- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Angelo69 #37338 üzenetére
Én most gondolkodok h megrendelem tőlük a digitális változatot, legalább a futárt se kell várni.
Komolyan nem értem hogy engedheti meg magának ezt a CD Galaxis.....alap dolog h az előrendelt játékot megjelenés napjára eljuttatják, nem előbb, és nem később. Főleg h még drágák is a többi bolthoz képest, de legalább megbízhatóak voltak....eddig
-
oxox
addikt
válasz
Angelo69 #34501 üzenetére
ugyanezt mar 3k-ert hirdeted aproban...no comment...1 honap mulva mar a jatek araval megegyezo lesz?
Focceling - amugy te mint hardveraprod megtudod nekem mondani, hogy miert vettek ki a hirdetesebol a kommentemet, ami csak annyi volt, hogy az erdeklodok elobb terjenek be ide..tehat nem irtam ott, hogy itt olcsobb (ingyen adjuk) vagy ilyesmi....
-
rt06
veterán
válasz
Angelo69 #26583 üzenetére
az egyes avatarok valamilyen teljesitmenyhez (tobbnyire achievement-ekhez) vannak kotve
a profileodban, ahol valasztasz kepet., meg tudod nezni, hogy az egyes kepeknek mi a kovetelmenyeaz ott szereplokon kivul mas kep nem hasznalhato, kulso kep a jatekba nem adhato be
-
föccer
nagyúr
válasz
Angelo69 #5803 üzenetére
Hát, azért az meggyőzőbb lenne, ha ezt a CDG munkatárasi késíztették volna. Így csak azt tudjuk biztosan, hogy a német ajkú országokban milyen kiadás fogmegjelenni. A normál változatnál is gondoltuk azt, hogy milyen frankó, papírtokos lesz, meg minden, de ahhpz képest....
No nem baj, ezt az esélyt megadom neki. Ha nem jön be, akkor tuti, hogy írok egy panaszlevelet a Blizznek, hogy nézzen rá a magyar disztribútor körmére, hogy az műveltek a kiadványával...
1:04:52:55
ps: mi azn az SC2-hu val? Iszonyat lassan tölti be az oldalt....
Üdv, föccer
mod: Re: öteletnek nem rossz, csak az a baj vele, hogy szerintem a többség nem fog +1 hetet várni rá. Ez úgy lenne jó, ha valamelyik szomszédos országban, ahol eredeti angol nyelven van kiadva (tokkal-vonóval), oda kimenni, és bevásárolni azt az ominozus x darabszámot. És akkor már kedden délelött lehetne tolni.
üdv, föccer
-
FefeeX
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest