Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
mmm a marine marauder és medivac

-
Thome
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
De micsoda? Nem vágom melyik egység melyik képessége...

-
kovsol
titán
muta minden ellen ütős, kivéve ha a bázisodon gyűjtöd
ha már van 4 db onnantól én már ölöm a parasztjait, nem engeded expelni meg ilyesmi, és hidd el ha meghalt mondjuk a szívatás közben 3-4 esetleg, mert odarak egy két towert és le kell lőni azt a -10 gyűjtőt jobban megérzi
muta a chain dmg miatt amúgy is paraszt ölésre találták ki 
-
cettlee
őstag
szerintem spore coloni megteszi. overlordokat meg ottt fedezékbe rakják

valamit tenni kellett muták ellen sentry helyett sztem, mer azt meg legyengitették.
eddig meg totál használhatatlan volt a fönix, max deriteni volt jo
-
kovsol
titán
tippem: kezd el szopatni ezerrel a probokat a mutákkal így kénytelen lesz védekezni, egy fél percig ne hagyd nyugalomban, a te bázisodra meg dronok mögé menjen pár anti air tower
én nem egyszer nyertem úgy, hogy igen durva volt a srác valami platina ligás csóka, de úgy szét szívattam a mutákkal, hogy fogta magát és kilépett
bár az épp egy terran volt, banelinggel meg szét savaztam a földi egységeit
csak pislogott az mmm taktikájával mikor minden elhalt talajon 5 sec alatt 
-
Alg
veterán
válasz
cettlee
üzenetére
mikrózni kell

Igazából zerg ellen durva, nem tudod megvédeni az overlordokat meg a droneokat... bejön, felkap párat, elmenőben meg leszedi az üldöző mutákat... és szerintem a corruptorokat is... hydrával meg nem tudod lekövetni
De ha valakinek van valami tuti ötlete, szívesen tanulok

-
Alg
veterán
nabazz... nagyon durva ám az új phoenix... vagy sebességet kellene csökkenteni neki vagy lőtávot, mert így kb. csak vikinggel van esély leszedni... ZvP-ben szinte kötelező hydra+spore colony, muta értelmetlen.

-
Ptech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem ez csak valami koreai mod lehet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cettlee
őstag
na fél10kor hazaérek, hajnalig jáccanom kell mer nem müxik az exit

-
Thome
veterán
Ghoosty kollegával egymásra talált a kettőnk stílusa...
Kíváncsi leszek, hogy az 5 replacement meccs 5/5 lesz-e... 
-
Sziasztok!
Ha valaki meg tudna szánni egy béta kulccsal, azt megköszönném!

-
nkAAA
aktív tag
Magyar SC2 béta-cup 2k10 - tessék megmutatni, hogy ki a pro a vidéken..

Lustábbak kedvéért:
- regisztráció értelemszerűen a honlapon
- vasárnap kezdődik a megmérettetés 17 órától (előtte CHECK-IN 16:30-tól)
- kapcsolódó hírgl hf
(én ott leszek - egyelőre freewinnek
) -
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kártyás fizetésnél deviza középárfolyamot számolnak, akkor meg a mai napon 9317 ft

De ha 10k lenne, akkor se 12, mint nálunk
Én innen rendeltem meg az AVP3 - at 5600 ft volt postával, és 1 hét alatt ideért.
-
kovsol
titán
válasz
Wolverine
üzenetére
hogy tudna alázni kezdőket ? meg kell csinálni ha sokat nyer megy feljebb ligába azt kész
még ha direkt copper ligába is rakatod magad akkor is el kell buknod 5 mecset direktbe és utána ha nyersz mindig akkor feljebb kerülsz ha meg direkt vesztesz hogy ne rakjon fel mi értelme ?
warctaft3 ban is első nevemmel volt 30% os statisztikám mikor full láma voltam a végén meg ilyen 80% os win rate volt amit nem tudtam volna elérni a régi név turbózásával szóval ha azt csinálják, hogy amit egyszer elkezdtél örökre megmarad az elég szívás :S -
Wolverine
félisten
Amikor utoljára olvastam, akkor nem volt tervben a több név engedélyezése, nehogy a profik egy új karakterrel visszamehessenek kezdőket alázni az epeen miatt. (szerk: ez Winner kérdésére lefordítva két példány vásárlását jelenti)
#2369: tudnak róla, javítva lesz a Patch 12-ben.
-
Alg
veterán
Huhh, nem egyszerű 2v2-t nyertem...
Alapfelállás ZT vs ZP, ellen slightly favoured, társat az első barakkja után ledobja a szerver...
Felhúztam 4 barakkot, meg egy rakat supply depot és elkezdtem M+M-et, nálam meg mutát... sikerült nyerni, de előtte egy komolyabb attakot túl kellett élni

