Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Igen! Mass Recall névre hallgat! SC1+BW is megvan csinálva!
-
--Rawlings--
tag
-
Alg
veterán
Na megnéztem, minden extreme-ultra-full, 1v1-ben átlag bőven 30 felett, csatákban sem esik be 20 alá (amit néztem ott creep-en 130 supply-nyi marine, medevac, mine, scan, vs. baneling, speedling volt)
Nyilván egy 800 vs 800 csatában nem bírná, de egyrészt olyan borzasztó ritkán van, másrészt rá se fér minden a képernyőre, harmadrészt ott nem fogsz mikrózgatni közben, negyedrészt ez egy bőven közepes konfig...
-
Egon
nagyúr
Próbáltam minden kombót, ami csak eszembe jutott (ékezettel és anélkül, vezeték- és keresztnevet felcserélve, csak keresztnév, csak vezetéknév stb.).
Az e-mail fiókomat böngészve, a Blizzardtól kapott promós levelekben a vezetéknevem szerepel (csak a vezetéknév), helyesen írva. Ebből tudtam kiindulni, de akármivel próbálkoztam, semmit nem fogadott el.A letiltásról értesítő levélben nem szólítottak sehogy (e-mail cím a békesség kedvéért kiikszelve):
Greetings,
Blizzard has locked the Battle.net account XXXXXXXXX@gmail.com due to an unusual change in its access pattern.
If you recently changed your connection pattern, you can unlock your account with a simple password reset. Visit the Password Reset page to begin the process. The form can also be reached by clicking “Can’t log in” on any Battle.net login page.
If you did not recently change your connection pattern, someone else may have attempted to access your account using your password. We encourage you to follow our security checklist to secure your computer, and then performing a Password Reset to unlock access.
Once you’ve regained access, consider adding Battle.net SMS Protect, a free service that allows you to quickly recover your Battle.net account using a mobile device. For more information, see the SMS Protect FAQ.
Regards,
Blizzard Entertainment
http://battle.net/support -
oxox
addikt
Kiraly vagy!
...en sajnos 6korul erek csak haza 
Eyesis, szolj ha beeloztel ne imadkozzak hiaba
Amugy egy SC2 kvizkerdesem merult fel. csak for fun

Kinek mi a legmocskosabb / trukkosebb killje?-en benevezek egy dt rampa hold pozicioval (ultrakat oltem)
-de ami meg gusztustalanabb mocsoksag, ledobott mule az ellen bazisanak szelere, sajat raven-el missle-t loni ra, es kozben bekuldeni a mule-t a szedok koze
(DPetinek, meg nekem is sikerult mar) ezt levedetnem ha lehetne

sima
fungal-ff + storm kombo snasz
ennel trukkossebbeket varokalapvetoen observer + missle-el talaltam ki, de a mule-al megis mokasabb

-
Alg
veterán
Tegnapi mérleg 5 meccs 2W3L - bele kell szokni még, azt sem tudtam hogy szoktam nyitni, meg az új pályák is furák.
Volt egy benyalt sima ling allin egy bazinagy pályán ahol védett az exp, volt egy cannon-protoss meg egy kékhellion derp

Aki hagyott az elején makrózni azt megvertem

-
-
Tuco Ramirez
őstag
Teljesen jogos.
Azért egyszer sikerült nydussal egy kicsit átrendezni a mainjét, ha egy perccel korábban sikerült volna összehoznom, akár meg is lehetett volna a meccs. De hát ilyen ez a popszakma. 
#42506 BeLucZ: Nem nagyon vágom a protosst, de szerintem ennyi gázigényes egység biztos nem fér bele ha 4 gate jön ellened.
-
netpeti98
addikt
-
AlyArkhon
őstag
Teljesen jók voltak ezek a meccsek . Thx a linket megérte megnézni , az utolsó meccs sem volt egyszerű.

