Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Gondolom észrevettétek, de azért biztos ami biztos írom: rendesen lehet tolni a játékot. Sikerült bekerülnöm a gold ligába

Üdv, föccer
mod: egyébként most mi a liga fokozatok? gyémánt, platinum, arany, ezüst? Ezeken belül számít az, hogy melyik divizióba kerül az ember?
Üdv, föccer
-
Djuree
félisten
jó lenne valami lista a játékosokról. 1. hsz-be be kéne rakni

-
Wolverine
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Elvileg az az. Aki offline van, az is megkapja a belépése után ezt a státuszüzenetet. (mondom ezt úgy, hogy két hete nem léptem be a SC2 kliensbe
) -
Thome
veterán
Na próbáltunk játszani Konflikt és JSaN kollégával... Egyfolytába dropok. De mikor itt voltunk a drop végefele, harassoltam a mutákkal a 3 terran ellen, addig kérdem én, mit csináltak jómaguk ott ketten? Pihentek?

Más:
Az MMM ellen mi a jó a zergnek? A Banelingen kívül. -
Alg
veterán
Egyébként kipróbáltam az overseer-féle infested terran-t, és hááát.... sokat nem fogom használni, tekintve hogy 125 energiáért kapsz egy inf.terran-t, és max. 200 energiája lehet az overseernek... ráadásul 100 gázba kerül átalakítani az overlordot.
Szerk: ha valaki fel akar venni, mailem az adataimnál, azzal regeltem bnetre is.
Szerk2: nektek van bonus pool? Ladderenél írja hogy van, multiplayer résznél meg nullát ír...
-
Konflikt
addikt
amugy durva mar a 3v3 is, mikor egyszerre tamadtok a millio egyseg megindul

amugy neketek mit ir ki, mikor jar le a jatek?
nalam asszem jun 22 a playtime expires.mod:@(#3283) JSaN : most?

-
Winner_hun
félisten
3v3 is dropped...

-
Konflikt
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nalam siman ment egy 3v3, majd egy 4v4, de egy kis akadas volt, de csak par msp-ig. szval osszesegeben jol ment, rendben volt. (tegnap este. vagyis inkabb mar ma hajnalban)
-
iSonic
addikt
Na mára azért megjavult egy picit a rendszer, de még mindig vannak fagyások

-
JSaN
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A friends list tetején van egy szövegbuborék, ott tudsz koruzenetet kuldeni.
De csak a realID-es baratok látják csak. -
Thome
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nagyon könnyű kiírni, de majd kovsol elmondja.

-
Thome
veterán
Valaki(k) nem jön(nek) innen 4v4-re? CG-ben majdcsak jön maximum 6 ember...

Illetve senkinek sincs már egy béta kulcsa, amivel megdobna? (Barátnak lesz. Nem, nem az íbéj barátnak
) -
sith7
félisten
Ez nagy meccs volt ...
már nyerésre álltam, erre az egér megadta magát
Írtam a srácnak, erre megállította, hogy hozzak másikat, nem volt, mondtam nem gond, jöjjön csak... aztán kidobta a rendszer
de nem számolta bele a meccsekbe, szóval valami még mindig nem az igazi
-
Thome
veterán
Hát nekem 10 perces volt a patchelése, és az egész mappám 7,6gb-t nyom.

A "Play Co-op vs AI" már tegnap is aktiválva volt, mert most beletudtam lépni, és kivoltak írva a nehézségek, választani is tudtam, de semmi mást nem. se race nem volt benn, se "mode". (A nehézségek: Easy, Normal, Hard, Insane)
-
Konflikt
addikt
huh, par napig en sem voltam, latom bejott a 3v3, meg a 4v4, +egy rakas modositas/javitas.
most szedem a patch-et, vki 4v4?
-
föccer
nagyúr
Én eljutottam odáig, hogy lejött a 4 drone, lerakhattam a poolt. Alapvetően nem lenne gond a disconnekt, ha nem mindig Én szívnám meg. 8-ből 7x.
Viszotn nézem, hogy a térképekről le is szedték az ellenfél bázisát teljesen lezáró sziklákat. Mégis lehet gyúrni a banneling rush-ra

Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
No, el tudtam indítani egy mecset, de 1 perc után megint ledobott. Most legálbb nem húzta be vesztett csatának.
Üdv, föccer
mod,
Na jü, mára befejeztem.
üdv, föccer
-
Thome
veterán
Ha valaki megtudna hajítani egy béta kulccsal, megköszönném, és a barátom is...