-
cettlee
őstag
11es patch ota nem lép ki exittel a game hanem megnyekken. vki?
-
Dizson
tag
Aki érez magában ambiciót, vagy csak szeretne egy jót játszani az jelentkezzen a StarCraft 2 kupára

-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
én meg úgy gyanítom, hogy több neved is lehet multiban majd, mint pl war3 vagy még wow ban is több karaktered lehet
el nem hiszem, hogy egy örökös karaktered lesz és kész -
Thome
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, meg kell, hisz minden online megy. Hacsak nem lesz bnet emulator...

-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
divisioban 100 ember lehet, ha egyik betelik indul a következő, ha esetleg valaki kiesik vagy feljebb jut akkor is tölti tovább 100ig, az hogy hányas div ben vagy nem jelent semmi, csak hogy reset után milyen hamar játszottál
-
Winner_hun
félisten
Van az 5 fő besorolás - platina, gold, silver, bronz, copper
Mindegyik erősségi fokozat divíziókra van bontva, minden részben van max. 100 (legalábbis én többet még nem láttam) ember. Aztán van az adott részben a helyezésed.
Ha a division 107-ben vagy akkor az adott szinten a 10700. játékos lehetsz.
Amennyiben rosszul gondolom akkor valaki majd kijavít, mert nem ez nem hivatalos forrás, csak józan paraszti ész és megfigyelés kombinációja
-
Thome
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Van egy editorja a játéknak, ahol akár az egész sc1-et megcsinálhatod, olyan karakterekkel amilyenekkel akarod és abban a mod-ban játszhatsz másokkal.
-
sviba
tag
A division 107 az mit jelent? Mert van ugye a division rank, az világos is, hogy hol állsz a ladderen, de alatta van az is hogy division, és mellette egy szám. Na az mi?
-
Winner_hun
félisten
Lehet noob kérdés, de ha veszek 1 SC2-t akkor csak single playerbe lehet több karaktert létrehozni?
-
sith7
félisten
www.zavvi.com - on 29.95 GBP az SC2 /kb. 9.000 Ft/ ...

