Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
-
sith7
félisten
Csak vicceltem

Szerintem nagyon jó játék, vedd meg bátran, van rengeteg custom game is, ha nem akarsz se single -t, se challenge - t, se multi - t , se gép elleni játékot tolni
Na, annak örülök, érdemes volt akkor nem hagyni annyiban a dolgot

sikerült, a tiéd keményebb lett

"ui.: Proxy, reaper még mennyire jellemző?"
proxy - t mostanában max. protoss - tól láttam, és zea push
reaper -t azt nem nagyon láttam már egy ideje ... főleg a nerf óta -
föccer
nagyúr
9k-ért már bőven megéri.

Alg: Hajrá. Meddig fog tartani? oylan 1/2 8-kor el kell indulnom itthonról egy bő órára, de 3/4 9 elvileg hazaért. Hol lesz a stream?
És a végére egy bejelnteni való: Végre megvan a a hard 29 acsi is
Az all in eléggé erősen megfogott, de a lentebb linkelt videónak hála meglett. És ezzel megvan az összes, köldetésből szerezhető acsi is. A kampányból már "csak" a brutál fokozatért kapható acsik maradtak hátra illetve a lost vikinges 40 pont.jeaah.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Imbaság leginkább akkor van, hogy nem derítesz, és nem jól játszol. Ekkor az ellenfél tipikusan fossáver
Csak akkor van gáz, hogy tükörmeccset játsik az ember... Úgy nehéz elmondani, hogy bezzeg az ellen mekkora imba volt 
Legolcsóbban meg passz, hogy hol lehet megvanni. Még mindig lehet, hogy a digital downloaddal jársz a legjobban most egész jó az usd árfolyam...
üdv, föccer
-
aDM|RaL^
őstag
Ez olyan mint amikor 10 éve belekezdtem mondjuk UT-ba, elméletileg mindent meg tudtam magyarázni még magamnak is hogy mi lett volna és hogyan fogható, csak éppen olyan béna voltam, hogy gyakorlatban nem ment.
Sőt, publicon ment, aztán amint egy liga vagy ladder meccset játszottunk azonnal visszaszálltam arra a szintre ahonnan jöttem.
Szóval szerintem idő és gyakorlás, nekem ez a játék teljesen új, mondhatni sose játszottam RTS-t, kivéve 11-10 évesen SC1 kampányt szétcsítelve... meg előtte Dune 2-t apám szolgálati laptopján 94-95-ben... : D -
v2izzy
tag
Mázlista, PÜ ment.

