Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
akár kamu, akár nem elég faszán néz ki

-
alien_
őstag
Ha hozzáadod a listához a játékokat, onnantól kezdve tök ingyen letöltheted a játékaidat BNet-ről, ehhez csak egy serial-t kell megadnod. Több mint valószínű, hogy a bétát is így lehet majd letölteni.
SC2 béta egyelőre csak belső munkatársaknak hozzáférhető, meg pár Blizzard közeli embernek..
Megpróbálhatjuk feltörni Rob Pardo acc-át..
-
kovsol
titán
googleban rákerestem a loginos képernyőre és belépés után megy rendesen
amugy még mindig nem lehet wow accot euban hozzá addolni
warcraft3 CD imet meg koliban felejtettem
amugy van értelme annak, hogy hozzá adom a jétékokat?
sc2 beta persze nekem nem jelent meg
kösz az avatar nekem is bejön
(még szerencse
)és a tied is jó -
kovsol
titán
battle.net nektek is 403-as hibát ír?
-
alien_
őstag
Emlékszem, hogy a Tauren marine miatt is hogy felháborodtak páran

-
alien_
őstag
Hogyha bekerülsz a bétába, a bnet-es játéklistádban ez a kép fog vigyorogni:

Közvetlenül battle.net-ről linkelve...
-
Wolverine
félisten
Mielőtt belelkesedtek - dátum

-
Wolverine
félisten
Új terran egység! Terra-tron
-
alien_
őstag
Kb November óta tudjuk, hogy idén jön ki, az amazon-os dátum (sok másikkal egyetemben) is volt már linkelve korábban. Örülünk, meg minden, de a fórumban elég ha egy info egyszer szerepel. Az első hozzászólásban is benne van minden lényeges adattal együtt a valószínűsíthető megjelenés időpontja.
-
h.adam.92
őstag
aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!aligvárom!

-
efge
aktív tag
megnéztem, amazon oldalán:
Starcraft II (Mac/PC CD) by Blizzard Entertainment
This item will be released on September 26, 2009.
Pre-order now!
tehát idén lesz!
ui: tisztában vagyok vele hogy ez nem szentírás...
-
Ybron
senior tag
mit ?
most írtam le hogy mekkora gta IV gépigénye és hogy a két játék nem ua kategória.
Szerintem félreértettél valamit
Ott van Starcraft 2 gépigénye, persze ha lehet hinni a linknek, de írták is hogy még így is magas a követelmény.
Szóval félreértés elkerülése véget a gta 4 nagy erőforásokat zabál ahogy te is írtad és akinek megy a gta4 legalább közepes grafikával annak talán még maxon is fog a starcraft2, de majd kiderül... -
-
Ybron
senior tag
Szerintem jobb ha utánanéztek. Nem egy GTA IV ről van szó. Teljesen más motor más miatt van nagy gépigénye. alien_ én egyáltalán nem mondtam hogy GTA IV hez nem kell gép...
Sokkal szabadabb a játék több minden dolgozik a háttérben. Meg ahogy írták is Blizzardnak a célja minél lejjebb tolni a követelményket. Nem egy pénzhajhász akik összedolgoznak a különböző gyártókkal. Ha jól emlékszem Starcraft 1 ben talán még felbontáson se lehetett állítani.(persze lehet rosszúl emlékszem) -
alien_
őstag
Hogyha direktbe SC2-höz építesz gépet, videókártyavétel előtt gondold meg, hogy a spéci fizika mennyire fontos neked a játék alatt, mivel ez csak Ati kártyák alatt lesz elérhető (illetve processzorral is lehet számoltatni, de az sokkal lassabb).
efge: Igen, erre minden esély megvolt =)
Ybron: GTA4 pont hogy a magas gépigényéről ismeretes... (Vagy ennyire jók lettek az utóbbi patch-ek?) Ez a gépigény távolról sem hivatalos.
-
Ybron
senior tag
Egy ilyen játékhoz nem kell egy bikaerős gép.
szerk: gyorsan utána is néztem
Minimális követelmények:
* Pentium 4-es processzor
* 1Gb memória
* GeForce 7/8 Series vagy Radeon 1000/2000 (256Mb RAM)
* 1 megabites ADSL-hozzáférésAjánlott követelmények:
* Core 2 Duo vagy Athlon X2 processzor
* 2Gb mória
* GeForce 8000 vagy Radeon 2000 (512Mb RAM)
* 3 megabites ADSL-hozzáférésOptimális követelmények:
* 3Ghz-es Core 2 Duo vagy Athlon X2 processzor
* 2Gb memória DualChannel módban
* GeForce 9000 vagy Radeon 3000 -
bufurc
tag
Én már izzítom a gépet.... A héten szerzek be 1 285gtx-et biztos ami biztos