-
Dizson
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Dizson.hun

-
-
Alg
veterán
off
-
Dizson
tag
Valaki 2v2? Még nem toltam 2v2-őt, de 1v1-be Copper League-ba vagyok és úgy 10-20 hely között mozgok.
-
cettlee
őstag
muta harass ellen mit érdemes csinálni? volt 4 stalkerem de nem elég. cannonok?
replay szerinti 8. percbe jött 4 muta, elötte beküldött 20 speedlinget, azok eléggé megrogyasztottak, pedig falaztam 2 zeával, és 3 stalkerem volt azok is elestek. utána egyböl 4 muta.. cannon nélkül hogylehet védeni?
-
Ghoosty
őstag
Tegnap volt egy fél óra szabad időm, gondoltam nyomok egy 2v2-t. Hát bár ne tettem volna. Random társsal voltam. Már az elején sejtettem, hogy baj lesz, mert elég jól megy az angol, tudok kommunikálni franciául, alap szinten értem a németet, bár válaszolni nem tudtam volna, de a társam csak hollandúl tudott (legalábbis szerintem holland volt). Az elején egységet nem gyártott, csak 2 db cannont. Ha küldtek volna ellene néhány egységet, simán átszaladnak rajta és vége is van. Ezek után elkezdett egy baromi széles felületet végigpakolni 3 sor cannonnal. Majd egyszerre expelt 2-t, amiből az egyik az én első számú expem lett volna. A két ellenfél elvileg gyengébb volt, mint én, meg is állítottam őket, mikor beblinkeltek a bázisomra, de alig maradt katonám. Gyártottam 10 vikinget, beszálltam a bázisukra és gyakorlatilag kiírtottam a az összes parasztjukat. Ekkor a társamnak még mindig nem volt 1 db egysége se. De már láttam, hogy mire készül. (mass carrier) Mivel az én expemet is elfoglalta, így a pénzem fogytán volt, hát mindent vagy semmit alapon egy távoli, de elhagyatott helyre kihelyeztem egy bázist. Ez be is jött, jó sokáig nem járt arra senki. Ekkor még azt hittem, hogy nyerhetünk. De a társam nem vette a lapot, hogy addig kéne támadni, amig nem állítják újra helyre a gazdaságukat. Sajnos én sem vagyok pro és vannak hiányosságaim multitasking területén ezért nem gyártottam elég maraudert, pedig az ellen csak stalkert csinált. Jött egy újabb támadás ami gyakorlatilag tönkre vágott engem és csak vegetáltam. Ekkor végre támadott a társam is, nem túl sok sikerrel. Egy kósza őrjárat kicsinálta a védtelen expemet, így hamarosan 0 pénzre futottam, még volt egy gyengére sikerült próbálkozásom, aztán ki is léptem.
2 dolgot legalább tanultam. A carrier szart sem ér a stalkerek ellen, de a marauder meg annyira jó, hogy legalább négyszer annyi stalker jött és még így is ugyanannyi volt a vesztesége, mint nekem. (mondjuk én elfogytam)Sorry a wall of textért, de ezt el akartam mesélni.
-
olbaidhun
őstag
hehe ez aztán jó így nyitásnak. Mindig benézek van-e valami olvasnivaló, erre pont téged néztelek..
-
Djuree
félisten
van egy rozsdás lakáskulcsom (nem az én lakásomhoz való), meg egy törött bicikli lakat kulcsom ha érdekel valakit

-
DeadMeat
nagyúr
Van két kulcsom.Ha érdekel valakit pü

-
Ptech
addikt
Hát eléggé. Mondjuk nekem is volt olyan, hogy poénból belementem, hogy 2v1, egy terran meg egy toss ellenem, jött a Reaper + Void Ray harass, Stalkerek viszont elég jók mindkettő ellen, egy kis Blink micro, és zsebben volt a win, először nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerűen menne. Hozzá kell tenni, hogy az ellenfelek nem nagy taktikai zsenik, ahogy kiderült
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JSaN
addikt
Sziasztok, ujabb kulcsaim vannak.
Akinek szuksege van az irjon privatban ram.Winnerhun sorry a tegnapiert, mindig kozbe jon valami. De ma este biztos tudunk PH-ek tolni.
udv. -
Angelo69
senior tag
Sziasztok!
Van meg pár kulcsom!

Ha akad olyan régi motoros aki szeretne de eddig nem sikerült neki akkor írjon ram.Új regisztráltak ne próbálkozzanak ha lehet mert kizárólag a PH-s közösségben fogom szétosztani!

-
Bibby
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ma amikor játszottam még ilyen kis bemelegítésként, az ellenfél fel volt háborodva hogy én támadok. Kérdezte miért nem vagyok fair és hagyom hogy építsen ő is egy sereget?

-
Winner_hun
félisten
Egyszer voltam egy 2v2-n ahol az ellen telepakolta magát canonnal, a társam a támadáskor megjegyezte hogy mekkora noob

Az elején is védekezni kell, ennyi.
Amúgy nekem a leggyorsabb meccsem az 2 perc és néhány másodperc volt, nyertem
10 probe-bal lerohantam
Amúgy ez a lerohanásos dolog nekem se tetszett, SC1-et sose játszottam online, végigvittem a kampányt meg néha játszottam csak úgy, meg volt egy kis lan és annyi. De már évek óta nem játszottam vele. Az SC2-ben az első néhány meccs nagyon gyötrelmes volt, mindig lerohantak, aztán azóta már sikerült nyernem jónéhány alkalommal...