Haverom most jelentkezett, hogy kellene neki, én pedig elosztogattam a kulcsaim... -
Gergello
addikt
Igen, igen. Ez eddig így ment, de mos beléptem, létrehoztam az új karit és üres a replay rész. Remélem csak másolgatni kell majd valamit.
-
Gergello
addikt
Régebbi replayeket meg lehet most nézni valahogy?
-
ntraxxx
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Picsába...
Pedig tolnék most párat

-
ntraxxx
tag
Hali!
Nem tudjátok miért nem megy a gém?! Én mikor keresek ez írja: S2_MASTER_SERVER_ERROR_INVALID_DATE vagy hostolni akarok azt írja nem talál szervert.
Csak nálam vagy másnál se megy? Napközben meg állandóan ledobált! :S
-
Gergello
addikt
Most resi is volt, igaz?
Csak mert törlődött a karakterem.Nálam is ezt írja.
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
No, ma is tanultam valamit.
Mod,
Most nézem, hogy placement mach És a ladderemben sincs besorolás.
-
JSaN
addikt
Ma sem lesz, PH! 4v4.

-
iSonic
addikt
Na 4 győzelem 1 vereség után bekerültem diamond ligába kíváncsi vagyok mi vár rám ott

-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mea clpa maxima. Erre rájöttem Én is. Gyorsan le si döltem vagy 2 órára alukálni, készülvén az éjszakára, de úgy nézem, hogy nem sokat segített

Üdv, föccer
-
Alg
veterán
ááá, bazz 4 zerget kaptunk, és 7pool
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kidobott miután az első ellent lezúztuk

Pedig akkora pörgés volt, mikor megláttuk hogy 4 zerg vagyunk, vááá hatalmas LOLling
-
kovsol
titán
amíg szar az SC ezzel tolom [link] iszonyat jó

-
Alg
veterán
LOL, tudtam ketdeni egy 1v1-et, játszottam is vagy 15 percet, aztán megint behalt (megnyertem) és 1v1 platinumba rakott
(Division Overlord Whiskey) - most megint se kép se hangPedig 3-2 csak a mérlegem
Szerk: Pedig már épült az első pár ultra a toss gyalogság ellen

-
sith7
félisten
A kezelőfelület egész design - os lett, a többi meg majd kiderül ....

-
iSonic
addikt
hát jó persze nem 4 zerg ellen van kitalálva, de bejöhet simán, hát gondold el letámadsz egy ellent köbö 20 zerglinggel vagy többel az addig élt, közbe folyamatosan gyártod a többi zerglinget és küldöd a kövire.. ha jól csinálod akkor 3 enemyt kiüthetsz az utolsó meg addigra annyira techeli ki magát, hogy kitartson még 10 percig.. addigra meg megjön a mutalisk + hydralisk azt csókolom..
-
törölt tag
egész nap 1 meccset tudtam nyomni majdnem végig, mert vagy léptek vagy 5-10 percen belül disconnect. gondolom mindenhol ez van, vagy nem?
-
Alg
veterán
Közben Husky éppet tölt felfelé egy 4v4 VOD-ot...
-
iSonic
addikt
-
Alg
veterán
Nah megint kifagyott a 4v4 végénél, pedig nyerőben voltunk

így viszont nem tudom megnézni a replay-t

szerk: de meg tudom

-
föccer
nagyúr
Na, buktam az 5. meccset is. Most a változatosság kedvéért kb a 2. percben bontotta a kapcsoaltot.
Még jó, hogy sikerült egy olyan napot szerveznem, amikor nincs délután meló, nincs itthon asszony, és nincs más dolgom, nit starcraftozzak
Érdeks, hogy mindig ilyenkor fossa össze magát a rendszer... 
Jah, egyébként ha fagyás után nem tudjáto inditani a klienst, akkor feladatkezelőből ki kell lőni, mert bent hagyja magát egy picsa kis alkalmazás.
Üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig elég lassan írom, hogy mindenki megértse...
ahogy le volt írva korábban, és azt nem számolja placmentnek