Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag

-
spyduck
nagyúr
De jó...
Én már 2007 végén reménykedtem, h decemberben megjelenik, ehhez képest 2008 December. -
Dilikutya
félisten
-
alien_
őstag
-
még egy hét

-
alien_
őstag
Nézzetek meg egy nagyon szép Carrier concept art-ot.
-
Csak egy kérdés: A Blizzard támogatja az oldalt bármiféle linkkel? (mutat rá link)
Ha nem akkor meg miért lenne hivatalos? Ennyi erővel az én oldalam is lehetne hivatalos 
...bejelentés napján...
Hmm, minden oldal betudja a bejelntés napján szerezni az infókat egymástól
, és amúgyis figyelik egymás, és pláne a hivatalos oldalt (starcraft2.com és blizzard.com )
És a hivatalos bejelentés előtt is már hozzálehet férni egyes infókhoz, csak jó helyen kell keresgélni, kérdezni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
alien_
őstag
nyúzörgjunit: Baneling
-
oilver1
tag
Na, viszont találtam egy MAGYAR HIVATALOS oldalt, ahol minden hivatalos gamerhír még a bejelentés napján megvan. Merthogy vlami hivatalos forrásuk van. nemtom. de itt van:[link]
-
oilver1
tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
-
Wolverine
félisten
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Ez volt a Blizzard egyik szokásos április elsejei tréfája

-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Április bolondja.

-
Wolverine
félisten
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Nézd meg a dátumot, ifjú padawan

-
Skyhunter
őstag
Régen még a Starcraft 1 idejében szokásom volt,hogy mindent átmoddoltam (grafikák miatt).Ahogy elnézem a Concept Artokat,erre nem lesz szükség a 2-ben....

-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
A contest hivatalos oldala
/szerintem nálam volt a hiba, az sc2 oldala dinamikusan a blizzard.co.uk-ra irányított át, csak onnan meg nem elérhető a contest/ -
alien_
őstag
Az "I Love SC Mosaic Photo Contest" Hivatalos oldala
Blizzard invited fansites to create our own local I Love Starcraft Photo Mosaic contest. We really want our Diablo fans to help and participate to benefit our sister site StarcraftTwo.com -- Blizzard will give an exclusive Q&A to fansites which reach 50 submissions. We will pick a few entries at random to giveaway Starcraft 2 T-Shirts.
A few fans will be chosen to get a Tokyopop Starcraft Manga as a giveaway gift.
First: Download and print the following image:
* Print-ready .pdf (8½ x 11)
* High resolution .png (3696 x 1600)
* High resolution .psdSecond: After printing the image, take a photo of yourself holding the printed image. That's it.
If you do not have a scanner or digital camera you can still participate by using a photo editor such as Photoshop or GIMP.
[ Módosította: Thrawn ]
-
alien_
őstag
A történet folytatódik....
Part 2: The Brood War -
alien_
őstag
Készülőben van valami, I Love SC Mosaic Photo Contest néven be van linkelve a hivatalos oldara, de még nem elérhető a dolog.
-
Na vajon mi lesz május 1-én?

-
alien_
őstag
Nem tudom, hogy elírás -e, de amazonon megjelent egy dátum, a Product Details-nél:
Release Date: 30 Oct 2008
Minden esetre, qrva jó lenne!
-
Pacák
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Először nem esett le a húszfilléres. Pedig szoktam az ilyen szójátékokat "gyűjteni" fejben.

Nekem inkább a páncél lágyrészén található "NOT MILK" felirat tűnt fel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy combos harcosok. Egy taurenmarine - egy dropship. SC1 -ben egy dropshipre 8 terran marine jutott. Nagyon sajnálom, hogy csak tréfából csinálták meg.
-
Wolverine
félisten
-
alien_
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Nem kéne összepakolni lassan egy jó kis első hsz.-t a meglévő infokkal?
-
Úgylátszik, a zergekre mindenki megnyugodott

-
UPDATE!
A 9 perces GAME PLAY HD verzióban (350 mega, néhol szaggathat). Vagy torrentel 540 megás változat, de simán le is tölthető.
És egy majdnem 20 perces GAME videó.
-
sNORh
addikt
thx