-
Larry303
addikt
no offense, de gy rts nél pont az a lényeg, hogy a játék elejétől az ellenfeled fölé kerekedj..szal azt bizony meg kell kezdened az első egységekkel amilyen gyorsan csak lehet, és bizony a profi játékosok be is fogják fejezni az első egységekkel a játékot ezért tart 5 percig...
amikor két profi játszik egymás ellen akkor kérlek ők úgy fejlődnek ki, hogy az elejétől kezdve csatáznak...és hidd el nekem ehhez kell az igazi stratégiai érzék...mikor mire költessz, mikor mit áldozol be stb
szal pont az az unalmas amikor mindkét fél szarrágyúrja magát és 5000unittal megindul egymásnak... -
Alg
veterán
Nem tudom mi van most, egymás után két crash...
-
cettlee
őstag
de amig vortexbe vannak nem lehet öket sebezni nem?
még aza kérdésem van , h a bevortexelt unitokra ha dobunk atomot akkor azok megnyekkennek? vagy megkell várni mig elöjönnek a lukbol?
-
Thome
veterán
Na a Bronze liga 67. helyére kerültem be.
De ezt a meccset nézzétek meg, hát ez valami beteges lett 1 Terran + 1 Protoss ellen egyedül. Mert kb az elején kihullott a másik srác, de áttelepül hozzám, és kb várja a végét a meccsnek.

És még hogy mondjátok hogy nem jó a DT:
LINKNálam rendszeresen az a helyzet áll fenn, hogy vagy nagyon sok ponttal nyerek, vagy nagyon béna vagyok, és elbukom a vérbe.

-
cettlee
őstag
mothershippel ellenséget is lehet masss recallozni? xd
-
Ghoosty
őstag
Köszi az infót, kb úgy volt a csata, hogy 10 Viking vs 10 void ray a végére ő marad meg egy épphogy élő void rayjel, de addigra nekem a bázisomon megint kész volt 10 Viking szóval az se élt sokáig. Reaktorral szoktam gyártani, hogy 2-t lehet egyszerre. (szoktam fókuszálni a tüzet, ha MMM taktikával vagyok, akkor külön lövetem a marinnal az egységeket és külön a marauderekkel amik ellen azok jók)
Nekem a marine nem tűnt túl hatékonynak ellenük, egy másik játékban meg is szivattak. volt legalább 20 marinom, és mind egy szálig odavesztek. Bár tudom, hogy árban kisebb értékű volt, mit a sereg ami jött, de akkor is zavar, hogy nincs jó földi anti air unitja a terrannak, mint annó a góliát volt.
Droppot lehet valamivel gyorsítani? Olyan lassan pakolja ki az egységeket, hogy bőven odaér valami mire leszedném a dolgozókat. Én nem szoktam droppolni, marine-t, ha van vikink, simán leszállok velük, azt pápá munkás, ha jön valami, akkor fel azt már ott se vagyok.
Wolverine: Csak rendszer file-okat telepítek a c-re, még fizikailag is másik vinyón van az SC2, így ha tényleg az a probléma, hogy véletlen írásvédett file, akkor joggal hívom bugnak, mert olyan helyre rakja, amihez nem lenne joga a programnak hozzáférnie. Majd megnézem, ha rendszergazda módban indítom, akkor elmenti-e. Amúgy minden más beállítást megjegyez, ez az egy amit nem hajlandó.
Thome: Akkor felveszlek friendlistába, aztán meg se állunk platina ligáig.
(Ghoosty.hun) -
Djuree
félisten
SC1-ben tudjátok hogy játszottunk? először is pályaszerkesztőben kristály gáz átírva 50.000-re (ez a max.), plusz az eredeti 1 gáz mellé még 1-et betettünk, persze az ellennél is
aztán körbe a bázisunkon 3 sor photocannon meg 2 sor turret. bejáratokhoz 8 tank siege módban eléjük dark templarok, hátrébb goliath meg dragoon légiek ellen ha betörnének. plusz piros prot golyók komolyabb (BC, carrier) egységet lopni meg pár pap villámot szórni 
így ment a 2v6, ez mondjuk pörgős volt, mikor egy sorban jött 8-10 BC meg ugyanennyi carrier
a régi szép idők, még van egy csomó replayünk is, ha valakit érdekel. haver meg terrannal mindig hozta a 4-5 ghostot, mindnél 1-1 die atombombe
én meg mentem a sok dark templommal takarítani 
az elejét nem mindig éltük túl, ha véletlen 5 vagy 6 protont rakott ellenünk akkor nem volt esély, jött egyszerre vagy 50 zealot
persze volt hogy a túlerőt nem bírtuk, ha volt több zerg akkor rendszerint haltunk
-
bpx
őstag
(#2299) Djuree: stalker van helyette
kicsit gyengébb a többi unithoz képest mint a dragoon volt sc-ben, van cserébe blinkje (10mp-ként teleport), bár nem valami nagy dolog(#2300) Begi: az én szememben ez sokkal inkább a kattintóverseny kategória, mint stratégia
ha egy 5v5 zealot "csatában" nem tudsz microzni és elveszted mindet míg az ellenfélnek megmarad mind az 5, akkor ****hatod a stratégiát
egy bizonyos szint után már mindenki tudja fejben, hogy mit kell csinálni, csak épp nincs meg hozzá a kellő tapasztalat/gyorsaság(#2303) asound: ez az immortal azért nem egészen így van, és közel sem "dragoon-utód"
spec pajzsa van, ami 10-re csökkenti bárminek a sebzését rá amíg aktív, az armorra már megy a rendes sebzés
ezen kívül +30 bónusz sebzése van armored ellen, tehát nagyon jó pl. stalker ellen, vagy marauder ellen (épületre is érvényes - cannon pl.), de a kis unitok gyorsan szétkapják, mert lassan mozog és lassan lő -
Begi
senior tag
Az elején én is igy éreztem a zergekkel kapcsolatban. Aztán nagyon megszerettem őket. A guardian + devourer kombináció csaknem halálos volt. Mondjuk egy terran vessel nagy galibát tudott okozni a méregfelhővel
.Most meg elkezdtem a terranokat, és amig ki nem ismerem minden egységüket, minden épületüket, hogy minek mi a hotkey-e, mi mi ellen jó, addig nem váltok fajt. Pedig már vonz a toss