-
Ybron
senior tag
Azért kivánics leszek, melyik jön ki előbb...StarCraft 2 vagy Diablo 3. Rendesen bevállat Blizzard, mert szerintem és nem nagy túlzással, de a világ két legjobb játékáról van szó és remélem nem fog az egyik a másik rovására menni.
-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
Egyesek azt állítják, hogy leveleket küld a Blizzard: Márc 31-én kezdődik a beta.
-
bufurc
tag
Én reménykedem az augusztusban. A nagy nevek mindig akkor jöttek ki és sanszos lehet most is.
A bétára halandó ember is benevezhet? Ha igen hogyan?
-
remington2
senior tag
Üdv
Starcrafthoz (1) a Huncrafton kívül létezik olyan mod, amelyet befejeztek? Tehát játszható, nem alfa-béta, kerek és jó?
-
alien_
őstag
Általánosságban van alapja annak amit mondasz, de szerintem Blizzard nincs rászorulva, hogy ünnephez igazítsa a megjelenést. Nekik van egy fix rajongói táboruk, akik úgyis megveszik a játékot, jöjjön az bármikor. Egyébként az eredeti StarCraft is Májusban/Május körül jött ki.
Én még mindig bízok a Q3 -as megjelenésben, de ha még sokat késik a béta, akkor tényleg év vége lesz belőle..
-
Djuree
félisten
sztem karácsony előtt fog kijönni kicsivel, november körül. üzleti fogásnak is jó, karácsonykor ugyebár jobban fogynak a gémek és akkor az SC2 újdonság lesz, mindenki rá lesz izgulva

nyár ugye uborkaszezon a gémek szempontjából, akkor tuti nem adják ki, hacsak nem akarnak nagyot szakítani amit kétlek. nyáron nem nagyon gémel senki, akkor lehet jobb dolgokat is csinálni...
gépigény tuti nem lesz magas, blizz jól belövi a gémeket. a wow is megy nálam fullon, pedig nem valami bika gépem van...
-
alien_
őstag
Valószínűleg opcionális lesz a magasabb poligonszámú modellek használata, szóval Blizzard-tól elvárhatóan szépen lehet majd skálázni a játékot, hogy a lehető legtöbb gépen játszható legyen.
Amit hivatalos forrásból tudunk, hogy minimum Pixel Shader 2.0-t támogató videókártyára lesz szükség a játék futtatásához. -
alien_
őstag
Van egy GameStop pletyka Június 2-ei megjelenésről:

Amit biztosan tudunk, hogy a béta röviddel a második Battle Report után jön. Onnantól kezdve egy 3-4 hónapos, többlépcsős tesztidőszak következik, így a két és fél hónap a megjelenésig irreálisan kevésnek tűnik. Szerény véleményem szerint kamu..
-
alien_
őstag
Hölgyek, Urak!
A várva-várt kettes számu Battle Report, amiben a frissített grafikával csodálhatunk meg egy fantasztikus zerg-terran gameplay-t.......még mindig nincs kint. Más hír sincs. Hatalmas csönd, hetek óta...Egy story contest, más semmi.
-
h.adam.92
őstag
tudtok, valami jó ingame trailert? a terran és a protoss megvan. zergből meg az van meg amiben csak a támadásokat mutatják. vagy többet nem adott ki a blizzard?az sc2 oldalán már 5 éve ugyan azok vannak...
-
alien_
őstag
-
h.adam.92
őstag
Uwe Boll-t távolról kerülje el a film!!!!