-
Szipi
aktív tag
Zerg bemutató videó (HD, 9 perc): Link
-
alien_
őstag
-
Gh0sT
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
-
[ Módosította: Racecam ]
-
Gh0sT
addikt
Fordított infók a Blizzplanetről:
Overlord
- Megszűnik a láthatatlansá/beásottság detekció. Apró creepeket tud létrehozni.Overseer
- Overlord továbbfejlesztése
- Az Overlordnál nagyobb látótávolság, kiszúrja a láthatatlan vagy elásott egységeket.Queen
- A Queen szerepe megváltozott, földi egység lett, mostantól alapvetően a bázisvédelem a feladata. Speciális épületeket tud létrehozni és terjeszteni tudja biomasszát és ennek mérgező változatát. Gyorsabbá teszi az épületek regenerációját. A hatcheryik közt tud mozogni gyorsan. Csak egy lehet belőle!
Roach
- Nagyon sebes, gyorsan regenerálódó egység. Koncentrált, erős tűz kell az elpusztításához.Infestor
- Támogató egység, nem lesz semilyen támadása
- Beásott állapotban is tud mozogni! Szépen be lehet sunnyogni az ellenség bázisára.
- Új spell Disease: területre ható aura, ami sebez szépen
- Új spell: Infestation - Megfertőzi a barackot így az fertőzőtt marine legiókat lök ki magából. Ezek lassúak ugyan, de ugyanúgy harcolnak, mint egy normal marine.Corrupter
- "Air to air" egység. Megsemmisítés helyett megfertőzi az ellenséges egységeket, így valami toronyszerű képződménnyé változnak, ami a saját egységeket kezdi el lőni.Swarm Guardian
- Hasonló a régi Guardianhez, nagyobb hatótávval, de ez képes broodlingek létrehozására.Ultralisk:
- Egyszerre több egységet is támad. Be tudja ásni magát!Nydus Worm:
- A Nydus Canal, mozgatható egység formájában.
- Bárhol a térképen képes létrehozni Canalt. -
Gh0sT
addikt
-
HIVATALOS HONLAPON FENTVANNAK!!!!
-
Apophis
őstag
Nekem sajnos nagy csalódás a Zerg, sejtettem, hogy így lesz. A két bemutató videó és új screenshootok alapján a creep és az épületek textrái nagyon gyengék (persze ez gyorsan javítható), a design koncepció gyökeresen megváltozott, ikonikus egységeket (hydra, ultra) brutálisan átdolgoztak. Az új egységek sem fogtak meg, pár példa:
-Corrupter: gyenge koppintás az Armies of Exigo Beholderéről, durván OP-nek tűnik, ronda
-Roach: nagyon hasonlít a lurkerre, nincs funkciója (újabb közepes assault unit), ronda
-új Lurker: nehéz védő és pusher szerepkörből kis támogató nyomoronccá változott, ronda, MOZOG A FÖLD ALATT???
-Infester, az új Defiler, szintén mozog a föld alatt, cserébe ez is rondább (nem értem, miért kell mindent megváltoztatni)
-új Queen: a régi a jól hangzó képességei ellenére használhatatlan volt, erre hero szintű superunitot csinálnak belőle, bár jól is elsülhet, ez egy ötletes újítás, jól is néz ki (szvsz az egyetlen új egység, ami illik a fajhoz).Kiemelném, hogy szerintem a Queen kivételével MINDEN eddig be nem mutatott egység nagyon rusnya, nem "jó" értelemben. Egyik sem hű az előd képi világához, semmilyen tekintetben, míg pl. a Terrannal néhány modellt leszámítva (pl. Bunker, Marauder) maradéktalanul elégedett vagyok. Persze megmagyarázzák a BW óta eltelt 4 évnyi zerg evolúcióval, valójában csak piacképessé teszik az egységeket. Remélem, a bemutatottak csak valami nagyon korai design fázisban vannak, és szinte mindre teljes modell- és textúracsere vár.
-
"[I]Karune továbbra is löki magából a kék postokat:
Az első, “új” grafikával készült screenshotok a következő Q&A köteggel érkeznek, ami pedig…
Holnap jön, ha szerencsétek van[/I]"
Starcraft2.hu
Én erre gondoltam.
-
Holnap jönnek a zergek

-
sNORh
addikt
asszem jelentkezem

-
Apophis
őstag
[link] Blizz álláshirdetés. Szerintetek mit értenek "excellent math skills" alatt?
-
b.krisz92
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
szia én már láttam külömböző honlapokat haol meg lehetett vásárolni az SC2őt csak nem emlékszem, hogy hol!

-
Pocak89
senior tag
Nem tudni még dátumot csak úgy kb-ra?
-
Wolverine
félisten
-
spyduck
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Azért gondolom, mert a blizzard is bejelnetette, h nem lesz nagy gépigény mert ezt a játékot nagyon széles körben akarják elterjeszteni, és nem mindenkinek van erős VGA-ja!
Ahogy néztem a videókat nagyon warcraft3-as motorja van, persze kcsit felturbózva, de tuti nem kell hozzá nagy gép! -
Apophis
őstag
A sok csicsa effektet (főleg bloom) eleve ki kell kapcsolni, kiszúrja az ember szemét, remélhetőleg elérhető egy, a SC1-re hajazó látványvilág, inkább pasztell színekkel. Néhány újabb demo videón meginduló nagyobb toss seregek pl. zavaróan villognak, alig lehet átlátni a csatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro max - 256GB - Desert titan - 95% - 2024 október
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én már 2007 végén reménykedtem, h decemberben megjelenik, ehhez képest 2008 December.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem akkor meg miért lenne hivatalos? Ennyi erővel az én oldalam is lehetne hivatalos 
És a hivatalos bejelentés előtt is már hozzálehet férni egyes infókhoz, csak jó helyen kell keresgélni, kérdezni