Amúgy "gőzerővel" halad az oldalam fejlesztése
A böngészőkompatiblitás fejlődött (bár IE-n egy eddig megfejthetelen hiba miatt nem naygon használható még), itt ott szépült stb, van like/dislike a videókhoz
, oldalt meg láthatjátok a live fület (ha lesz időpont és adás piros lesz a fül hogy lehessen tudni mikor megy valami
), ott is lesz adva a verseny plusz még utána felkerülhetne az oldalra igy jutubos formában a jobb játszmák a verseny után (iSonic engedélyével
). Indult egy újabb téma, Lesson néven, szerintem elég érdekes, matematikai úton vannak megközelítve a dolgok.
Ja, és kitaláltam eztaz új nevet, még nem végleges de nekem perpillanat tetszik
-
-
rt06
veterán
"Sajnos benéztem... "1-2 éve"-nek olvastam az "1-2 évre rá"-t. Ettől függetlenül úgy gondolom, nem attól lesz okosabb valaki, mert már x éve onlány van. Tartanám magam a privát beszélgetéshez."
nem okosabb, tapasztaltabb (okosabb is vagyok, de ez most nem kapcsolodik ide), lenyeges kulonbseg van a ketto kozt
ezek utan mondjuk nem ertem, miert lepodsz meg, ha azt allitom, kretensegeket irsz
-
rt06
veterán
1: nem, nem fogalmaztam rosszul, es igen, te
2: nem ekll mindenre valaszolni, foleg faszsagot nem
3: egy szoval nem mondtam, hogy meno lennek emiatt, nem vagyok, ez nem erdem, csak kozoltem a tenyt, hogy en mar akkor lanokra jartam, mikor te meg a csattogos szarnyu falepket tologattad, ergo picivel tobb a tapasztalatom e teren -
rt06
veterán
1: megis mire gondoltam volna, ha a lan hianyarol van szo, ahol az a lenyeg, hogy egy helyen jatszik a jonep? huzzanak be a lakasba mindenkinek kulon kapcsolatot, vagy hogy gondoltad?
2: ok, akkor egyaltalan kijelenteni is minek kell?
4: egyreszt lasd 1-es pont, masreszt az mar egyertelmu, hogy messze masok az elkepzeleseink az "eler"-rol, illetve az online jatek optimalis valaszidejerol, szoval kerlek, ezt a tovabbiakban ne eroltesd (amugy meg peldalozz nyugodtan az ezer oraddal, kb 11-12 eve kezdtem el lanokra jarni, 1-2 evre ra pedig online jatszani)
-
rt06
veterán
"1. Már miért lenne kreténség? Normálisan válaszadás nem megy? Akkor ne erőltesd, és kimélj meg tőle. Itt osztod az észt 0 tapasztalattal az SC2-ről, hogy már pedig kreténséget írok?"
rendben, akkor megkerdem normalisan is: jatszottal mar sc2-t egyazon otthoni (ertsd: nem egyetemi, kollegiumi 100+mbps) internetkapcsolatrol ugy sc2-t, hogy rajtad kivul meg legalabb harman hasznaltak ugyanazt a kapcsolatot, ugyazzel a cellal?
az, hogy kozben ment-e letoltes, lenyegtelen, mert mig az le tud lassulni a jatek javara, ha tobb jatekos van, azok lassulasa durva lag-ot eredmenyez (mig a letoltes ugye "csak" lelassul, de ezt jatek kozben nem veszed eszre, es meg annyira sem fog erdekelni)"2. Az viszont már user fail, ha ott bizony netezik a játék helyett."
az - viszont nem ertem, ezt miert kell leszolni, foleg annak fuggvenyeben, hogy ezt minek kapcsan irtam, s fokent, hogy megemlitettem, szigoru maganvelemenyrol van szo
"3. Bizony így jártatok."
igen, igy, viszont ebbol lathatod, indokolt lehet a lan resz iranti igeny, barmennyire is nincs szukseged ra neked szemely szerint (s lathatod, balgasag leszolni azt, aki ugy veli, neki pedig van)
"4. Nem-nem, én még soha nem próbáltam, légből osztom az okosságot. (1/0,2-es netről 3-an Red Alert 3-aztunk lagg nélkül, ez elég?) De szerinted ha 32-56kbps-es le és feltöltéses nettel nettel volt 800-as laggom, akkor nem elég a mobilnet sebessége?
Bocsánat, hibásan írtam, nem a Starcraft-ra gondoltam, hanem a Starcraft 2-re, de biztos vagyok benne, hogy már neked is van már a multijában legalább 100 órád."egyfelol nem, ha 800-as pinged volt, kurvara nem eleg a mobilnet sebessege, 0.8mp az vicc, nem jatszhatosag
masfelol lehet picit regebben kezdtem online jatszani, igy picit tobb tapasztalatom van, mint 100 ora
toltam 33.6-os modemmel, 384/64-es adsl-tol folfele szinte mindennel, es hidd el, ami eleg egy embernek letoltessel, az az esetek tobbsegeben letoltes nelkul is keves 2-3-4+ embernek
es bar nincs egy ora online idom sem sc2-ben (miota megjott az eredeti, meg nem volt idom jatszani), de van egy olyan erzesem, hogy neked sem ugy van, hogy 3+ fo tolta veled egyidoben, egyazon netrol (s ezert irtam, hogy elobb probald ki) -
Konflikt
addikt
nem. emlekeim szerint kb a jatek elso 5 percben jartunk csupan. (lehet vkinek megvan a rep amugy, majd felteszik)
amikor elkezdett laggolni (mindenkinel), akkor semmi csata nemvolt, majd aztan kialakult egy, de nemvolt tul nagy.
termesztesen az is lehet hogy a masik team-bol a srac gepe akit kidobott nembirta, kitudja.de ennyire nembirta volna h perceken keresztul 1-2fps legyen? ha igen, akkor ki kellett volna egybol dobni, nem szenvedni. mert elkezdett visszaszamolni, ment le 2-3 secet, majd felpercc lag-game. aztan megint ment le par msp-et, es ujra felperc lag-game. egeszen addig mig csak kidobta a sracot.
mod: (#7711) Thome -ra:
vegerdemenyben tokmindegy miert volt a lag. a lenyeg, h ha vmi szuk keresztmetszet van (gep, netkapcsolat), akkor 1 perc legyen es ne tobb. dobja ki. mert ott a masik 5 jatekos akinek kurvara elmegy a kedve az egesztol, ha ~5 percig csak a lag-game van.szval ezt igenis jatvitani kell, es igenis elofordulhat masnal is.
-
Konflikt
addikt
Na most Starcraftban biztos nem játszottál 2-3mp-s laggal, mert lehetetlen ilyet összehozni benne.
sajnos nem lehetetlen

