Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spyduck
üzenetére
Az kemény. Insiders mellett lassan az RTM is hozza a modern kritériumokat

Emlékszem megalakulás idején, valahogy Xp után, W7 megjelenésekor keresztülmentem ezen a gyötrődésen céges megrendelő munkaállomásainál. Hasonló random bug. Runtime, virus, driver mindenre tippeltünk az akkori csapatommal és infós szakértők/fórum System Corruption tesztet* erőltettek. Igaz ott nem az SC2 miatt, mégis érthető érvek, gyakorlatban több időt visz a hiba feltárás, mint a backup. Még belakott konfig mellett is...Ki is kerestem. Végül a megoldás az edukáció/prevenció (min2 ext archivum bevezetése) hozta. Nyilván ami hardver azóta kikerült a weboldalunkra ott az első lépés a cleaninstall bevételezéskor. Kiszűrve a kékhalált, ram vagy más dolgokat. Mondhatni protokoll lépések alakultak ki, de nem a picipuha tanácsaitól.
*
- CHKDSK / File System disk check
- SFC ×2 / Resource Protection + Restorehealth
- DISM / Debployment Image Serv Management tool
- RESET Network Config
- RESET Update / Refresh Win default out of box settings#49754 jokeph
Ez is igaz, van egy SFX-em a játék mappájáról, sok éve rakosgatom külső meghajtón, de az inkább a lokális free-to-play klónok, gyerekeink miatt szükséges, a játék ritkán dobott corruption error ~15 év alatt.#49744 föccer
Olbaid nick talán még el van mentve nálad, emlékszem játszottunk úgy 10 éve, Most újra elővettük a régi klánnal. Emiatt kell a gyakorlás:
Multitask Trainer - Lotv
LOTV Multitask Expert
NeoMT, Hots Multitasking
Prisioner, Desert Tankbattle
Direct Strike, Desert Strike, alias Battletanks, de ez még W3 időkből... deszerettem#49752 ProNoob
Ez messze vezet. Röviden összefoglalva a fogyasztási szokások is megváltoztak... Azt javaslom keress rá a Planet taxi youtube csatornára - Phelan fejlesztőként és játékosként elég korrekten összefoglalta a lényeget "játékipar válságban", szakmai érvekkel is megtámasztva miért alakult így az egész, a követelmények, a pénzügy, az érezhető lejtő, stb. -
jokeph
nagyúr
válasz
spyduck
üzenetére
Akkor nálad valami csúnyán elszállhatott. Ha simán lemásolom a telepített SC2 mappát és átmásolom egy másik gépre ahol nem volt telepítve, a BNET kliensnek megmutatom hogy hol van a game, és úgy is működik. Ez vonatkozik a mentésekre is, azokat is át lehet szedni a megfelelő mappákból.
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
spyduck
üzenetére
A játékhoz nem hiszem hogy gyors net kell ha régen ezzel is megoldott volt:

Ha csinál is valaki LAN-os módot akkor a battle.net-en keresztül biztos hogy nem lehet játszani (ergo tört verzióként lehet csak használni, de ez csak józan paraszti ész, szóval nem biztos hogy így van)
-
Quarius
csendes tag
Sztem pedig a fejlesztők tökéletesen tisztában vannak azzal hogy a tökéletes egyensúly a nyerő egy ilyen játéknál és már csak ezért is arra törekszenek. Egyébként pedig a fejlesztők között sztem bőven van mind három fajnak szimpatizánsa és azok nem hagyják hogy elgyengüljön bármelyik is
Úgyhohy nagyon remélem hogy ennyi idő alatt ujra sikerül nekik egy halhatatlan játékot kihozni. -
Muton
addikt
ha én csinálnám, már évek óta kész lenne, már a 3 is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy most a zergekkel kezdeném, mert az sc-ben a terranok voltak először, a bw-ban a protik és ha fejlesztenék, akkor azokat csinálnám meg először, akik a történetben először jönnének (és most a zergeken lenne a sor). persze ezt laikusként mondom, mert nem vérprofi rts-fejlesztő volt a jelem az oviban