Nézem is tovább a közvetítést.Az alábbi beszélgetésükhöz meg annyit, hiába vitatkoztok mert a tankok agyon verik az összes colot meg infestort sh t meg mindent .
/amennyi értelme volt ennek a mondatnak kb annyi értelme van annak is amiről folyik a csetelésetek itt a PH forumon p vs z témában / 
lol most láttam csak meg "
szobára"
-
BeLucZ
addikt
bár én nem vagyok zerg játékos de ultrát még az életben nem hoztam senki ellen, ormótlan buta állat
pillanatok alatt legyakják, kevés egység nem tud előle elmenekülni vagy kimikrózni, de amelyik meg nem tud ellene mikrózni az legyakja, pl thor immo, muta az oké, az alap nálam is ha zerggel vagyok, kellő mennyiségben az is nagyon impresszív tud lenniegyszer azon nevettem hogy volt egy olyan 4 v 4 ahol ultrákkal kergette egy gyerek a blink stalkereimet, vicces volt ahogy futott utánam én meg mindig belelőttem és elblinkeltem
megmondom őszintén rühellem a melee egységeket, ez alól kivétel talán a ling de az is csak azért mert 4.7es move speedjével ez nem akkora hátrány, de pl zela charge fejlesztés nélkül kuka, vagy pl a dt is a francért melee, kár hogy rá nem hat a charge, ugy jóval ütősebb lenne 
-
Tuco Ramirez
őstag
Tegnap én is megkaptam az "op zerg"-et egy terrantól.
Korai expre ment, de a natural rámpájánál lévő bunkerét gyorsan elintézte egy tucat ling meg pár bane, utána mentek a levesbe a naturalon lévő scv-k is. Utána ezerrel kezdte elfalazni a main feljáróját bane bust ellen, de nekem eszem ágában sem volt ilyesmit csinálni, kényelmesen duplát expeltem és feldrónoztam magam mire újra kimerészkedett a naturalra. Utána mutákkal terrorizáltam kicsit és lecsaptam a nagyon későn kimozduló MMM+tank sereget. Innentől lényegében vége is volt a meccsnek, beszorult 2 bázisra és egy 40-50 banelinges bust-al kivégeztem. Persze ezután jött az opézergezős szájkarate, ami vicces volt, mert az égvilágon semmilyen harasst nem csinált (se hellion run-by, se drop, se banshee harass), utána meg csodálkozik, hogy a zerg a fejére nő... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, mindez WoL-ban. Komolyan mondom, tiszta felüdülés HotS után WoL-ban a ZvT. Nincsenek sem rohadt aknák, sem pedig villámmedivac-ek.

-
oxox
addikt
Ha nem zergel jossz akkor talan aggodhatsz, zergkent nincs felnivalod....ill. azért sincs félnivalod mert inkabb kihivok egy dia terrant/tosst mint egy platina zerget

amugy nem vagyok nagy 1v1 jatekos, es mint irtam izgulos vagyok....ismeros ellen ez meg hatvanyozott lenne, de nem zarkozok el elole. valami szabalyok, tiltas? vagy lehet "gusztustalankodni"?jahh es nalam a teamgame pioritast elvez, tehat ha csapatjatek van, akkor az 1v1 tolodik!
-
용 Bob
senior tag
Tegnap kisírtam magam, aztán begyakoroltam ezt

2/2 win zerg ellen. Ennek a bonyolultabb 2 baese,colo 2-2-2 változatát is szoktam tolni, ezt ismerem régebbről, csak még gyakorolni kell. ha 1-1,5 percet kések vele, még úgyis szoktam nyerni.Azért mert gyűlölöm a zerget, kb. ezeket begyakorlom mp pontosan,aztán pusztuljon a férgese.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
+4g néha, ebből 2g rejtve.Remélem idővel kitalál majd valamit a Blizz, hogy ne kényszerüljön protoss all-in+2 base all-in taktikára zerg ellen.
-
BeLucZ
addikt
thx, hát jah, jó az a a stalker colo mix, csak könnyen lehet counterelni főleg zergként, mondjuk terranként is elég egy mass mara+ viking, medivec combó azt csókolom
szerk: mondjuk gondolom stardust mérnöki precizitással kivitelezi ezeket az immortal gw pushokat, azért egyszerű halandóként nem könnyű leutánozni
gondolom tökéletes sentry mikró is kell hozzá, pont jókor pont jól FF-zni, nehéz ügy na 
-
BeLucZ
addikt
na de ennyiszer előfordulna ez? meg a játék után 3 évvel nem szűrnék ki a drophackereket? picit furcsának érzem, szerintem inkább a battlenet szar mint hogy ennyi drophacker legyen, de ha mégis neked van igazad az elég durva lenne, mindenesetre igencsak tisztességtelen módszer, mondjuk az overview elárul mindent
-
mikromanus
veterán
Azért mondjuk a terran lett leginkább átszabva (?). Se warhound, se shredder. Nem mintha a WM-mel rosszabb lenne a helyzet és a Hellbat is kemény legény tud lenni...
A zergnek is volt korábban pár jó fejlesztése/unitja. Most meg se lurker, se plague. A beásott infestor sebesség fejlesztés is kuka, az infested terranok nem kapnak fejlesztett armort/fegyverzetet, a funghal már nem a semmiből jelenik meg az ellenfélen, hanem ződ laszti formában. Meg volt valami +10HP/sec regenes képesség fejlesztése a roachnak is. Vagy az most alapból is megvan beásva? Meg volt olyan infestor képesség is, hogy gyártóépületet fertőzött meg ls aztán jöttek kifele az infested terranok belőle. Hangulatos kis móka volt még a legelején a bemutatókon.
A terrannak meg a Starbase lett jó hamar kiszedve (a starport repülés közben is gyárthatott légi egységet. Kicsit se OP ötlet)
-
-
Alg
veterán
Replay pack - ha esetleg érdekel valakit (közel sem tökéletes meccsek...)
-
oxox
addikt
király volt....elmentünk a maglódi auchan-ba...bombariadó miatt lezárva, megnéztük a bauhausba, de nem volt olyan amit szerettünk volna. Konkrét típus kell, mert a tavalyi kilyukadt, és úgy hallottuk, hogy cserélik őket (pechünre tavaly a bricostore-ban vettük, ami ugye azóta csődbe ment)...sebaj átmentünk a soroksári auchanba, ahol elfogyott...itt már elegünk lett, és arra gondoltunk, hogy a market centrálban (ami itt van vecsésen), a praktikerben is megnézzük, és valamit veszünk.....market centrálban szintén bombariadó