es kurvaidegesito. tegnap nyomtunk team 3v3 akat sith7-el, es kovsol-al. az egyik csavo laggolt, de ugy hogy perceken keresztul kb 1-2 fps-el ment a jatek, tenyleg diavetites volt. es nem szorta ki egybol, ~5 percig ment a szarakodas, es csak utana dobta ki. szval van mit ezen meg csiszolni boven.(#7689) rt06: remek, orulok h igy raharaptal a temara

(#7696) sith7 : azt nagyon jol nyomtad, peldas munka volt!
kar, h aztan megis azt elvesztettuk.mod: ja mar (#7705) sith7 reagalt ugyanerre, megeloztek

-
rt06
veterán
igen, komolyan, es nem, valoban nem regota olvasom
a kettonek viszont semmi koze egymashoz, kretenseget irtal, az latszik egy post-bol is, nem szukseges hozza a regebbiek ismeretemobilunk volt, gprs sokkal kevesbe (egyreszt ez nem ma volt, masreszt a sajobabonyi gyartelep pl picit vedve van az ilyen technologiak ellen), de ha lett volna, akkor sem netezni mentunk, hanem jatszani
ha net van, meglehetosen nehez osszehozni, hogy mindenki jatsszon, ne pedig neten olvasson kretensegeketpvpgn-t nem fogjak megoldani, olvasd el az oldalukat, leirtak, hogy kis hal ok ahhoz, hogy ujat huzzanak a blizzard-dal
"Na most Starcraftban biztos nem játszottál 2-3mp-s laggal, mert lehetetlen ilyet összehozni benne."
ossze lehet attol hozni nagyobbat is neten (de lathatoan azzal egyaltalan nem probaltal tobb emberrel egyazon netkapcsolatrol jatszani) -
rt06
veterán
elobb imho probald ki nyolc emberrel az online jatekot
en elhiszem, hogy sokatoknak nem hianyzik a lan, nekem sem, de par eve meg az elsok kozott lettem volna, ha azt kerdik, kik akarjak felgyujtani a blizzard szekhazat egy ilyen huzas (a lan kihagyasa) utan
lanoztam en ugyanis garazstol kezdve, lakatlan hazon at, gyaruzemig mindenhol (ahol epp helyet talaltunk 8-15 embernek), es az esetek tobbsegeben nem volt internet, de volt, hogy meg az aramot is mashonnan kellett athuznies bar sc:bw-vel 2-3 emberrel jatszottunk csak egyazon neten, de mas jateknal, van, hogy egy mezei 1-2 megas net mar ket embernek is keves (a cs, mely szinten nem egy mai jatek pl ilyen), igy nem tartom tul okosnak, hogy minimalis eziranyu tapasztalattal kvazi leuvoltitek valaki fejet, mert szot mert emelni
raadasul sc2 eseteben az a lehetoseg sincs meg, hogy fello egy pvpgn szervert, mert az nem tamogatja (es valoszinuleg nem is fogja) az sc2-t
emlitesre melto tovabba, hogy jatszottam en mar 2-3 mp-es laggal is, ha a net epp nem volt teljesen toppon....lan-on ilyet sem fogsz latni (illetve legszerenyebb velemenyem szerint az a lan, ahol nethozzaferes van, mar alapbol el van baszva)
-
-
emmm
őstag
Nem rossz az az Infected terran csapat, amit idézni lehet velük, csak azért a Defiler piros cuccával szépen lehetett rosszalkodni
Pláne a terran csapat ellen volt szivatós. Az Ultralisk meg valami elképesztő brutális lett!
Viszont, ami érdekes: a roach-ok elvileg egész erősek az elején, aztán olyan könnyen kinyírják őket...nem is értettem. Ami nagyon tetszett, az a creep terjesztése, királynővel vagy az Overlord-dal. Így aztán a pályán bárhová le lehet tenni egy nydlus canal-t. Ami viszont nagyon hiányzik nekem, az a hydrából fejlesztett kis szögelős hogyishívják. Szárazföldi egységek ellen nagyon hasznos volt. -
FefeeX
veterán
Azért gáz viking+ghost nélkül, mert semmi nem él addig (értsd egy rohadt nagy sereg sem) hardon, míg becéloz és lő a lézer, amire nem lát rá azt meg nem lövi le. A canon még hagyján, azokat leszedem, de hardon bármit viszel pillanatok alatt túlerőben van, és szétszedi a csapatod, mire te felépítesz egy újat, addig neki dupla annyi lesz.
Amúgy hotkeyekkel meg parancssorozatokkal játszom, szóval nem vagyok kezdő