-
Djuree
félisten
végülis igen, így is fel lehet fogni. hú a zerglingeket de utáltam, nagyon hamar lehetett velük rush-olni. valahogy a zergeket mindig utáltam, soha nem is voltam velük, csak néha poénból kipróbáltam őket. leginkább a guardian idegesített, mindennek a lőtávolságán kívülről lőtt, sztem a játék legdurvább egysége, aki jól tudja őket támogatni légvédelemmel az megállíthatatlan....

asound: akkor eléggé át kell gondolni a taktikámat a protonokkal

-
sith7
félisten
-
kutga
félisten
Üdv!
Dragoon nincs, helyette egy immortal nevű egység, olyan mint a dragoon, két agyúval, a protossok siege tankja.
Elég jót sebez, nem tudom a véglegesben bent maradt-e, de a pajzsa csak a komlyabb támadásokra aktiválódik. Vagyis míg a tank lövését megfogja, a marine-ok röhögve szétszedik.
Kevés ember ellen találkoztam vele, inkább a Stalkert használják, mert az földet és levegőt is támad, és tud kis távolságot teleportálni.
-
Wolverine
félisten
válasz
Ghoosty
üzenetére
Ez inkább arra utal, hogy írásvédett az a fájl, ahová menti, hogy elolvastad az agreementeket; Vista/7 problémája lehet, főleg, ha a C:-re telepítetted a játékot.
#2291: a megoldás a Mumble. Ugyanazt tudja, mint a TS/Ventrilo, csak épp teljesen ingyenes. Profik is használják nem kevesen.
#2276: lehet ezt lassabban is játszani, de akkor a) tényleg brutális védelem kell; b) kikapsz
Nincs olyan sok térkép, és mindhez ki lehet dolgozni a stratégiát; utána ugyanazt a dolgot sokkal gyorsabban is meg fogod tudni csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha már van 4 db onnantól én már ölöm a parasztjait, nem engeded expelni meg ilyesmi, és hidd el ha meghalt mondjuk a szívatás közben 3-4 esetleg, mert odarak egy két towert és le kell lőni azt a -10 gyűjtőt jobban megérzi
muta a chain dmg miatt amúgy is paraszt ölésre találták ki 

(én ott leszek - egyelőre freewinnek

én meg mentem a sok dark templommal takarítani