-
Isee
senior tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
már csak úgy alapból is lehetne csinálni egy jó starcraft-trilógiát a mozivászonra, csak kellene egy f.sza forgatókönyv, egy producer, meg egy jó rendező, és akkor már gurulna is magától. azér írtam trilógiát, mert hamarosan megtudjuk milyen lesz a története a starcraft2-nek, hogy lesz-e folytatása, és ezt 1 filmbe csak nagyon gagyin lehetne betömöríteni

de szerintem mindenki aki olvassa ezt a fórumot, szeretettel fogadna egy statcraft muvi bejelentést kb másfél év múlva
-
h.adam.92
őstag
StarCraft Ghost cuccal mi van? Az előzetes youtube-on nagyon karaly lett. Egy filmet simán el tudnék képzelni a starcraft-ból...
-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
Hetek óta csend van... Hamarosan kapunk egy új battle report-ot, ezúttal zerg vs. terran meccs lesz! Utána rövid időn belül béta

-
busman
veterán
Akkor most mikor jön ki?
-
Pacák
senior tag
Pont az lesz itt, amit korábban már linkeltél. -> 15 csúnya, nagy mutalisk.

-
Isee
senior tag
elképzelem hogyha lenne valami kis zerges csípős paprikás chips, és akkor a lingek berusholnák a számat, és így futkorásznának közben az asztalon, nah akkor kibontanám a terranos édes chipset és elmúlasztaná a csípős ízt, ahogyan zúzzák a marine-ok a lingeket

-
Gabcsika
tag
Szinte magam előtt látom a StarCraft poháralátéteket, StarCraft babákat, StarCraft fogkeféket és táskákat, StarCraft könyveket és persze szerepjátékokat, Monstrous Manual-okkal megfűszerezve (juj, de csíptem őket '94 táján, na persze az AD&D volt...), a chipses zacsiból előbukkanó zerg műanyagbabákat és kulcstartókat, posztereket és végül a zenélő "médincsájná" StarCraft télapót...
Business as usual.
(UI.: Szerintem Steve Jobsnak Blizzard, Morhaime-nek, Pearcenek, Pardonak és Metzennek pedig Apple részvényei vannak, oly' kísérteties a marketing-hasonlóság köztük)

-
alien_
őstag
Befutott egy újabb kövér interjú.
A 15 tojással kapcsolatban is volt kérdés. A válasz annyi, hogy az alap 3 lárva mellé +4-et tud a queen összehozni egy körben, többet nem.
BlizzCon 2009 bejelentve!
Idén Augusztus 21-22 között, a kaliforniai Anaheim Convention Centre-ben kerül megrendezésre az idén már 4 teremre hízott rendezvény.StarCraft Képregény!
Chris Metzen és Mickey Nielson összeült, hogy a StarCraft világán komoly univerzummá hízlalja, ezt a célt szolgálja többek között a Május 27-től kapható képregény is, ami már az új játék történetéhez kötődik. -
alien_
őstag
Megfigyeltétek, hogy 15 tojás van a hatchery körül? Jézusom, mi lesz itt...Zerg4eva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
alien_
őstag
-
Muton
addikt
Valentin napi sc hátterek

