.
En hulye mindig elfelejtem a bastyat csinalni, a fasz gondolta volna hogy vegig nezed ahogy csinalom a phoenix+void mass-t.
Meg az expeimet is hagyom asztan csak 2-3 szaros DT-vel kicsinalod.
Semmi bastya vagy OBs nincs, utana meg mar keso.
Nalad meg ha mar van 1 azaz egy obs vagy bastya, smmit nem er a DT gerrila akciom.
ossze zavartal, na de ilyen tobbet nem lesz fel lehet kotni a gatyakat.
Amugy meg azt vettem eszre tul keves parasztal dolgozok még mindig. -
Alg
veterán
válasz
cettlee
üzenetére
Szerintem shift+click kell... tehát sentry, halu, colo, és mikor lerakod akkor shift+klikkel pakolhatod... warpnál ugyanígy lehet gyorsan sok egységet lepakolni, meg stormnál is hatékony lehet

hotkey ikonra nyomva spawn larva sem működik ahogy néztem, pedig kényelmes lenne
-
cettlee
őstag
cs.
hallucináciot hogy lehet csinálni gyorsan sokat? régebben müködött nálam a shift+ akármi.
szoval ha a sentryknél nyomtam egy c-t, utána shift+C-t nyomkodva csomo colossust hozott létre. most valahogy ez nemsikerült

a másik hogy chrono boostnál is lehetett olyat elvileg, hogy egy hotkeyre tettema nexusokat meg mondjuk 2 db robo-t, és C-vel ugye chronozok, utána rákattintottam a kis robo épületek ikonjaira, és már choronozta is öket. ilyet se lehet mosstmár?
-
Gergello
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Óóóó ha.
You must have at least one full version of a Blizzard Entertainment game attached to this Battle.net account in order to set up your beta profile.
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez micsoda ?

-
Gergello
addikt
Kaptam egy béta kulcsot és játszani szeretnék, akkor mi a folyamat? Nincs semmilyen accountom sem.
-
Alg
veterán
Általában nálam első 100 gáz a ling speed, második 100 már a Lair, és utána rögtön vagy exp, vagy hydra/muta.
Vikingnek le kell szállni, akkor meg a lingekkel szét lehet szedni, ha meg overlordokat vadászik, akkor queen-el meg lehet próbálni elzavarni amíg kijön a counter
-
JSaN
addikt
Na az sc2 kupan az elso korben pont Winnerhunal kerultem ossze.
2-1-re gyozott winnerhun, PvP volt.
Méghogy copper ligas? Csal a ladderben az alacsony statjaval, kozben customban el ver mindenkit.
-
Alg
veterán
Nem kell őket üldözni csak ha megvan a zergling speed, vagy ha nincs akkor csak a creep széléig.
Queen-t ki kell hozni rögtön spawning pool után, nézd meg hogyan kezdtem. Ha reaperre jött volna, addigra kb. 4 ling és a queen is kijön.
De lehet 1-2 spine crawlert is lerakni a mineralok melléRoach-ot általában terran ellen kihagyom, inkább hydrára megyek, vagy mutára.
-
Thome
veterán
A korai reaper attackkal mit csinálsz ha támadnak, mert a zerglingek alig érik "utol", és kb lelövik addigra őket. Mire kijött a roachom, addigra meg lekaszálta a roach warrent... Ugyan utána már okés volt, mert kivédtem a támadást, de jött egy Viking rá 1 percre, aki az overlordokat szedte, azok ellen mit lehet csinálni?
-
Alg
veterán
Áhh, nagyon durva ez a terran...
Nagy nehezen visszaverem a MMM+siege rohamot, átvenném a kezdeményezést, de az expeket esélyem sincs kiszedni a fortress miatt, mire meg a main-t szétkapom, máshol újraépíti... (Hydra build, végül lelépett az ellen, elég izgalmas volt... Ha érdekel valakit a rep, elküldhetem) -
-
-
kovsol
titán
bejövős ez az mmm
jött a protos srác már volt neki 2 colo is és úgy daráltam le, hogy ketőt nem bírt lőni kb és az se ért sokat olyan hamar healelődtem á nagyon komoly azért, hogy alap unitokkal is mit lehet darálni terrannal 
-
-
Bibby
addikt
A beta kijött más nyelveken is? Mert egy francia fickó mondta ma nekem hogy dislequert akar csinálni. Megkérdeztem hogy azt eszik vagy isszák... kiderült hogy az a void ray.

-
sith7
félisten
Mondjuk a friendlist, ID törlésnek sok értelmét nem látom ...
Ezt miért kell ?

-
sith7
félisten
Patch ügyben mi a helyzet ?
Mert nekem tegnap 11 - est tette fel, ma meg semmit ...
Mondjuk a játék már kilép szépen, szóval valami változás van ...
-
Thome
veterán
És hogy-hogy nem volt ladder reset?
Talán a 3v3 és a 4v4 bejövetelével fogják, amely még ezen a héten esedékes?
-
sith7
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Velem csinálta volna ezt, levettem volna a szemüvegét, és nekivezettem volna a falnak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ptech
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az email accounton, aminek semmi köze a kulcshoz..
Amúgy meg nyilvánosan bevallani hogy illetéktelenül léptél be ez exed email accountjába..
-
sith7
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez igaz...
Amúgy meg ilyenek ezek a nők, tudják, hogy lehet kib...ni az emberrel
-
Konflikt
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hehe a crazy bitch

btw, amugy meenem megy ma a battle.net?
Új hozzászólás Aktív témák

- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

... így megy tovább lemegyek bronz ligába ... bár úgyis jön a reset