Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
Én is imádtam a Dune 2-ot, nemrég kivittem böngészőben is
Megvan?
https://epicport.com/en/dune2Az a komoly, hogy nekem se nem volt szines, se nem volt hang, amikor toltam

-
Nem találkoztam ilyennel... esetleg próbáld ki hogy effekteken, grafikus beállításokon változtatsz és hátha egyiktől elmúlik.
Árnyékok, textrúra részletesség, aliasing... stb.
Vagyis inkááb nézd meg low, medium, high... stb összbeállításokon is villog e.
Utána menj a részletekben, ha megszűnne valamelyiknél.Ha egyiknél sem szűnik meg akkor énis valami driver/dx környezet stb jellegű problémára gondolnék, amit vagy javít majd az AMD következő drivere, vagy tegyél fel másikat/esetleg bétát, hátha megjavul.
-
ÁdiBá
veterán
Szia. Én megvettem az egészet, illetve a testvérem is megvásárolta az új Digital Deluxe változatot elővételben.
Én a StarCraft2 Complete Digital Deluxe változatot választottam mert kellett nekem az elsőből is a THOR skin, ez miatt feláldoztam a régi fiókomat.
Testvéremmel toljuk a Beta részt is jelenleg csak Archon módban tudjuk Ranked és Unranked módban, meg Custom Game 2v2, az még bejövős.
Az új Oblivion kampány részt már végig vittem, megszereztem a kitüntetéseket is amit engedélyezett.
Érdekes mert mikor belépek a BETA-ba nem lehet belépni a kitüntetések szekcióba, de mikor elindítod az Oblivion kampányrészt akkor látod miket lehet megszerezni, 3 pálya, 9 - 10 kitüntetés és ott írja BONUS csomagot is teljesítetted. -
mikromanus
veterán
- ha megvan a restore kód, akkor leszeded a régi helyről, felrakod az újra és helyreállítód az authenticatort a kóddal.
- ha nincs meg a kód, akkor bemész a bnet accodra, leszeded az authenticatort még addig amíg megvan a régi telefonon. Utána váltás, authenticator telepítés, új kód generálás, accounthoz rendelés és mehet minden ahogy régebben. -
Winner_hun
félisten
Nem szoktam sajtolni. A végére azért csak sikerült egy normális colo droppos győzelmet összehozni (nálam a colo drop nem sajt)
Zerg ellen már 71%-on vagyok, múlt szezonban milyen problémám volt, nem jó a gate nyitás. P ellen a 6x-ről lejöttem 52-re, ez kicsit fáj, T ellen meg már nem is tudom, de nem az igazi még. -
Formaster
addikt
Igazából nálam sem marad sok idő, mostanában még a játékra sem. Viszont 2-3 hetente hétvégén, belefér egy 3-5 órás közösségépítő program az esti órákban. A szomorú, hogy sokakat hidegen hagyja a közösség, a közös szórakozás, vagy csak félnek a vesztéstől, nem tudom. Következő hétvégén megpróbáljuk kicsit agresszívebben a szervezést, ha vagyunk 8-10-en, mint múltkor, akkor már jó buli lesz.
-
Ghoosty
őstag
A benne lévő potenciál töredékét használom én ki. Z ellen nagyon jó lufi vadászatra. Szépen be lehet szállni dolgozót felkapkodni, még akkor is használható, ha csak 1 légvédelem van, mert mire megölsz 2-3 dolgozót, addigra csak 1-nek megy le a pajzsa, meg talán egy kicsit az élete és már repülhetsz is tovább. Mikor újra visszamozogsz, kicsi az esélye, hogy pont ugyanazt kezdi lőni a légvédelmi torony. Ezt elismétled párszor és elmész pihenni, pajzsot feltölteni. Ha nem reagál megfelelően az ellenfél, akkor folyamatosan lehet eszegetni a dolgozókat.
(#41054) icons
Viking ellen, csak üres terepen face to face jobb a főnix. A nagyobb lőtávot ki lehet használni némi földi támogatással. Pl. be akar jönni harassolni, le is szedné a vikingeidet, de ha egy torony közelében maradsz, simán elkergetheted, mert ott helyben a torony miatt a viking nyer, de közben ha kóstolgat, veszíthet egységet a viking nagyobb range-e miatt.
(#41055) Winner_hun
Én még nem voltam úgy túlerőben, hogy ezek jöttek volna, de igazad van. Ráadásul még a colo-t se tudom felkapni. 
-
Ybron
senior tag
Jaja, én is néztem, ő ügyesen használta, de őt is kizökkenti nem csak akit ér a zaklatás, mivel azért elég hamar felhalmozódott a mineralja.
Azt akartam mondani hogy hamar felveszik a versenyt, megtanulják hogyan tudnak hatékonyan védekezni ellene, persze mindenkit érhetnek meglepetések, főleg akkor ha nem 1-2-vel jön hanem 5-6-al, mert Winner is így csinálta, legalább is volt hogy így csinálta, akkor volt a leghatékonyabb.
Talán egy Magyar zerg ellen ment aki le is cseszte, vicces gyerek volt, meg szánalmas is, ellene is hozta a oracle, nem nagyon bírta elviselni, meg a MC-t. -
oxox
addikt
nekem volt ma ladderen egy ellenfelem (igazsag szerint egymas utan ketszer jatszott ellenem), akinek mar megvolt a brutal vegigjatszasert jaro biz-basz...
3v3 volt mindket party...elsoben cannon rusholtak (ellenem...
az amatorok). fogtam, de a tarsamat leptettek, a masik tarsam meg becanonozta magat...hjaj...feltem, hogy silverbe sorol, es ezekkel fogok szenvedni. masik 3v3-at nyertuk....kicsit meglepett, mert 3W2L-al platina top lettem (mondjuk minden meccsen elso helyen voltam...vagy a vegen, vagy mikor kileptem, mert ugy iteltem meg, hogy nincs esely).igy legalam jatszhatok majd random fajjal tovabbra is (besorolo alatt toss-t toltam)...atlagban hozom a platina team szintet (terran-gold, zerg-platina, toss-gyemant/master)
-
Winner_hun
félisten
Úgy az egész. Valahogy a BO-k még nem az igaziak, bár mit akarok úgy hogy a bétával alig játszottam. Na az arany liga megvan. Fura, hogy 5-ből 4 terran, 1 pedig protoss volt. Hmm.