a protikat meg csak a kihívás miatt szerettem, mert szerintem az a faj igényelt a legtöbb ügyességet
-
Muton
addikt
nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni, akkor vga csere lesz

sőt, egy belkin n52te-t is be akarok szerezni amint lehet, h mire kijön a sc2 már hozzá is legyek szokva (mert azt mondják az is idő, nem is kevés).
meg mondjuk ha kicserélném a háttérvilágítást fehér fényűre, még jól is nézne ki
-
Gh0sT
addikt
"StarCraft II béta???
Minden idők egyik legjobban várt játékának folytatása hamarosan bétafázisba kerül. Legalábbis belső források ezt jelentették...
2007. november 9., 21:23
Ráadásul nem is akárki kottyintotta el a hírt. Enoyls, azaz Rob Pardo az egyik fórumon reagált a rajongók kérdéseire, kommentjeire, ugyanis egyre többen kezdték hiányolni Pardot Azerothból, aki maga is nagy WoW fanatikus.
Enoyls elárulta, hogy rengeteg dolga van, nem nagyon jut ideje hódolni hobbijának és a kommenthez hozzáfűzte, hogy jelenleg gőzerővel a StarCraft II-ön dolgozik, melynek megjelenése annyira közel van, hogy nem hinnénk el - állítja Pardo. Ez egyben azt is jelenti, hogy a béta világhálóra kerülése a nyakunkon van.
Persze konkrét dátumokkal nem állt elő Pardo, de bízunk benne, hogy nem csak az agyunkat húzza... "MOD: nagyon fos ez az új bekezdés szintű formázás...

-
Muton
addikt
az épületekkel szerintem sok gond nincs (a videókban látni, h a grafikája megvan).
ami szerintem a sok időt elviszi, az egységek és az épületek tulajdonságainak finomhangolása, h kb uo erősek legyegyenek a fajok, és mindennek meg legyen az ellenfeleaz meg nem baj, ha 2k8 Q4-ben jön ki, mert addigra kapkodás nélkül letudom majd a Mafia II-t

-
ChromeX
addikt
megvan az a gamestar és ezt írja: ''az eddig 40-60 helyett immár mintegy 300 irányítható objektum lehet egyszerre a képen'' ez az egység limitre vonatkozik nem arra, hogy 100 külnömböző típusú egység lenne minden fajnál
mod: nem hiszem el, hogy ez a sz.r már megint 2x küldte el a postot
[Szerkesztve] -
alien_
őstag
Ha a terrannal kezdték volna, akkor a sok zerg-es/toss-os mondaná ugyanezt =) Zergből ugyanannyit láttunk eddig, mintha a toss-tól megmutatnának egy zealo-t, egy probe-ot, meg egy nexus-t..
Igazából a zerget hagyják legutoljára, az lesz a nagy durranás, őket volt a legbonyolultabb ''átírni 3d-be'', tuti hogy látványos lesz! Szvsz ott fogja megmutatni az engine, hogy mit tud!
[Szerkesztve] -
Ry0K3N
senior tag
Ahogy a videók alapján elnéztem nem hiszem hogy a Supreme Commandernél nagyobb lesz a gépigénye ami ahoz képest igazán nagy megkönnyebbülés

De én sem hinném hogy 2008 végén jelenik meg mert legelőször 2007 karácasonyra ígérgette a blizzard legelőször. Úgyhogy szerintem 2008 tavasza körül jön majd ki.(de ez csak személyes tipp de sztem igen valószínű)
Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy WinXP kérdések és válszok topikban tedd fel a kérdést, éehet h ott tudnak segíteni, de én erre tippelek, hogy a rendszerben van a hiba

és egységleírás