-
Archanon
őstag
"Szpojli":
Az biztos a Hyperion volt?
Nem csak General Warfield battlkruzija? Hmm.. akinek spoiler, nem megnézni. -
Black Light
csendes tag
Brutálon nyomtad?Mert megsugom pici drága királynőm nem egyedül jött.És míg az első rohamot túl éltem na meg a másodikat utánna egyszer éltem túl a 3.Én is földre pakoltam lángszórós cuccokat előre jól elhelyezve a tankokat illetve a dolgokat.Ám annyira támadtak hogy nem volt mivel Fizetni új egységet gyártani mert dozeroltak minden alkalommal márpedig én csak védekeztem mert ugye javitani is kellet..Biztos van egy trükk csak még nem jöttem rá hogy mi.Ismétlem Normálon megvolt de brutálon hengereltek....Ja és nekem is bunker maxon van sőt még öngyógyúlos a tankok stb stb .Hiróból is ugye volt 4 tankom de kerrigen képessége lezúzott mindent.
-
Djuree
félisten
ja az az 1 bruta nem volt nagy durranás, azt hittem lesz ott vagy 3

azok a repperek igen jók, nem gondoltam volna, gyorsak, jót lőnek, feljesztéssel gránátoznak stb....aranyosak...
ollie: nemnem....végigszaladva annyi (hardon biztos több, brutalon meg...), de csak a kampány....ott vannak még a csellendzsek...legalább annyi idő az is mint a kampány....meg a zacsivmentekkel való hülyéskedés....sztem a teljes singli van vagy 100 óra, hardon...
-
bpx
őstag
te, ha ezt nem mondod, rá sem jövök, biztos scv-vel próbáltam volna letisztítani a pályát...

nincs semmi pénz, mert simán megjelenik a "bázison" az ellenség úgy 5 immortal + 6 stalker, vagy 12 zealot+ 6 sentry kíséretében és eltünteti az scv-ket
(még jó hogy van mule)
max. 10-12 banshee-t tudok összegyűjteni, és brutalon igenis van observer is, miközben az ellen tele van unitokkal, a cannont is azonnal visszaépíti, stb..
mindesetre most kb. 5. nekifutásra sikerült, hátulról megkerülve őket scan+vikinggel observert lelőttem, banshee-kkal meg 2 cannon leirtása után már olyan helyre tudtam repülni, ahol cloakolva nyugodtam tudtam lőni azt az akármit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, ha még hallok / látok ilyenről, akkor megint jelzek .... de akkor ügyesebb legyél 

habár megverni nem tudott volna, az elején elqrta
Nem csak General Warfield battlkruzija?