Minden esetre megpróbálok feljebb mászni, rég voltam már 1v1-ben arany ligában
Azt amúgy nem teljesen értem még magamon hogy miért van az hogy a WoL-ból megvannak a BO-k de itt valahogy nem csinálom azt. Ráadásul úgy nem csinálom hogy az új egységekkel se igazán foglalkozok*. A pályák mások, az biztos, meglátom még lesz-e szelekció.ps: a CE-hez kapott soundtrack megy

*illetve egy kicsit. Oracle-t próbálok hozni, MC még nagyon tanulnivaló. Tempestre gondolni se merek, drága.
-
föccer
nagyúr
Na ja, könnyű azt mondani. Már kilábalóban vagyok. Tegnap délután kezdett el a taknyom folyni, meg a fejem fájni. Megtripláztam a C vitamin adagot, este toltam egy 1 órás forró fürdőt (40+°C). Hajnalban még úgy éreztem mint a mosott s**r, betoltam 2 algoflex fortét meg még 2 gramm c vitamint. Egész nap robot, majd most este megint rosszabbodott a helyzet, de már nem vészes. Nem kell algoflex az elalváshoz, de a forró fürdőt még betolom (ps: meg még 1 bónusz gramm c vitamint).

Holnapra remélem kutya bajom.
Asszonyság meg 2 hete szenved, de még most sem akar c vitamint zabálni, mondván az nem kell, egészségesen "táplálkozik" 
üdv, föccer
-
AlyArkhon
őstag
Jó duma ??? Nem értelek , szerinted ha kint melózom külföldön és veszek 200 euróért videókártyát a gépembe akkor 400 euróért fogok magamnak venni egy laptopot játékra ??? Elég fura lenne holott egy havi pénből már brutális gépet tudnék venni más kérdés hogy nem vagyok annyira laptop párti majd akarok egyet de egyenlőre egy brutális asztali gép összerakásán ügyködöm csak közben van mire költeni a pénzem, majd talán március környékén jutok el a gép vételig ..
Szerk . : és a laptopot tényleg párom kapta, ajándék tőlem neki .. ennyi ..

-
oxox
addikt
jaja dio-t hanyagolom...unalmas (Peti oromere
)
nincs nagy oka amugy a fejlodesunknet...gyakorlunk, es gyorsultunk egy kicsit (Peti mar van, hogy 80 fele megy)....mondjuk vicc, hogy tegnap is 6 jatekbol 4-ben cannon a maradek kettoben, vagy 6-poolt bunker rush-al, vagy 1base roach-t probaltak....sokkal tobb itt a sajt, mint platina top-ban pl....annyi a kulonbseg, hogy itt egy hiba (pl nem indulunk el ellentamadasba a kello pillanatban, csak fel percel kesobb, es a mutak megesznek minket, vagy szembol tamadunk, es nem kuldunk elore semmit vision-re, es mire a tankok letalpalnak addigra az mm odarohan es szetkap minketm, mert pont egymasba szaladtunk az ellenfellel.....tegnapi eset....nahh az ilyenek bosszantoak...scout, es vision a titka a jateknak -
oxox
addikt
en mar joideje azt jatszom random tarsakkal 3v3-ban, ill. ha nem 2v2 DPetivel, akkor random faj...a delutani moka amit foccer emlitett mi voltunk
...egyebkent nem is ment neki akkor sem rosszul...jobb volt pl tossal, mint en terrannal 
jahh mondanom sem kell, tuti a rendszer balance-a...aranyba rakott minket, vertunk egy platina csapatot elsore, a kovetkezo party 2top master + 1dia master emberke volt....szepen osszesorsolt veluk...mondjuk ahhoz kepest, hogy Peti toss volt, mi meg randomok, nem adtuk konnyen magunkat
-
Winner_hun
félisten
Arra gondoltam. De nem baj, arra van a ladder hogy gyakoroljam. Van aki tudja kezelni, van aki nem. De olyan is volt hogy az már fájt, úgy bekaptam a nydus-t hogy hihetetlen. Pedig alap hogy ha be van zárva akkor 99% hogy az lesz, szoktam is a pylonokat dobálni szanaszéjjel. Nem néztem a kistérképet időben, pedig az elejétől látszódott a piros pötty. Ez van.
-
Formaster
addikt
A lényeg, hogy szerintem eddig nem a valos APM-et mutatta az sc2 motorja. Mert sc2-gearsben részletesen vissza tudod nézni azt is, hogy az az X APM pontosan mi is volt, tehàt az biztosan a valos érték. Szerintem ràjöttek erre kösziklàék is