Sittes/Ghoosty- ezen a forge (ha gyalogságra mész méginkább kell a 2-3), és expen kivül jó meccs volt
most viszem a cenzúrát dolgozni, aztán megnézem a másikat is. -
Tuco Ramirez
őstag
-
icons
addikt
-
mikromanus
veterán
JA, azt xavix13 linkelte. Ez azért megtörte a pókerarcot mindkét oldalon

Olvasom a hozzászólásokat. Csak azt néztem korábban, hogy minden eltűnt. Leírás olvasása után ma újranéztem és tényleg így volt a bukta: Nekiment Stephano a seregnek banákkal, erre felkapta 3 medivac-kal a nagyját, a célzott wm lövés a banákra meg leszedte mindhármat unittal tömve. Korábban csak azt láttam, hogy pikk-pakk, volt-nincs sereg.
(picit fáradt voltam, hogy nem esett le a fail mértéke elsőre)Ez is mehet majd a későbbi best videós szavazásokra, amiket néha bedobnak versenyeken a holtidőben. Instatnt win lenne az ilyen megmérettetésen.
-
-
mikromanus
veterán
Hát ja. 55 perc és kikapott végül. Türelmetlen lett kissé Dimaga. Szépen beködösíti a területet, leszedi a tankok nagyját, nagy előnyt szerez aztán belefut a kimerült seregével a maradék siegetankba és elhullik. Ha addig támad amíg van cloud fedezet és visszavonul, akkor a jó életben nem éhezteti ki MVP. Azért elég beteg meccs volt

Durva koreai strapabírás és türelem van MVP-ben... -
Tuco Ramirez
őstag
Ha ezt csata közben megcsinálod és nem lövik le a vipereket az ellenséges sereg fölött a megfelelő pozíció felvétele előtt, akkor leveszem a kalapom előtted.

Arra egyébként tényleg jó lehet, hogy az ultráket felrántsd az ellenfél mainjére egy kicsit pusztítani az épületeket.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mi vagyunk a legmenőbb SC2 fórumosok
...en sajnos 6korul erek csak haza 

(DPetinek, meg nekem is sikerult mar) ezt levedetnem ha lehetne

)

Korai expre ment, de a natural rámpájánál lévő bunkerét gyorsan elintézte egy tucat ling meg pár bane, utána mentek a levesbe a naturalon lévő scv-k is. Utána ezerrel kezdte elfalazni a main feljáróját bane bust ellen, de nekem eszem ágában sem volt ilyesmit csinálni, kényelmesen duplát expeltem és feldrónoztam magam mire újra kimerészkedett a naturalra. Utána mutákkal terrorizáltam kicsit és lecsaptam a nagyon későn kimozduló MMM+tank sereget. Innentől lényegében vége is volt a meccsnek, beszorult 2 bázisra és egy 40-50 banelinges bust-al kivégeztem. Persze ezután jött az opézergezős szájkarate, ami vicces volt, mert az égvilágon semmilyen harasst nem csinált (se hellion run-by, se drop, se banshee harass), utána meg csodálkozik, hogy a zerg a fejére nő...