-
alien_
őstag
Hehe. Addig csesztettük Medieveldragon-t, amíg ki nem bökte: Kedden új Starcraft képregénysorozat bejelentés lesz. Meg postereket is fognak osztogatni..
-
alien_
őstag
BattleNet -en ingyenes lesz játszani, ahogy ingyenes volt a WC3-is, ez a bnet 2.0-val sem fog változni.
Ha még csak három évet kéne várni... 2003-ban kezdték el a fejlesztést, ez még barátok között is hat év. De legalább van is egy kis minőségbeli különbség a C&C-khez képest =) -
용 Bob
senior tag
Basszus elkaptam az SC lázat én is...de nagyon
Azthiszem ez lesz életem 2. eredeti játéka,amit megveszek.Amúgy tudja vki hogy itt is ilyen előfizetéses lesz a játék mint a WC3-ban,vagy automatice tudom majd korlátlanul nyomni a multit az első Terran DVD-vel?
Mindenesetre ez a stratégia game a maga kategóriájában a legtovább fejlesztett darab.
C&C,Redalert3 ezekre azért nem kellett majd 3 évet várni... -
alien_
őstag
Most már biztos, hogy a visszaszámláló mögött jó kis Blizzard-os értesülés lapul =)
A dolog annak a Medieveldragon-nak a nevéhez fűződik, aki pl. tavaly a www.diablo3.com domain átvételt megelőző visszaszámlálást is elkövette.Annyit biztosan tudhatunk, hogy kicsoda "Thundergod": Becses neve Chris Metzen, és a StarCraft fődesignere, Diablo designer, történetíró, de Starcraft-hoz is írt pár önálló történetet, amit később Amasing Stories néven jelent meg. Ő alkotta meg a StarCraft univerzumát.
Viszont a 2001-es Reign of Chaos óta semmi komoly megbízést nem kapott a cégen belül. Legalábbis nyilvánosan nem.. Szóval, min dolgozott eddig? Nekem az a tippem, hogy kedden, amikor Metzen "lecsap", egy új projectről fog mesélni...
(Most bele lehetne magyarázni, hogy ez mennyire beleillik az SCMMO elméletbe, az SC univerzum bővítése a rengeteg megjelenő új könyvvel.. De inkább csak zárójelben jegyzem meg.) -
alien_
őstag
Egy óra ketyeg a StarcraftWired oldalon:
2009.02.17-én helyi idő szerint 23:00-kor "Lecsap a Villámisten".Egyelőre mondjuk azt, hogy az SCW próbálja a látogatottsági mutatóját megpörgetni egy picit, de azért bízzunk benne, hogy valami jó kis Blizzardos értesülés áll a dolog mögött =)
Egyetlen kapcsolat a Starcrafttal az egyik egység, a terran Thor, ami ugye a villámisten nevét örökölte. -
alien_
őstag
Ne legyen ekkora csend, ellátlak Titeket az aktuális mejelenés körüli pletykákkal:
A törölt StarcraftVanilla.com -on tavaly szeptemberen az egyik admin egy érdekes hírt közölt, miszerint egy Blizzard -os forrás megerősítette, hogy a játék legkésőbb 2009 Őszére aranyozódik be, de az ütemterv szerint valamikor nyáron, Május* körül jön.
*Ez az információ kb fél éves, így, hogy 2009 februárban még nem jött ki a béta, esélytelen a májusi megjelenés, viszont kezdenek a dolgok arra mutatni, hogy nem kell télig várnunk, 2009 harmadik negyedében már jó eséllyel a polcon tudhatjuk a StarCraft II - Wings of Liberty-t.
Ezzel nagyjából egybevág több bolt megjelenési dátuma:
amazon.co.uk - 2009-09-26
game.co.uk - 2009-09-25
play.com - 2009-09-25
softuk.com - 2009-09-25
shopto.net - 2009-09-25A Május-Június körül megrendezendő Blizzard WWI 2009-en már jó eséllyel kapunkhatunk hivatalos dátumot is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

warcraft3 CD imet meg koliban felejtettem
(még szerencse
)és a tied is jó
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)