(#34267) szilva01: régebben én is tapasztaltam ezt, de azt hiszem màr kijavitottàk.
-
icons
addikt
Úgy tudom, hogy úgy csinálták meg az APM mérőt, hogy a spamelést ne vegye annak. Tehát csak a "lényeges" actiont szánolja. Nem tudom, hogy ezt hogy csinálja, és csak egyszer hallottam Huskytól, tehát még a forrás se biztos
De jó magyarázatnak tűnik.(#34257) zack
csináld azt, amit zucsi kollega ír. Nézd meg a replayeket. A szobatársam teljesen hülyének tart, hogy minden meccs után lementem, majd visszanézem a replayt. Pedig az esetek 90%ban így történik, főleg ha kikapok.
Ezért lehet az, hogy bár nekem egy hete van meg, neki évek óta, már jobb vagyok nála
Múltkor például megnéztem a 4-gate taktikát (a lényege, hogy Protossal gyorsan csinálsz egyszerű egységgyártó épületeket, méghozzá 4et, és gyorsan lerohanod az ellenfelet), begyakoroltam, majd gondoltam jól elverek valakit vele Bronz szinten. De a srác DT rusht csinált (láthatatlan melee harcos), és bár hamarabb volt kész a seregem, nem fedeztem fel a főbázisa hátsó részét, csak elkezdtem leszedni az épületeit. Visszanézve látom, hogy simán tudtam volna nyerni (a bázisán elrejtettem egy pylont, tehát oda tudtam bewarpolni sereget...). De hát így tanul az ember
Nézd meg az ellenfél mit csinál, hogy csinálja, és tanulj belőle!
Vagy ami még jobb, rakj fel pár videót, itt megnézik a profik, és mondanak rá valamit. -
Winner_hun
félisten
Olyat is kaptam ma, állítólag maphacker vagyok

Ohana LE, befalaztam mert láttam hogy nagyon korai a pool. Nem tud bejönni, erre elkezdi bontani a követ. Tettem oda is cannont és mikor elkezdte lőni akkor jött hogy maphacker vagyok. Hogy valaki ennyire ne ismerje a játékot.. simán lehetett látni hogy bontja a követ, illetve 110%-ra mertem volna fogadni hogy be fog vele próbálkozni
-
Huma
addikt
Engem érdekel. És hidd el, ha lehetne választani az általam felvázolt és a jelenlegi verzió között akkor az emberek 95%-a az enyémet választaná.
Persze nem annyira fontosak, de a játékélményhez nagyon sokat hozzáadnak az ilyen apróságok.(#33860) zuzu000 :
Az még nem túl nagy változatosság.(#33859) JNashville:
Firefly nagy kedvenc.
Szerintem a mai 10-14-éves korosztály már megbirkózna a darkos fílinggel. De ha mégsem, akkor lehetne egy gyerekmódot bekapcsolni amivel olyanná válna minden mint amilyen most és már meg is oldódott a probléma. -
Ghoosty
őstag
Randomozni kezdtem, meg kéne szerezni a reaperes portrét. Sokat most sem fogok tudni játszani, csak volt 1-2 szabad órám.
(#33785) Eyesis
Ezt nem értem, hogy miért láthatatlan az MMR. Sokkal beszédesebb lenne, mint egy plecsni.
(#33786) Tuco Ramirez
Nálam ez most nem pár hét, hanem hosszú hónapok kihagyása volt. Ha komolyabb 1v1-ezést nézek, akkor több, mint egy év. De mivel hébe-hóba játszottam 1-1 meccset, így még a besoroló meccseket se dobta fel.
(#33788) Eyesis
Nyugodtan vonjon le pontot, annyira nem érdekel a besorolás, csak esélytelen meccset nem jó játszani. Ahhoz meg túl nagy bennem a küzdőszellem, hogy kilépkedjek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Le Mans Ultimate
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megvan?

76-81 81-96
^^